Peta bgd gimnazija i njeni podanici...

Belgrader:
takodje:).gde idete?samo mi nemoj reci da idete u Budimpestu:(.Ma cemu frka oko ekskurzije...cekaj da dodje mart, april pa da vidis sta je frka oko prijemnog;)
Ma kakva Budimpeshta? Tamo smo ishli u trecoj godini! Vidish... trebalo je da kao i svi dosadashnji maturanti idemo u Prag i Bech, ali.... Neeeee! Mi idemo u Italiju (mislim, nije loshe, ali mi smo hteli kao i ostali...) i to, jedva smo se izborili da idemo u Rim-hteli su da idemo samo severna Italija!!!
A, za prijemni... Necu ni da znam!!! Ja sam skroz izgubljena, nemam blage shta da upisujem... Shmrc :sad:

Nista posebno! Sorry sto ti tek sad odgovaram, ali bila sam toliko zauzeta da je to strasno!
Btw, pocela sam da idem na pripreme za fax (arhitektura je u pitanju)... Ide mi, moram da priznam i da se malo hvalim :oops:
Sta ti inace radis? Ja sam super, sve mi je nekako krenulo i sijam!!! Neverovatno dobro se osecam i sva sam happy stalno!!! Divan osecaj...
A ti, kako si?! ;)

Vec sam polako poceo da odustajem...i ne znam sta me je nateralo da pogledam temu veceras...a vidim i ti si postovala danas.
Arhitektura...e pa strava...ono sto ja nikad nisam "smeo" da pokusam a toliko bih sada zeleo,ali ne dozvoljavam da puno mislim o tome.E svaka ti cast na izboru,bas bih voleo da ga razbijes i da naucis fantasticno da crtas i da razvijes mastu i bre da zavrsis 10.00 :).Stvarno si me odusevila izborom...nekako sam i osecao onda kad si pisala ranije da ces to.
Kako je bilo na ekskurziji?ja 22. novembra palim u Prag na 10 dana...to ce biti kao moja studentska ekskurzija...osim sto sijas:)...sta jos ima?jesi se videla sa Minom?Kako zivot u Petoj...?kad se vidimo;)...inace,ja pitam kad se vidimo,koji sam ispalio nekoliko puta:(...

E nisam se videla sa Minom, ne znam sta je s njom...
Evo guram... Pripreme za fax i shkola, mora se! NIje loshe moram priznati, chak sam nekako pochela vishe da radim. Postadoh organizovanija ;)
Btw, ne znam kad cemo se videti... Meni je toliko pretrpan raspored da bukvalno mogu samo do shkole da te iscimam. Engleski, francuski, pripreme, shkolitza, drushtvo... uf, da ne nabrajam vishe. Ajde javi se kad budesh mogao pa da se chujemo i dogovorimo... :-D

PoZ!!! ;) :p

Eeee ja bih zelela da upisem 5u....sad sam zavrsila 8i...imam sasvim dovoljno poena,samo me zanima,posto sam cula dobre i lose stvari o petoj,da mi neko kaze,ko ide na prirodni smer,kakvi su profesori,sta traze,sta vole,sta ne vole,jel tesko?...jel se puno uci??.koji su predmeti....ma sve sto mi moxze pomoci...plizz iskrenoo....;)

Back