Peta beogradska :))

e hvala ti puno!
bas mi znaci ovo.

jesi video sta je Realnost napisala? to me jedino i brine..:S --- "Aj zamisli ovo: imas sve trojke u 5. (a neko sve petice u nekoj drugoj gimn.) i hoces na fax...e prc!...racuna se prosek iz skole a onaj iz druge sk. ce imati vise poena od tebe i svi ce te presisati ...msm da treba i o tome misliti...a imaj u vidu da su gimnazije po programima iste, a *ebes ti tu trojku sto je kao petica, kad ne mozes nista s njom..."

jel to bas tako? prosto ne verujem...

jos jednom tii hvala puno! :D :D :D

Pa sta cu kad se tako prica....i kakve su exkurzije??

snaci cesh se na ekskurzijama, ne brini se :P

e hvala ti puno!
bas mi znaci ovo.

jesi video sta je Realnost napisala? to me jedino i brine..:S --- "Aj zamisli ovo: imas sve trojke u 5. (a neko sve petice u nekoj drugoj gimn.) i hoces na fax...e prc!...racuna se prosek iz skole a onaj iz druge sk. ce imati vise poena od tebe i svi ce te presisati ...msm da treba i o tome misliti...a imaj u vidu da su gimnazije po programima iste, a *ebes ti tu trojku sto je kao petica, kad ne mozes nista s njom..."

jel to bas tako? prosto ne verujem...

jos jednom tii hvala puno! :D :D :D

Aj pretpostavimo da je tako, da je 3 u petoj = 5 u bilo kojoj drugoj gimnaziji. Zashto vi automatski pretpostavljate da je vash maksimum ta trojka? :lol:
Opet s druge strane, ako uzmemo da je ono gore tachno, imacesh situaciju: 5 u petoj = jacha petica nego petica u bilo kojoj drugoj shkoli :)
Pazi, kriterijum u petoj jeste vishi nego u drugim shkolama, proveravao sam to sa ortacima koji su ishli u razne shkole, al' to ne znachi da ce tebi ocena automatski biti slabija, vec samo da cesh se za vishu ocenu malo vishe pomuchiti. To nije losha stvar, jer ja kao prvo znam koliko sam blejao u Petoj, prva godina je bila ono malo povuci potegni jer treba chovek da se navikne na novu sredinu, ove ostale 3 godine nisam uchio neshto da se chovek pretrgne a bio sam vrlo dobar uchenik.

A kazes drustveni smer nije tezak...i profesori jesu li ok??
Pod exkurzije sam mislila gde se ide...cula sam da samo Sava vodi ucenike od druge godine u inostranstvo...

Drushtveni smer je smeshan po tezhini, profesori na drushtvenom su dosta kvalitetni, dobro predaju.
Ishao sam u Italiju u chetvrtoj, u Austriju u trecoj, u prve dve je bilo po Srbiji, to je tad bilo odlucheno jer su se plashili da cemo praviti cirkus po inostranstvu.

Back