Petarde!

Keeper:
hahah.
stojim ja juche ispred svog Doma i dolazi klinchadija sa petardama, sad cje oni da naprave svi odjednom po jednu pa kao pizdarija, na parkingu, jer je chistina.
a onda su me videli... nadrkanog i neispavanog.
a onda su vratili petarde u dzep i otishli dalje ;p

dobra deca.

ko zna na sta si licio kad su pobegli :lol:

:Charmed::
Ajoj to me podsjeti prosle godine ja kao sposobna palim vatromet i pricvrstila ja kutiju nekim ciglama i sva sretna upalila fitilj .....kad se kutija prevrnu i vatromet poce bombardovati nas(bilo je tesko izbjeci svih 15 vatrometa u raznim bojama) :D
tara manijache!sjecas se kad me onaj tvoj vatromet kod tanje na NG promasio za par centi... tacno sam osjetila kako prolazi...uuuf... ubicu te! drzi se ti ono disco flasha ili kako se vec zove,......:)

:Charmed::
Ajoj to me podsjeti prosle godine ja kao sposobna palim vatromet i pricvrstila ja kutiju nekim ciglama i sva sretna upalila fitilj .....kad se kutija prevrnu i vatromet poce bombardovati nas(bilo je tesko izbjeci svih 15 vatrometa u raznim bojama) :D

opasna mala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ali stacemo kad je nova godina..;)Ja imam jedno 500pedarda za sada... :D Za mene je to dovoljno.. ZAr ne...
mcmp2fast2furios1.jpg

hebene petrarde :roll:
ne samo sto mi se pas istraumira kada krenu da eksplodiraju oko njega nego sam i ja vise dobila tikove.
a danas su se neka dvojica 30ogodisnjih bilmeza i besposlicara na zelenom vencu gadjali petardama :roll: jedan sa jede drugi sa druge strane ulice.samo sam cekala da me nesto pogodi u glavu/bilo koji drugi deo tela.
a cele noci ko da slusam pvo :roll: ko da avione gadjaju....mislim koja je svrha toga :roll:

ma odo da perem kosu :x

za bozhicj?
'ebeni retardirani klinci. pa sutra vam je mitrovdan, mozhete i sutra da bacate petarde. ;p
ne mogu da verujem da bi neko za bozhicj bacao petarde.
no dobro, uglavnom je proshla frka sa njima, sad samo da se ispucaju zalihe i da prodje srpska.
nisam mogao da verujem sinocj, izlazi komshija pandur i uchi sina da baca petarde.
dobro je da nije izvukao sluzhbeni CZ i uchio ga da puca 'ebem ga glupog ko pandur. (:

Danas sam bio frapiran, nakon jednih vesti o novogodisnjim poduhvatima hitne pomoci.... Bilo je nekoliko amputacija prstiju, usled povreda s pirotehnickim sredstvima, a uzrast ljudi izmedju 25 i 30.... Ne mogu da verujem da se ti matori konji jos uvek zamlacuju tim glupostima.........

Back