Pet Shopovi

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bili smo, kupili smo dosta kesica whiskasa, jeste jeftiniji! I kupili smo hit igračku, perca na štapiću, potpuno je razdrndana i raščerupana posle samo 3 dana, moraćemo da napravimo zalihe :D inače ovo je jedina igračka do sada koja je držala pažnju duže od 15 minuta!

Bila sam pre nedelju dana i imaju divne kajseve za pse...ja sam mojoj pudli kupila roza kajs sa cirkonima....i super sampon i Hills hranu...cene su ok ali za toliki prostor tek treba da se napune...bar su mi tako rekli....

eee bila i ja juce...i videla da ga vise nema...:cry: bas mi je zao...tacnije nema pola zercova od onih sto je bilo...izgleda da im bas idu... a jesi bila u Fisherman's-u?? bila sam i tamo juce imaju neke zeke sa "lavljom glavom"-tacnije imaju neverovatno cupavu glavu u odnosu na telo,i svi spavaju jedan preko drugog:roll:...

Ajde please, ako se neko ko planira da ide seti da pogleda, koja je cena Royal Canin Maxi Light hrane od 20 kg? Rado cu potegnuti iz NS jer sumnjam da nas ovde delju sa cenama (dzak je skoro 6.000,00).
Hvala unapred!!!

eee bila i ja juce...i videla da ga vise nema...:cry: bas mi je zao...tacnije nema pola zercova od onih sto je bilo...izgleda da im bas idu... a jesi bila u Fisherman's-u?? bila sam i tamo juce imaju neke zeke sa "lavljom glavom"-tacnije imaju neverovatno cupavu glavu u odnosu na telo,i svi spavaju jedan preko drugog:roll:...

Bila sam tamo malo nakon sto je otvoren ali nije bilo zeka sa spustenim usima-ovnolikih, a oni me jedino interesuju:-) Mada tamo zivotinje zive u mnogo losijim uslovima nego u pet centru, tada je sigurno 7-8 zeka bilo u uzasno malom kavezu, isto svi nabijenii preplaseni. U pet centru ipak imaju vise mesta i skakucu po kavezu:-)

Ne znam da li je bila tema, ako jeste izvinjavam se. Zelim da pitam da li je neko bio u novootvroenom Pet centru kod buvljaka u NBG, ako jeste, interesuje me kakve su cene u odnosu na pet shopove po gradu, posebno cene hrane i posipa za mace (napr. koliko kosta kesica friskasa, 5 kg. posipa i tako to). Unapred svima hvala!

Ja bila !!! Sasvim solidno mesto,imaš i apoteku sa veterinarom za savet ..Cene - pa čini mi se da su malo niže ali ne znam da li je za sve proizvode .. mesto je svetski uradjeno možeš da udješ i sa ljubimcem... :) Što iskreno ne znam koiko je sigurno ako svi ulete sa gomilom pasa mačaka,iguana itd...... al ajde ... :)

Ajde please, ako se neko ko planira da ide seti da pogleda, koja je cena Royal Canin Maxi Light hrane od 20 kg? Rado cu potegnuti iz NS jer sumnjam da nas ovde delju sa cenama (dzak je skoro 6.000,00).
Hvala unapred!!!

Akoo budem bila skoro jawicu ti, mozda oko26 jer je mojoj kerushi rodj, pa cu neshto da joj kupim...
Pozz:bye:

@Bambi - da li ti zelis da skrenes paznju na sebe ili mislis da je to cool ne znam, ali reci kao sto su "sWe" "jaWicu" i ostale gde umesto V koristis W u nasem jeziku NE POSTOJE i to si trebala odavno da naucis u skoli.

Sto se tice pet-centra, cene nisu nista povoljnije nego u odnosu na neki sredji pet-shop ali se isplati otici jer ima veliki izbor i velikih dzakova hrane. Ako vas interesuju cene, mislim da je brze i efikasnije otici na njihov sajt, potraziti broj telefona pa pozvati i pitati nego postavljati takva pitanja na forum i cekati danima dok neko ne odgovori.

@Bambi - da li ti zelis da skrenes paznju na sebe ili mislis da je to cool ne znam, ali reci kao sto su "sWe" "jaWicu" i ostale gde umesto V koristis W u nasem jeziku NE POSTOJE i to si trebala odavno da naucis u skoli.

Svako ima pravo na svoj nacin pisanja pa ne vidim potrebu da se nekom prebacuje zbog toga i jos dovodi u pitanje njegovo obrazovanje. Obicno kad nekom smeta takva banalnost, ima mnogo dubljih problema. A forum nije mesto za lecenje istih:nono:

A inace, jel bio neko skoro u pet centru, da li su dobili ovnolike kunice?

ja sam juce bila.pa mogu vam reci i da nije nesto jeftino
orlice ,povoci i sl su skupi.oni obicni platneni kojih ima svuda su ok uvek ista cena oko 300 dindzi a ono malo lepse je odvojeno po 300 to je 600 a ja dva kera 1200.meni to mnogo.neke hrane su jeftine.one grickalice su jeftine ali samo one koje prodaju i u maksi diskontu 90 dinara kesa.stapici one koske za glodanje sve bre preko 200 dinara.igracke su jeftine samo one najminijaturnije od dva cm..ja mislila da je sve bas jeftino..u sustini ono sto ja mogu da kupim mogu da kupim i u pet sopu i maksiju.
za modne detalje nema i da imam zao mi ,neki kerovi trpe gladni..
ali da ima svega i svacega ima.

ja moram da se ispovedim..... :(
mene uzasno nervira kada neko pise w umesto v :(
odmah mi u glavi ono americhko i englesko w i kada stavish to u rech velika npr...deluje kao da se taj neko prenemaze... :(

Interesujem se vec duze vreme za jednu veoma egzoticnu vrstu glodara....
a pogledao bix jos neke...
pa me interesuje,koje pet shopove u Beogradu mozete da mi preporucite?
Znaci,sigurno znate neke bas dobro snabdevene,u kojima se prodaju ti manji kucni ljubimci,i hrana za njix...

Back