Peting i trudnoca

pa ja je potpuno podržavam jer ona jednostavno želi da bude majka još od njene 25. dosta je razočarana u momke jer je imala neke jako loše veze i trenutno je u nekom periodu gde je prestala da se opterećuje traženem odgovarajućeg jer joj se dešavalo da pomisli da je našla konačno princa na belom konju kad ono ispdne da je samo koj,tako da želi dete za sebe a partner ako se zalomi
Pametno iskreno, ali sve u svoje vreme.

Tako je, šansa da je ona u ovoj situaciji ostala trudna, dan pred menstruaciju je minimalna jer jajašce živi do 24 sata nakon oslobađanja i period njene ovulacije je završen, ali da se ovo o čemu priča desilo npr. posljednji dan menstruacije mogla bi ostati trudna jer spermiji mogu preživjeti i 5 dana nakon odnosa. Minimalne ali postoje šanse.
u jbte nisam to znao...i to je malo strašna činjenica koju moram da zapamtim za u buduće...

Za ovo znam i ja, ali ja nisam imala odnos pa sam se zspitala da li onako moze doci do trudnoce, zanima me i tvoje misljenje
Normalno da može doći do trudnoće i tako, ako se u vaginu unese sperma na prstu. Spermiji su veoma dobri plivači, mogu naći put do cerviksa. No kod tebe se to desilo u ok periodu, dan pred menstruaciju tako da nemaj brige, 99,99% nisi trudna, ubuduće pazi!

Normalno da može doći do trudnoće i tako, ako se u vaginu unese sperma na prstu. Spermiji su veoma dobri plivači, mogu naći put do cerviksa. No kod tebe se to desilo u ok periodu, dan pred menstruaciju tako da nemaj brige, 99,99% nisi trudna, ubuduće pazi!
Ja cak mislim da ja nisam imala spermu na prstu jer kazem proprala sam malo ruke mada mislim da nisam dovoljno. Pritom nisam direktno ubacila prst nego sam samo se samo papirom dublje obrisala. Mene je uplasilo da ja slucajno nisam prenela na papir obzirom da je bilo mokar od mojih ruku posto ih nisam obrisala u peskir. Stvarno zvuci idiotski ali eto desilo mi se a ja se utripovala.

Ja cak mislim da ja nisam imala spermu na prstu jer kazem proprala sam malo ruke mada mislim da nisam dovoljno. Pritom nisam direktno ubacila prst nego sam samo se samo papirom dublje obrisala. Mene je uplasilo da ja slucajno nisam prenela na papir obzirom da je bilo mokar od mojih ruku posto ih nisam obrisala u peskir. Stvarno zvuci idiotski ali eto desilo mi se a ja se utripovala.
opusti se i da ti je ostao koji spermatozoid na prstu hladna voda i sapun su odradeli svoje...

To je tacno, mada i te dve nedelje ce mi presesti dok cekam, realno ako uradim tamo 25. bice validan sigurno jer je ce proci tri nedelje od toga, ali treba i to sacekati, tel je pocetak meseca.
samo opušteno...gledaj da nalaziš sebi destrakcije za to vreme,da skrećeš misli na nešto drugo da ne bi upadala u taj krug zabrnjavanja i razmišlja i strahovanja jer nemaš stvarno neki veliki razlog

Back