PES 2009

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
molim vas kako da udjem tacnije da se registrujem na pes serbia zeza me ono no spam i referer sta tu da upisem i kako da odigram utaKMICE MOLIM VAS OBJASNITE MI IMAM ZARKU ZELJU DA IGRAM I DA SRECAN BOZIC SVIMA HRISTOS SE RODI!z:dm:P.Sda li neko zna gde mogu da dounloadujem pes08 ako nako zna neka ostavi poruku pliz.z:cry:

U glavnom meniju ides u gallery, pa track record, pa onda stavke za classic players i classic teams i onda vidis sta ti sta otkljucava.
Ili jednostavno odes na pes-serbia.com i skines patch gde ti je sve to otkljucano.
Mada zanimljivije je sam da otkljucavas te za.ebancije.

Ja osvojio interkontinantalni kup i još dve stvari koje su potrebne za otključavanje i ništa...

Otključana samo jedna grupa igrača/timova umesto nekoliko (koliko je već trebalo).
I kad otvorim taj option file gde sam igrao prvenstvo ili kup, stalno me vraća da ponovo odigram finale iako sam to završio pobedom. I to više puta. :think:

Šta se tu dešava?

е
како се игра онлајн 2 на 2 (плејстејшн у питању)
ал да 2 буду с једне конзоле?
успевам само да будем 1 од 4 конзоле

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
- Windows XP SP2, Vista
- Intel Pentium 4 1.4 GHz
- 1 GiByte RAM
- 6 GB hard disk
- GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM.
- 800 x 600 resolution monitor

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
- Windows XP SP2, Vista
- Intel Pentium 4 3.0 GHz
- 2 GiByte RAM
- 8 GB hard disk
- GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM
- 1,280 x 720 resolution monitor

btw. evo i mog poslednjeg videa sa mojim golovima:
dobar je PES, ko lebac. :D

Trazim dva potencijalna protivnika koji bi hteli da odigraju po neku partiju sa mojim drugom i sa mnom...Poziv se odnosi na one koji igraju PES 2009 (ili 2008) na konzoli PS3...ukoliko je neko zainteresovan nek ostavi poruku, a ja cu mu dati moj broj mob-a...
Medjutim, pozov je upucen samo Vranjancima...
P.S. Godine su nevazne...

Ljudi imam problem i ne znam kako da ga resim.

Imao sam ranije CRT monitor i zamenim ga sa 22" LCD om, a VGa umesto ATI 9200 ubacim ASUS 3650 , i sad dok nisam REINSTALL windows sve je islo super, medjutim od kako sam reinstalirao desava mi se to da kad sacuvam to traje po 10 minuta ali kad uradim ALT + F4 i izadjem na manji prozor onda odmah ucitava. E sad probao sam razne varijante rezolucija, nema promene, imam najnoviji driver za VGA ali znaci nikako ne mogu da resim situaciju??????
Konfiguracija mi je : AMD athlon 2500+ , 1.5Gb RAM , VGA ASUS 3650 dd2 512 Mb (sve radi na HIGH bez problema sem navedenog pitanja)

POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze ovde ,a moze i na PM ????

Hvala unapred za svaku informaciju !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back