Da li volite da pisete lepe pesme i poruke vama dragim osobama?
Ja mislim da je to nesto najlepse. Time pokazujete onome kome pisete koliko ga volite!!!
Ja ne mislim da je to nešto najlepše.

Mislim da se ljubav pokazuje delima a ne lepim porukama.
Mislim da bih ozbiljno posumnjala u IQ mog dečka kad bi mi poslao nešto tipa ''kako ti je ćale uspeo da skine dve najlepše zvezde s neba i stavi ih u tvoje oči'', ali to se, naravno, neće desiti (ne da ja ne verujem da imam najlepše oči na svetu

)
Uostalom, to i jesu stvari za malo mlađe tinejdžere, pretpostavljam
Ja ne mislim kao ti...
Ja mislim da je ljepše kada sami napišemo nešto za nekog, iako to ne izgleda sjajno ipak će ta osoba ako ima išta u glavi, naravno, shvatiti da smo se trudi da to napišemo i posvetimo samo njoj (osobi kojoj pišemo)...
A pisati misli i riječi drugih ljudi i nije baš nešto...
Problem je što danas ljudi ne prihvataju ove koji se trude, nema vremena za čekanje...
Aleluja

da, naravno da me raduje nešto što je samo za mene i time govori mnogo i o meni i o osobi autoru

i o vezi i o istoriji i svim malim blesavim trenucima... Ali ne mora biti u pisanoj formi.
Nisam mislio da treba pisati reci i misli drugih ljudi, vec ono sto sami smislite. To odusevljava svaku normalnu osobu!
Nemoj da se uvrediš, ali ko ti daje za pravo da određuješ kriterijum normalnosti?
Pa, bas me zanima sto imas takvo misljenje! Ne razumem sto bi to bilo ljigavo!?
Uuuuuuu, i te kako može da bude ljigavo.
Ako nekoga volis, kako ces ga zvati? Budalo moja, konju moj??? Mislim... Ja svoju dragu zovem svakakvim lepim imenima!
Verovao ili ne, čak i ''konju moj'' može da bude slatko.
Pitanje je kako to doživljavaju te dve osobe.
Ti verovatno nikad ne bi rekao devojci ''žasu mali'' ili ''ološu'', ali neko drugi jeste, i znao bi zašto to govori. Uostalom, sam si rekao - ''ako nekog voliš...''
Ako nekog voliš, ostalo je nebitno, pa i pitanje imena.
Što kaže naša narodna - ''Zovi me i krčag, samo nemoj da me razbiješ.''
Tebi, sekana, se ne moze objasniti nista, ali OK, razumem ja da ima i nerazumnih ljudova!
O, zaboga!
Peki, da li ti smatraš da sve što je drugačije nije dobro i da svako ko ne misli kao ti misli pogrešno?
Mlad si i bilo bi bezveze da se ne naučiš toleranciji.
I nemoj da me napadaš pre nego što razmisliš o ovome.
Kad napunis 18, mozes sta ti dusa pozeli, tako da onda ni tata, ni mama, ni Sveti bilo ko te ne mogu odvratitiod toga!!
Netačno.
Javi se za par godina.
Prvo, skontaćeš da je to netačno, drugo, smejaćeš se sam sebi. A možda i očajavati, ako u međuvremenu ne sazriš.