Pesma koja vas „trenutno“ drži...

1)Tiesto-In my memory
"Face me, sitting in my memory, hold me, I remember; you face me, hidden in my memory,hold me, I remember, sitting in my memory, I remember ..."i tako ukrug, po celi bozji dan pevushim:) Podseca me na sve one drage ljude, prijatelje, koji dodju i prodju u zivotu...
2)Tiesto(takodje), ali sada-Walking on clouds:
"Chase faded days with eyes that cannot see I wanna feel it again washing over me. discover all of you one moment at a time -taste smell secret cell your soul it touches mine...i'm walking on clouds, i can't come down...even if you wanted me to, I can't come down...". -za ovu pesmu sam se prosto vezala jos kad sam je prilicno odavno cula po prvi put i od tada mi je jedna od drazih, ako ne i najdraza pesma...
3)I pesma koju je sinoc pustao dj MKDSL u klubu :"Zelim da diram tvoje...i ... Zelim da diram tvoje ...i ...
Da, jako je catchy!!!:lol:

Sherlock:
Znam odlicno sta je sranje. Metal, rock i ta gowna jesu. To se slusalo pre 50 dina. Sad je vreme elektronske muzike, hip - hopa. Treba sve da vas izolujemo i ogradimo zutom trakom da ne propagirate sataniste i komane. Ne znam samo kako se njima isplati ta muzika, jedna pesma jedna gitara ode u qura. Izivljavanje klasicno. Bolje bi ti bilo da cujes pesmu Sindikata Oni su, naucio bi nesto. I nisam clan te filharmonije. Samo znam da razlikujem sranje od normalne zike.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

OMG...ala si powrshan...ewo ja slusham i metal i domacji rap...ocjesh i mene da izolujesh ? ? ? :rolleyes:evil:

saki8050:
OMG...ala si powrshan...ewo ja slusham i metal i domacji rap...ocjesh i mene da izolujesh ? ? ? :rolleyes:evil:
U proslom postu nisi pomenuo\la BEOGRADSKI SINDIKAT, i te pesme posle repa, dovoljan su razlog da budes izlovan\a.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

starlight-odlicna pesma ...ali ova tek od Muse...

...

I've exposed your lies, baby

The underneath is no big surprise

Now it's time for changing

And cleansing everything

To forget your love

Chorus:

My plug in baby

Crucifies my enemies

When I'm tired of giving

wooohoohoo

My plug in baby

In unbroken virgin realities

And tired of living

wooohooooohooooooo

saki8050:
Bozhe koje predrasude :lol::rolleyes:...a BS nisam spomenula...jer ih trenutno ne slusham...
BS ima ubedljivo najbolju rimu, posle njih Ajzak i Marcelo, ostali su istripovani dosta, naprave po koju dobru pesmicu i to je to, uglavnom nisu vredni paznje.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Back