topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Ne lomite mi bagrenje - Djordje Balasevic, to je pesma uz koju uvek mogu da zaplacem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
topmodelsica:Ne lomite mi bagrenje - Djordje Balasevic, to je pesma uz koju uvek mogu da zaplacem.
Slazem se.Limunovo_Drvo:Ova tema mi tako bije depresivnoscu...pa ljudi mi sacica rokera,punkera,metalaca moramo opstati
da se borimo protiv svega...
Samo nasi ljudi umiru,od depresije,droge i slicnih sranja...reperi uzivaju uz neke macke,super kola,mnogo kesa...zabole ih
A mi se skroz posvetimo,i sj*bemo se za tili cas...
Borimo se...budimo ljudi...
![]()
Limunovo_Drvo:Pa meni nista ne znaci pjesma Cementary Gates ili Zid ili Heart Shaped box,ali kad se sjetim na koga me podsjete,sta mi znaci,kakva osjecanja u meni budi naravno da se rastuzim...
Ma svi mi smo mali obicni smrdljivi nemocni ljudi...
Samo ponekad,ljudi se previse predaju,pa tu lijek vide u drogi,pesimizmu,izolaciji...i na kraju ne preostaje im nista nego smrt...
Ali uvijek treba posmatrati i drugu stranu,pa valjda na osom svijetu ima nesto sto nas cini sretnima,ispunjava nas...pomaze nam da barem na tren zaboravimo sve svoje probleme,samo to "nesto" treba pronaci...
Limunovo_Drvo:@offtopic
jbt za koliko sam postao popularan ovdje zbog svojih razmisljanja...
Ali valjda ce me ovdje barem neko razumjeti...