Cao ljudi, nova sam ovde. Zanima me jedna informacija pa ako moze neko da mi odgovoris.
ciklusi mi variraju od 27-32 dana. Poslednji sam imala 1.1.2023. A prethodne(1.12.,31.10.,4.10.)Peting sa deckom imala sam 31.na 1.1 i posle toku dana sam dobila. Ejakulirao je po mom stomaku, ja sam to obrisala maramicama ali nisam sigurna da sam sa prsta i ruke sve obrisala.Posle nekim pet minuta otisla sam kuci, otisla u wc malo plaknula ruke sapunom i hladnom vodom ali ih nisam obrisala peskirom vec su ostale mokre, uzela sam da se obrisem te sam malo dublje gurnula ruku u vaginu i plasim se da tako nisam prenela spermatozoide preko papira posto je bio vlazan od mojih ruku, a nisam direktno pipala vaginu. Menstruacija je trajala dva dana obilnije i tri dana samo braonkast sekret. Cim mi se zavrsila menstracija krenule su da me bole grudi i desni jajnik sto mi se do sada nije desavalo i imam malo pojacan sekret koji je proziran. Sta mislite da li je ovim nacinom moglo doci do trudnoce, da napomenem da nisam nevina. Hvala unapred na odgovoru.