Peting i trudnoca

Inace bas mi je kul ovaj forum, niko nije nadrkan za razliku od ostalih, ljudi su mislili da sam trol jer kao jel moguce da ovo neko pita hahahahaha
Imas i ovde nadrkane i one koji za sve vicu da su trolovi...iskreno i meni je prvo palo na pamet da si trol posto je prica malo sasava...al onda sam se setio za koje sam,se ja sve gluposti zabrinjavao

Realno opet kazem i da se nije osusilo skroz i da sam prenela tako previse je mala kolicina za oplodnju. Realno mi je da tako moze ukoliko decko ejakulira pa ti odmah to prenesete dole mads ne znam sto bi to iko radio ali ono i tad mislim da su sanse male
Cuj, sve je moguce, pa cak i to, ali malo verovatno.. osim toga koliko je proslo od zadnje menstruacije?
2 nedelje nakon menstrucaije nisi plodna, recimo.

Bre znam kako se osecas...ja sam jedno vreme utripovao sam sebe da imam rak...dobre dve nedelje sam bio siguran u to dok sam cekao termin za pregled kad ono ispostavilo se da nije cak ni cista nego nesto jos benignije...jedostavno ljudi koji su skloni tim zabrinjavanjima nadju nesto cime da se zabrinjavajh iako su verovatnoce jako male
Joooj bree katastrofaa, dok je moja drugarica iz fazona kao boli me dupe i da se desi. Bukvalno zelim da budem opustena kao onaa.

Cuj, sve je moguce, pa cak i to, ali malo verovatno.. osim toga koliko je proslo od zadnje menstruacije?
2 nedelje nakon menstrucaije nisi plodna, recimo.
To se desilo 31. na 1. Ja sam prvog preko dana dobila, tako da mislim da mi nisu bili plodni dani, obzirom da mi je ciklus koliko toliko uredan, evo zadnja dva meseca dobila sam 1. pa 1. Inace znaju da variraju 27-32. dakle tri, cetiri dana gore dole.

Joooj bree katastrofaa, dok je moja drugarica iz fazona kao boli me dupe i da se desi. Bukvalno zelim da budem opustena kao onaa.
Pa dobro kada je u pitanju rizik za nezeljenu trudnocu onda i ne treba da ti bude bas sve jedno potpuno...ali ono,sve je ok dok koristis zastitu nema potrebe da se zabrinjavas a i pilula za dan posle postoji kao opcija ako je nesto bilo rizicnije nego sto bi trebalo...mada ona nije bas predvidjena da se cesto uzima.

Cao ljudi, nova sam ovde. Zanima me jedna informacija pa ako moze neko da mi odgovoris.
ciklusi mi variraju od 27-32 dana. Poslednji sam imala 1.1.2023. A prethodne(1.12.,31.10.,4.10.)Peting sa deckom imala sam 31.na 1.1 i posle toku dana sam dobila. Ejakulirao je po mom stomaku, ja sam to obrisala maramicama ali nisam sigurna da sam sa prsta i ruke sve obrisala.Posle nekim pet minuta otisla sam kuci, otisla u wc malo plaknula ruke sapunom i hladnom vodom ali ih nisam obrisala peskirom vec su ostale mokre, uzela sam da se obrisem te sam malo dublje gurnula ruku u vaginu i plasim se da tako nisam prenela spermatozoide preko papira posto je bio vlazan od mojih ruku, a nisam direktno pipala vaginu. Menstruacija je trajala dva dana obilnije i tri dana samo braonkast sekret. Cim mi se zavrsila menstracija krenule su da me bole grudi i desni jajnik sto mi se do sada nije desavalo i imam malo pojacan sekret koji je proziran. Sta mislite da li je ovim nacinom moglo doci do trudnoce, da napomenem da nisam nevina. Hvala unapred na odgovoru.
....
spermatozoid umire u dodiru sa vodom
biologija je cudo, samo kad hoces da slusas predavanje. osnovno.

Pa dobro kada je u pitanju rizik za nezeljenu trudnocu onda i ne treba da ti bude bas sve jedno potpuno...ali ono,sve je ok dok koristis zastitu nema potrebe da se zabrinjavas a i pilula za dan posle postoji kao opcija ako je nesto bilo rizicnije nego sto bi trebalo...mada ona nije bas predvidjena da se cesto uzima.
Ma nju boli uvoo da li je sa zastitom da li ne, ona ne razmislja o tome. Ja nisam ni imala odnos pa evo crkoh od brige juce i danas

u dodiru sa vodom umire odmah.
bolan jesi ti normalna oko cega se ti tripujes i koliko sebi stres stvaras.
sestro, malo racionalnije misli i smireno malo, ne mozes paniciti i pokusavati da dodjes do resenja.
Veruj mi da jaa uopste to ne bih pomislila da moze i onda ukucam na netu i vidim moze ako se unese bla bla, ja reko jel moguce ovo a znam da su mi bile mokre ruke od vodee i da nisam obrisala u peskir. I mislim se posle sta ako sam prenela ****** tako

Ne bih se ja sa tim zezala. Iskreno ne bih volela ni da mi se desi dok ja ne budem htela
pa u tome je i stvar da treba da se desi kad budeš htela i kad budeš spremna za to stvarno a ne da te zadesi onako kad nisi spremna ili je period u život kad ti sve treba samo ne dete...po pisanju bih rekao da si mlada i da imaš dosta vremena za to da nađeš i odgovarajući period i odgovarajućeg partnera i sve to...mislimm nije sad to za partnera mnogo ni bitno...moja sestra planira da ide sledeće godine na veštačku oplodnju jer jednostavno želi dete i briga je da li ce naći odgovarajućeg momka ili ne

pa u tome je i stvar da treba da se desi kad budeš htela i kad budeš spremna za to stvarno a ne da te zadesi onako kad nisi spremna ili je period u život kad ti sve treba samo ne dete...po pisanju bih rekao da si mlada i da imaš dosta vremena za to da nađeš i odgovarajući period i odgovarajućeg partnera i sve to...mislimm nije sad to za partnera mnogo ni bitno...moja sestra planira da ide sledeće godine na veštačku oplodnju jer jednostavno želi dete i briga je da li ce naći odgovarajućeg momka ili ne
Iskreno na zadnjoj sam godini faksa, imam siguran posao odmah posle, i trenutno mi dete nije prioritet. Zelim ga naravno ali ne u ovom trenutku, i zato sam se u utripovala bas. Takodje trebam naci nekog sa kim zelim porodicu. A odluka tvoje sestre je skroz okej i svako radi ono sto misli da je dobro za njega i ono sta ga cini srrcnim.

ozbiljno? za vreme menstruacije?
Tako je, šansa da je ona u ovoj situaciji ostala trudna, dan pred menstruaciju je minimalna jer jajašce živi do 24 sata nakon oslobađanja i period njene ovulacije je završen, ali da se ovo o čemu priča desilo npr. posljednji dan menstruacije mogla bi ostati trudna jer spermiji mogu preživjeti i 5 dana nakon odnosa. Minimalne ali postoje šanse.

Tako je, šansa da je ona u ovoj situaciji ostala trudna, dan pred menstruaciju je minimalna jer jajašce živi do 24 sata nakon oslobađanja i period njene ovulacije je završen, ali da se ovo o čemu priča desilo npr. posljednji dan menstruacije mogla bi ostati trudna jer spermiji mogu preživjeti i 5 dana nakon odnosa. Minimalne ali postoje šanse.
Dada, to sam znala i ja, mene samo uplasilo da li na ovaj nacin moze doci do trudnoce, koliko su zapravno aktivni posle nekih pet minuta, da li sam ih mogla preneti preko papira unutra

Iskreno na zadnjoj sam godini faksa, imam siguran posao odmah posle, i trenutno mi dete nije prioritet. Zelim ga naravno ali ne u ovom trenutku, i zato sam se u utripovala bas. Takodje trebam naci nekog sa kim zelim porodicu. A odluka tvoje sestre je skroz okej i svako radi ono sto misli da je dobro za njega i ono sta ga cini srrcnim.
pa ja je potpuno podržavam jer ona jednostavno želi da bude majka još od njene 25. dosta je razočarana u momke jer je imala neke jako loše veze i trenutno je u nekom periodu gde je prestala da se opterećuje traženem odgovarajućeg jer joj se dešavalo da pomisli da je našla konačno princa na belom konju kad ono ispdne da je samo koj,tako da želi dete za sebe a partner ako se zalomi

Back