Petak je :D

Screenshot_20221104-102806_Messages.jpg

:tick::tick::tick: Obavestili da je petak...

Sa nestrpljenjem sam ocekivala koliko ce interneta pokloniti a oni nisu poklonili nista:
Screenshot_20231027-084342_Yettel.jpg

Bolovi leve strane vrata,misica leve strane tela,bole oci,boli glava.
Vetar se razduvao a kisa pada po malo,para nema te nema a nikako da se desi eto kao pre drzava da pomogne jer je inflacija te da na poklon npr. 200€ .

Poslednja izmena:
Pada kisa,pljusti zapravo 💝 sutra izgleda nece biti pranja stvari,petak vece,boli me oko a malo je preteska ova promena vremena odjednom,bas nagla a danas je crveno slovo.

Screenshot_20231027-205913_Samsung Internet.jpg

Mobilni operater odbija da vrati najjacu promociju,mnogo panicim.

Screenshot_20231027-210200_Gallery.jpg

Poslednja izmena:
Screenshot_20231027-212038_Yettel.jpg

Ovo cesto predlazu a kad napisem operateru da uzme na svoje ime,jmbg,daje pare a ja koristim te mi dokaze tako da je "jeftino,pristupacno" nista mi ne odgovori.
Mnogo onih sto koriste postpejd se zali na to koliko su neprofesionalni,koliko ima skrivenih troskova,kako se ne javljaju,odbijaju komunikaciju a u poslovnicama govore jedno u odgovorima sa zvanicnog naloga na internetu drugo nesto.

Da sam musko laksi bi mi zivot bio,rekoh sinoc kad smo raspetljavali moju kosu a od jutros mi je zao sto sam se probudila,bolje da nisam jer ako je ovo sve,bolje da me nema.Raspetljacemo kosu al' ce sve biti isto,to nesto ima sto nije promenljivo a zivimo u vremenu gde je mnogo nedostupnog potrebno da se promeni.
Taj strah,kako ce ko to videti,sta ce reci ljudi,ti strahovi sta ako nikad ne bude bilo izvanredno,ta secanja na obracanja koja nisu trebala da se dese,misli koje nisam trebala da imam jer nisu u redu a vratila su se kao bumerang da me razbiju u paramparcad.Sad razumem mnogo toga a previse kasno da bi se ista moglo menjati.Nisam ocekivala ove zivotne situacije,previse je za mene a nisa shatala dok mi se nije desilo da ih ne zanimamo jer sam imala drugaciju tudju iluziju u fokusu.Pretezak je dan,pretesko sve ovo jer negde nema nicega koliko god trazila to nesto,tu neku svrhu,izlaz,nacin,kako dalje nema.
Nekom drugom je jos teze a ta druga osoba eto spasava,mnogo treba te nemocna sam sebi da ucinim sta treba a i toj osobi.Nemoc kao takva je veoma bolna a uradila sam sta treba da bi krenulo ka moci,mogucnosti da se uradi sta treba medjutim nikako.Sitnice neke da,kao pauze izmedju tenzija koje se dese po nekad ali kljucne iskoriscene mogucnosti ne.

Poslednja izmena:
Pokusavam da dam vestacko disanje dusi,eto hocu da bude sve izvanredno,petak,nada u gigabajte,hajde,ide se ka fenomenalnom,malo po malo....
Screenshot_20231103-095803_Yettel.jpg

Ali ni to ne donosi ono sto je potrebno,ni to ne menja svaki dan koji je pretezak a sa cijom tezinom je previse bolno nositi se kad vidim sta izaziva tezinu a ne da se neutralizovati.
Kao,hajde da vidimo mozda kako treba sedeti dok se gleda u ekran,mozda to nesto promeni,mozda je tu ono bitno,taj mali korak (naracno,ovo je humor al' presek prikaz desno je zanimljiv,kako bi trebalo sedeti.)

Screenshot_20231030-171633_X.jpg

Bezim od sebe a nemam gde da pobegnem,bezim od svakodnevnih prizora a nemam gde te stalno gledam,upadam u gadjenje,ocajanje jer nemam moc da promenim to na izvanredno,bezim od svega a sve je tu,tezina konstantna koja me lomi stalno,prizori koji me bacaju u ocajanje jer koliko god ih negirala tu su,previse je sve ovo bolno,previse kida dusu osecaj.
Sta me.snadhe,sta se desava stalno,ne mogu da dodjem sebi vise koliko je ovo ekstreman teret sa kojim ne.mogu da se nosim.

Poslednja izmena:
Sta radite petkom, ljudi?
Da li osecate neko olaksanje kao da vam je teret pao sa ramena? Srecni zbog zavrsenih poslova, a nezavrseni ostaju tako do ponedeljka.
Radujete li se petku i zasto?
Радујем се петку и не подносим недељу.
Четвртком средим стан да за викенд уживам.
Изађемо, организујемо вечеру или одемо код неког. А онда је субота више за ушушкано развлачење :)

Back