Spiritcraft
Ističe se
- Poruka
- 2.501
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snowblind:@Sherlock
Nemoj biti idiot celog zivota. Kako mozes da komentarises nesto o cemu nemas pojma. Idi uci matematiku
Jon Oliva's Pain - The Dark
Sherlock:Znam odlicno sta je sranje. Metal, rock i ta gowna jesu. To se slusalo pre 50 dina. Sad je vreme elektronske muzike, hip - hopa. Treba sve da vas izolujemo i ogradimo zutom trakom da ne propagirate sataniste i komane. Ne znam samo kako se njima isplati ta muzika, jedna pesma jedna gitara ode u qura. Izivljavanje klasicno. Bolje bi ti bilo da cujes pesmu Sindikata Oni su, naucio bi nesto. I nisam clan te filharmonije. Samo znam da razlikujem sranje od normalne zike.
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
U proslom postu nisi pomenuo\la BEOGRADSKI SINDIKAT, i te pesme posle repa, dovoljan su razlog da budes izlovan\a.saki8050:OMG...ala si powrshan...ewo ja slusham i metal i domacji rap...ocjesh i mene da izolujesh ? ? ? :rolleyes![]()
Bozhe koje predrasudeSherlock:U proslom postu nisi pomenuo\la BEOGRADSKI SINDIKAT, i te pesme posle repa, dovoljan su razlog da budes izlovan\a.
Svakako odlična pesma, ali je Starlight daleko zaraznija.zare coldplay:ma njihova najbolja pesma je Hysteria
BS ima ubedljivo najbolju rimu, posle njih Ajzak i Marcelo, ostali su istripovani dosta, naprave po koju dobru pesmicu i to je to, uglavnom nisu vredni paznje.saki8050:Bozhe koje predrasude:rolleyes:...a BS nisam spomenula...jer ih trenutno ne slusham...