Petarde....

Ako vase dete zeli da baca petarde kako resavate ovaj problem?Ako se vase dete plasi petardi sta radite u tom slucaju?
Jasno vam je stariji me izlude svojim navaljivanjem da ih kupuje i bespomucno baca svuda dok se mladja bukvalno krije ispod kreveta kad god negde nesto pukne!
Pozdrav....

ja ne dozvoljavam da baca petarde osim uz prisustvo tate il neke druge starije osobe
tu sam isključiva

Kako neko moze da mrzi vatromete i ostalu pirotehniku!!! Pa to je previdno, ja ne mogu da provedem Novu Godinu u tisini. Zamislite da sedite u kuci i verovatno gledate neku glupost na TV-u cekajuci odbrojavanje. :S Koliko bi to glupo izgledalo... Najbolje je kad odes negde sa drustvom i zajedno kupis 30kg vatrometa i petardi, nema nista lepse. Koliko puta su me izgorele one petarde sa fosfornim fitiljem i koliko sam prste drzao u kantarionovom ulju da mi ne otpadne suva promrzla + ispecena koza od petardi... ali mi je drago sto se sve to desilo i i dalje se desava. :) Mogu samo da razumem kad neko ima bebu, a ovo ostalo me u opste ne zanima. Ko je penzioner nek udje u kucu i legne da spava da ne slusa nas "retarde" sto bacamo petarde.

Kako neko moze da mrzi vatromete i ostalu pirotehniku!!! Pa to je previdno, ja ne mogu da provedem Novu Godinu u tisini. Zamislite da sedite u kuci i verovatno gledate neku glupost na TV-u cekajuci odbrojavanje. :S Koliko bi to glupo izgledalo... Najbolje je kad odes negde sa drustvom i zajedno kupis 30kg vatrometa i petardi, nema nista lepse. Koliko puta su me izgorele one petarde sa fosfornim fitiljem i koliko sam prste drzao u kantarionovom ulju da mi ne otpadne suva promrzla + ispecena koza od petardi... ali mi je drago sto se sve to desilo i i dalje se desava. :) Mogu samo da razumem kad neko ima bebu, a ovo ostalo me u opste ne zanima. Ko je penzioner nek udje u kucu i legne da spava da ne slusa nas "retarde" sto bacamo petarde.

Munze konza, tebra. :mrgreen: :worth:

al trcis naokolo kao podrska :ok: :ok: :ok:

meni se vec sada dize kosa s glave..
do ove godine mi je bio istraumiran samo jedan pas, sad su oba i obe macke :sad2:

Pa to stoji, moj stav je da mi ne smeta i da je lepo gledati vatromet. Gadjanje petardama i ostale gluposti ne podrzavam. ;)

A da probas da ih malo navikavas lagano....sad ce decembar, vreme je. Ono, pustis neki snimak na jutubetu, odvrnes prvo malo, pa onda sve vise...i tako dok se ne naviknu? :mrgreen:

ne znam kolika je cjena petardi kod vas, ovdje je strasno!

100 kom kosta oko 2 eura!

to se kupuje i pali nenormalno u vrijeme novogodisnjih praznika.. a svako vece na tv-u cujes ovaj odbio prst, ovaj povrijedio oko.. katastrofa!

Back