- Poruka
- 24.095
Kakvo da je vidjenje, tvoje je. :*Toliko lepo opisano da ne želim da kucak svoje viđenje petka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo da je vidjenje, tvoje je. :*Toliko lepo opisano da ne želim da kucak svoje viđenje petka.
Pusti neku finu muziku i bez zurbe uzivaj u voznji.Treba da vozim 400km ... po ovoj kišurini i sivom petku ...
Pusti neku finu muziku i bez zurbe uzivaj u voznji.
Prebaci to na četvrtak pa ćeš imati produženi vikendOvog petka sredjujem stan da bi mi vikend bio slobodan, ako zavrsim ranije idem po namirnice za sledecu nedelju, uvece kratka setnja ili neki film sa decom.
Ako jos malo ostanem ovde necu imati ni vikendPrebaci to na četvrtak pa ćeš imati produženi vikend
Internet je bio besplatan za vreme bombardovanja...Nista ne poklonise klosari bedni najbedniji ni deset gigabajta ni pedeset.
Let’s imagine
Dobro jutro eto petak je.
Evo dobra noc takodje.Let’s imagine
Dobro jutro
Taman sam poverovala da smo ih se resili kad ono mis odsekoh se.Prvi petak posle mnogo godina da sam slobodan...
Probah vino,ko ti treba da lepo sedis te pijes sta volis uz neku finu hranu?A ja nemam s kim da odem da se napijem.
Шта сте гледали?Ovog petka sredjujem stan da bi mi vikend bio slobodan, ako zavrsim ranije idem po namirnice za sledecu nedelju, uvece kratka setnja ili neki film sa decom.
Mislim da smo tog petka gledale Zamka za roditelje Trazile, trazile i bese po njihovom izboruШта сте гледали?
Ја сам јуче направила план за НГ вече, нашла сину књигу за чизму у прозор за Светог Николу, још то радим , он нашао поклон за девојку - сребрне мунђушице као пахуљице, мислим да је баш лепо, па сам му оставила празан стан.
А ми нисмо нигде ишли- вино и сир уз тражење филма који нисмо ни нашли
Има дана када ти ништа не легне.