e pazi sad, imash 2 priche: neparna i parna smena. Iako su oni poslednjih godina krenuli da furaju prichu kako su neke profesore prebacili u parnu da bi se tezhina izjednachila (jer je opshtepoznato da je neparna dosta tezha zbog profesora i da uchenici u neparnoj postizhu dosta slabije ocene nego u parnoj), ali je to pricha jer su samo dali Divni par chasova u parnoj, dok su svi lakshi profesori skroz izgubili chasove u neparnoj, dakle svi chasovi su im chasovi parnim odeljenjima (npr. Svorcanka, Toma). U neparnoj i DALJE predaje Eugen matematiku (dodushe, da ne budem nepravedan, i Maja Tornjanski koja je dosta blaga profesorka), Anica i josh jedna profesorka predaju hemiju (meni je Anica predavala, nije naivno uopshte), fiziku predaju Mira, Divna i josh jedna koja meni nije predavala, Mira je meni bila 3 od 4 godine, korektna i ume da bude dosta dobra s uchenicima, al morash da znash, dvojka kod nje mozhe na lepe ochi i lepu svesku, za sve vishe od toga cepacesh zadatke obilato, skupa s teorijom koju kod nje odgovarash u specifichnom fazonu, al o tom potom. to su bitni predmeti, ovo ostalo cesh se snaci, jedini profesor vredan pomena (u smislu da ume da napravi problem za prelaznu, a i peticu je teshko dobiti) je filozoficharka, svi ostali profesori su smejurija, peticu kod svakog mozhesh da imash s vrlo malo truda

U sushtini, sudbinu u petoj ce ti odrediti sreca u rasporedjivanju odeljenja, koliko god to uzhasno zvuchalo, sa loshim vecem mozhesh dosta loshe da prodjesh, kao i kontra. U prvoj godini umeju biti dosta nemilosrdni jer oni to shvataju kao nekakvo "filtriranje" uchenika, kod mene je u prvoj godini palo godinu 5 ljudi i na popravni josh 7,8, sve u svemu, do kraja chetvrte, vishe od 40% odeljenja mi se skroz izmenilo, od nas 25 oko pola odeljenja je tu bilo od prve godine.