LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Banshee!!! :shock:Banshee:i sad malo patetike scorpions - wind of change,ne znam,ali mislim da me se svidja melodija i da je umirujuca pesma i ima nesto u vezi nje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee!!! :shock:Banshee:i sad malo patetike scorpions - wind of change,ne znam,ali mislim da me se svidja melodija i da je umirujuca pesma i ima nesto u vezi nje...
molimLePiaf:Banshee!!! :shock:
Ma pusti ga, nema on pojma...Banshee:
bundeva:Hellen:Албинонијев Адађо...без неког посебног разлога...једноставно носи такву емоцију... нарочито један драматичан прелаз....
Увек се јежим док га слушам, ал баш зато да бих сачувала ту драж - не слушам га често!
e ne mogu da verujem... pa mi smo, teta elena, stvoreni jedno za drugo
Nem' pojma, ali znam da bi te inaugurisao u licnu Princezu posle one izjave.Banshee:haha,dont break the oath,sta li se sa njim desilo![]()
Kud se seti ovog!Julian_Duranona:Nem' pojma, ali znam da bi te inaugurisao u licnu Princezu posle one izjave.

ohJulian_Duranona:Nem' pojma, ali znam da bi te inaugurisao u licnu Princezu posle one izjave.
Zamisljam kako se povukao u borovu sumu i svakog dana izlazi na liticu iznad nekog fjorda da vezba gitaru. Eho svit-metal muzike odjekuje krajolikom, a zapanjeni Laponci se pitaju da li im se to bogovi muzikom obracaju.
Da, vidim ga kao vuka samotnjaka u sumama severa...