Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 85.039 juče u 02:18 - Peškiri #51 ja mislio tema o ... na muškarcima, jel... ajd pa zdravo...
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 33.323 juče u 05:44 - Peškiri #52 Ната Ли: Као рецимо? Kliknite za proširenje... Pa recimo... Hm... Pa recimo... Uglavnom, imam pametnijih stvari za pamtiti, ali mi upravo nijedna ne pada na pamet, što ne znači da nemam pametnijih stvari za pamtiti.
Ната Ли: Као рецимо? Kliknite za proširenje... Pa recimo... Hm... Pa recimo... Uglavnom, imam pametnijih stvari za pamtiti, ali mi upravo nijedna ne pada na pamet, što ne znači da nemam pametnijih stvari za pamtiti.
Edmund Poznat Poruka 9.522 juče u 05:58 - Peškiri #53 Stojkov Menidjer: ja mislio tema o ... na muškarcima, jel... ajd pa zdravo... Kliknite za proširenje... Ne koristiš peškire? Ok
Stojkov Menidjer: ja mislio tema o ... na muškarcima, jel... ajd pa zdravo... Kliknite za proširenje... Ne koristiš peškire? Ok
Ната Ли самоникла VIP Poruka 52.962 juče u 08:32 - Peškiri #54 Jugoslav Čvarak: što ne znači da nemam pametnijih stvari za pamtiti. Kliknite za proširenje... Значи.
Jugoslav Čvarak: što ne znači da nemam pametnijih stvari za pamtiti. Kliknite za proširenje... Значи.