Uspeh na poslu ne dolazi sam od sebe. Pored dobrog rada i prihvatanja korporativne kulture, uspeh na poslu čini i ’sitnice’ kojih možda niste svesni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imate bilo kakve predloge, koji mogu da poboljšaju rad vašeg tima ili čitave kompanije, iznesite ih! Ponekad je potrebno i rizikovati, izaći iz svoje zone udobnosti i podstaći nešto novo. Time ćete pokazati da možete još više od onoga što trenutno radite, što je uvek dobro. I da, uvek dajte 100 posto od sebe, ma koliko neki zadatak bio jednostavan. Možda se to neće ceniti odmah, ali budite sigurni da kad-tad hoće. Samo budite strpljivi.
ma ja se smejem što meni reče (citirajući me) sve ovo, a ja ovde, u Srbiji, ovakvoj kakva je, i iz koje je on daaavnooo otišao iz svojih razloga, više od 20 godina privatnik.![]()
Tačno daaavnooo da je bilo i sramota ići kod kapitaliste,a i opasno.Neki su čak i na robiji završili.Primera radi čovek odno ugovore za poso komšijama kada im je predao ugovore milicija ga malo dalje čekala i jasno sud mu odredi 11 meseci zatvora.To ga zemljaci "časte"
Šta će te lepše nego kad "komšiji crkne krava"
Tačno daaavnooo da je bilo i sramota ići kod kapitaliste,a i opasno.Neki su čak i na robiji završili.Primera radi čovek odno ugovore za poso komšijama kada im je predao ugovore milicija ga malo dalje čekala i jasno sud mu odredi 11 meseci zatvora.To ga zemljaci "časte"
Šta će te lepše nego kad "komšiji crkne krava"
Mislim da si sad ovde preterao sa ovom hapšenjem jer tetkin brat je stotine ugovora doneo u Srbiju i niko ga nije dirao u jednom gradu od 50.000 stanovnka.
Ne pravi neku propaganda jer ima ljudi koji će ovde da ti kažu da lažeš.
Tada je Tito u to vreme bio saglasan da se ide u inostranstvo mislim na 1969-75 godinu a i ljudi su bili zadovoljni kaže čovek koji je živ.
ma ja se smejem što meni reče (citirajući me) sve ovo, a ja ovde, u Srbiji, ovakvoj kakva je, i iz koje je on daaavnooo otišao iz svojih razloga, više od 20 godina privatnik.![]()
Pero tvoj rođak je imao više sreće nego pameti tako da nije zaglavio.Čovek se zvao Marjan iz Vlaške kod Ćuprije.Ugovore je nosio i kada ode avionom gledao nešto da zaradi a to ga košta 11 meseci zatvora posle su smanjili tako da je 8 meseci odguslao.
Koje gluposti pričaš ti ovde pa tada tih godina 69-75 išlo se ne samo privatno negi i preko biroa za zapošljavanje evo ako hoćeš da ti stavim ugovor o radu moje tetke koja je 71 došla u Nemačku preko biroa za zapošljavanje.Neznam šta lupetaš ovde nešto ako neznaš.
Ama kakve veze ima robija sa temom?
Pročitajte šta Pera tvrdi a ja pokušavam da ga demantujem.Slaba vajda jer ne čita.
Ne, ne....možda kod vas tamo važe ta pravila koja ti postavljaš, ali ovde važe ova naša, srpska, a to je da si ti prvi započeo pisanje oko robije i to citirajući mene.
Dakle, ponovo pitanje.......kakve veze ima robija o kojoj pišeš sa temom koju si sam postavio?