Pet Shopovi

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bila u pet centru juche
bolje da ga nazovu dog centar
1/8 je za mace a ostatak za kuce

cene opreme su drastichno manje nego u malim pet shopovima
ali hrana i posip
JOK

najeftiniji posip je 280 dinara [5kh]
sosici whiskas i kit kat su oko 30
znachi klasika

najeftinija je pet centar hrana

royal canin imaju samo na pakovanje
i ispadne mnogo skuplje
400g oko 320 dinara

mozda sam preterala
uglavnom 100g ispadne oko 65 dinara

jeftine su igrachke za mace
grebalice
oprema

ali hrana nikako!

pa htedoh da vas pitam da mi date detaljnu lokaciju tog pet shopa zvanog fisherman

hvala!

kako mislis royal canin na pakovanje,mislis na merenje..jer ja ono upkaovano od 400 gr placam oko 220 dinara,ono za mace do 12 meseci...
fisherman, nalazi se kod meka,kod fontane,skrenes iz pariskih komuna desno,odmah pre meka u veeliku ulicu(65-ica skrece tu) ides nekih 200 metara i sa desne strane naidjes na maxi,e pet shop(fisherman and friends se zove) je ta zgrada u koj je maxi,samo iza,tako da se ne vidi sa ulice..mislim da se ulica zove "narodnih heroja",sada sam proverila...

pa ne znam, ja pojma nemam zasto ali kupujem ono vec upakovano,tj taj royal canin za mace do 12 meseci od 400 grama,a iskreno nigde nisam ni videla na merenje taj rc,verovatno je jefiniji...jedina razlika koja mi pada na pamet je sto mozda izvetri : )

sada nadjoh rachun iz pet centra
pa evo nekih cena
whiskas za odrasle - pakovanje 4 je 104.00
trava za machke - 84
whiskas junior - 4 je 120
konzerva kitekat 400g - 70
simba zechetina konzerva 400g - 61
kitekat kesica - 28

igrachke za mace su strashno jeftine
40 dinara a ima ludih
i kupila sam mu novu chiniju za vodu
onu metalnu prosipa
ova je sada keramichka

Kupi zatvorenu kesicu R.C i kupi ono sto je na meru isto zvano R.C...slicno je ali potpuno razlicito,cak i moje macke provaljuju da to nije to :roll:

kesica R.C za macke do 12 meseci je 400gr 250,isto kao u pet shopu,ali sada su imali neku promociju 800 gr isto 250 dinara.

Najjeftinije whiskas kesice su u metrou-28din dok u pet-centru su 29,sto je najbliza najjeftinijoj,u malim pet shopovima su od 32-39.
Konzerva je u pet centru 91,a u malim pet shopovima od 94-111,
sad ne mogu da se setim ali konzerva u metrou je mislim oko 89,ali na osmicu jeste sigurno...

dok su za apotekarski deo zakon,nigde ne mozes naci preventic ogrlicu za 530 dinara!!

U sustini, to ti je kao veci market,nesto je skuplje nesto jeftinije ali sve u svemu imas sve na jednom mestu....

RC za pse je skuplji u proseku za oko 150 dinara po kilogramu koliko ga plaćam kod zastupnika ove hrane u Bg.
Ima naravno i nekih stvari koje su jeftinije nego u drugim šopovima ali sve u svemu nisam očaran sa onim što sam video

Ne bih stvarno mogla da imam kucnog ljubimca. Stalno se preispitujem ponovo u vezi sa tim. A papagaj mi je uginuo. Njemu ne odgovaraju stalne promene temperature. Mislim da papagaji mogu da zive samo kod nekoga ko ima centralno grejanje i ko moze da podesava temperaturu.

Odlicno, i ne treba da ga imas. Nije zivotinja za svakoga. Nista lepse nego kad neko shvati da zivotinja nije za njega(ili on za nju zavisi kako gledas na to:D). Automatski nestaje mogucnost obostranog mucenja.
Mada to nije tema al ajde, da se ne predomislis:whistling:

Poslednja izmena:
Male zivotinjice kao sto su morski prasici, ribice, kornjacice, hrcak, stalno uginu iznenada i brzo. A i nije da mirisu, imas obavezu da stalno cistis njihove kaveze a ako su u pitanju ptice, znam da to nije bas jednostavno.

Back