serb_pagan:stariji su od mene minimum deset godina...
Ма шта десет, педесет, заокружи одмах... И ова твоја причица "ми млади хоћемо..." ми је, пријатељу, језива, то ни код Мао Цедунга није причано. Који си ти пионирчић - како не видите да са том млади-воле-Чеу причом можете да добијете, можда, неки глас у Црној Трави, јер ће тмо неко дете да се избламира пошто ће локални намештеник ЛДП-а да му објасни да МОРА да гласа за друга Бебу, ако хоће да буде "урбан"...
Откуд ти знаш и по чему процењујеш моје године? Ово је Интернет, некоме шанса да се дружи (теби очигледно, јер стално истичеш да имаш 25) а некоме ето, прилика да каже нешто што мисли, и размени мишљење с осталима. Можда сам ја млађи од тебе пет година? Можда старији двадесет? Откуд знаш? Рекох већ, ово је Интернет (дакле, анонимна ствар, године и титуле се овде не пикају) а ти ако желиш с неким да размењујеш телефоне и дописујеш се у стилу волим-све-што-воле-млади-и-имам-дведесет-пет... само изволи. Ја нисам овде због тога.
Р.Ѕ. Уколико ми не одговориш за оно о хладњачама, немам никакав повод да те више икад схватим за релевантног саговорника.