Pesma uz koju bi mogli da zaplacete...

npr: P.Kazaliste-Moj bijeli labude, Piloti-Leto, Georgijev-Sta bi prijatelji moji i Reci mi da znam...... Sasa Matic-Ko te ljubi ovih dana, Stevie B-Because I love you, Oliver Mandic-Smejem se a plakao bi, Osvajaci-Kome sad usne ljubis do zore i S kim cekas dan, Moby ****-Ubio me greh, Colonia-Budi mi zbogom, Angie Stone-Wish I didn't miss you, uz brdo domace stare rock mjuze tipa "Kad nemiri budu dio nas..",Azra-docicu ti u snovima,.. Mnogo placem, jel da? :D :D Kad sam tuzna, svasta moze da me rasplace....stacu ovde da ne smorim okolinu.. :)

Zato slusajte Death Metal,i nedajte se emocijama...budite masine,elementalna bica..ne ljudi...
Nikad me nije rasplakala pjesma (barem za sada),vjerovatno zbog toga sto se nisam vezao emocionalno ni za koga,a to ne znaci da necu...
Mada ih ima dosta koje mogu da omeksaju srce...ali sve zavisi od raspolozenja tog dana,casa,trenutka...

mene 'smej se smej' od Mirloslava Ilića.................... :lol:
znači kad tu pjesmu čujem plačem od muke!!
smej se smeeeeeeeeeeeej .......... uvek se smeeeeeeeeeej :lol:

a ovako mi je užasno tužna pjesma Zabranjeno ******* - Mozes Imat' Moje Tijelo....

Mozes imat moje tijelo

Gdje sam rodjen tu je sve sirotinja
Vuk je u nas domaca zivotinja
Skrta zemlja nikoga ne hrani
Da prezivis moras radit vani

Sljakao sam ja u tudjoj zemlji
Sanjao sam o voljenoj zeni
Sa arbajta kad bih dosao doma
Gledao sam kako raste ona

Mislio sam sve cu kupit novcem
Sredio sam stvar sa njenim ocem
Prenesoh je preko kucnog praga
Mislio sam da bice moja draga

Rekla mi je prvo vece, rekla mi je sve
Mozes imat moje tijelo, ali dusu ne…

Samo tijelo nista mi ne znaci
Kraj banhofa takve mogu naci
Zelio sam da me stvarno voli
Da joj ljubav nije aerobik

Kad je sa mnom da ne skriva pogled
Da ne gleda uvjek negdje pored
Zagrljeni kada zora svice
Da budemo kao jedno bice

Mozes imat moje tijelo, ali dusu ne…

Nije mogla dugo da zanese
U nas nije bilo graje djece
Sporo su nam prolazili dani
Za vjeceru kad bi sjeli sami

Razboli se, bog je mladu uze
Pamtim vjecno njene zadnje suze
I saptaje "Ti si covjek vrijedan,
Ali zivot, zivot to je bijedan"

Mozes imat moje tijelo, ali dusu ne…................

@Oktobar1864
Pjesma Killing Loneliness od HIM-a,je bas onako da pojacas,uzmes zilet,presijeces vene i cekas polako nove horizonte...
@Tema
Ova tema mi tako bije depresivnoscu...pa ljudi mi sacica rokera,punkera,metalaca moramo opstati
da se borimo protiv svega...
Samo nasi ljudi umiru,od depresije,droge i slicnih sranja...reperi uzivaju uz neke macke,super kola,mnogo kesa...zabole ih
A mi se skroz posvetimo,i sj*bemo se za tili cas...
Borimo se...budimo ljudi...
:(

Limunovo_Drvo:
Ova tema mi tako bije depresivnoscu...pa ljudi mi sacica rokera,punkera,metalaca moramo opstati
da se borimo protiv svega...
Samo nasi ljudi umiru,od depresije,droge i slicnih sranja...reperi uzivaju uz neke macke,super kola,mnogo kesa...zabole ih
A mi se skroz posvetimo,i sj*bemo se za tili cas...
Borimo se...budimo ljudi...
:(
Slazem se.
Ja na sve pesme koje sam navela plachem zato shto me podsecaju na nekoga...

Pa meni nista ne znaci pjesma Cementary Gates ili Zid ili Heart Shaped box,ali kad se sjetim na koga me podsjete,sta mi znaci,kakva osjecanja u meni budi naravno da se rastuzim...
Ma svi mi smo mali obicni smrdljivi nemocni ljudi...
Samo ponekad,ljudi se previse predaju,pa tu lijek vide u drogi,pesimizmu,izolaciji...i na kraju ne preostaje im nista nego smrt...
Ali uvijek treba posmatrati i drugu stranu,pa valjda na osom svijetu ima nesto sto nas cini sretnima,ispunjava nas...pomaze nam da barem na tren zaboravimo sve svoje probleme,samo to "nesto" treba pronaci...

Limunovo_Drvo:
Pa meni nista ne znaci pjesma Cementary Gates ili Zid ili Heart Shaped box,ali kad se sjetim na koga me podsjete,sta mi znaci,kakva osjecanja u meni budi naravno da se rastuzim...
Ma svi mi smo mali obicni smrdljivi nemocni ljudi...
Samo ponekad,ljudi se previse predaju,pa tu lijek vide u drogi,pesimizmu,izolaciji...i na kraju ne preostaje im nista nego smrt...
Ali uvijek treba posmatrati i drugu stranu,pa valjda na osom svijetu ima nesto sto nas cini sretnima,ispunjava nas...pomaze nam da barem na tren zaboravimo sve svoje probleme,samo to "nesto" treba pronaci...

pametno nema šta :wink:
a ja mislim da je to 'nešto' ljubav i da je ona jedino što je u životu važno
ne samo ljubav prema suprotnom polu tj određenom pripadniku s.pola..
već prema svima i svemu što radiš....
i rečenica koju obožavam

the gratest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return 8-)

mada je ovo nevezano za temu...al nema veze..
@tema fade to black - metallica omiljena balada....

Always look on the bright side of life... Heh.
Trenutno slusham pesmu Apatija... Ubistveno..
Ovo je kazu obmamno stanje duha i tela.
Svevrsne zelje za nepokretnoscu - posebno vreme i prostor ... u kome vam je svejedno da li ste srecni ili tuzni.
Vi ne primecujete jedni druge, a ustvari se odlicno poznajete.
Porazni je nacin na koji se manifestuje mrtvilo ... kod onih cija bi zelja za zivotom trebala da je najveca.
Zainteresovanost za procese u vasoj okolini ne postoji.
Moc zapazanja vam je sve slabija ... i chula vam polako otupljuju na nadrazaj. Vi samo mislite da bi ste zeleli sve ovo da prespavate ... jer ... vi ste u stanju apatije

@hertz
Ako si vjernik,onda znas sta je ljubav u religiji...
Ali u danasnje vrijeme"...lova,lova,lova je sve,lova svet pokrece..."kako kaze Partibrejkers...
Tri najvece vrline covjeka su:vjera,nada,ljubav
A od toga najveca je Ljubav,koja nikada ne prestaje...
@offtopic
jbt za koliko sam postao popularan ovdje zbog svojih razmisljanja...:D
Ali valjda ce me ovdje barem neko razumjeti...

limune...nemoj sad da svrljas...
ja tebe ni na jednoj temi ne prevarih a ti kako dodje samo vrstis nesto...:)
jebeno je to..ponekad kad pustis neku pesmu..i setis se neceg sto te je povredilo, bolelo(ne mislim fizicki), ma i kad si srecan a nesto si izgubio...muzika uglavnom cuva dusu..
odrzava nas, daje nam snagu, ali imamo i neke tuznije da kazem mom i onda prosto hoces da muzika bude u skladu sa raspolozenjem...i eto balada...
mada i muzika moze da diktira raspolozenje, ne samo obrnuto..
ja sam pre neko vece bila na jednoj svirci..svirali :iz nekih starih razloga...i ja u wc i pocnem da placem ko poslednji ludak...
ma joj sve se svodi na ono sto rekoh u prvoj recenici..muzika moze biti zayebana...
P.S. ld -znas sta meni znaci killing loneliness...(uhhhh)
e izvinite zbog ovog romana...ali eto doslo mi da pisem...
i da...ubuduce cu se truditi da manje izlivam emocije u javnosti...pozz

Back