Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Хе, данас сам пробала перику. Мислим, први пут у животу. Дугачку, равну, кестењасто-црвенкасту...
И јаооо..што би било лепо када бих могла тек тако да мењам дужину, облик и боју косе!
(Можда неко и може, ја не!:-()
Одувек сам некако презирала и перике и све те уметке и те глупости... Некако ми то било народњачки, неукусно...
Ал данас сам баш помислила како би било лепо када би перике имале другачији статус у нашем друштву и када би било сасвим нормално носити их у свакодневним приликама...
Шта мислите о перикама? Знате ли неке жене које их носе (а да нису певаљке)? Какав утисак на вас остављају? Да ли бисте их носиле?
И јаооо..што би било лепо када бих могла тек тако да мењам дужину, облик и боју косе!
Одувек сам некако презирала и перике и све те уметке и те глупости... Некако ми то било народњачки, неукусно...
Ал данас сам баш помислила како би било лепо када би перике имале другачији статус у нашем друштву и када би било сасвим нормално носити их у свакодневним приликама...
Шта мислите о перикама? Знате ли неке жене које их носе (а да нису певаљке)? Какав утисак на вас остављају? Да ли бисте их носиле?
Ne zivim ekstravagantno pa ne bih imala gde da ih nosim... ali par puta sam isla na zurke sa perikom i bas mi se dopalo: nosila sam kose koje u stvarnom zivotu ne bih imala hrabrosti da nosim: plave lokne, duzina do usiju, i iste takve crne kovrdze
Ne prati kosu 4 nedelje,meni bi do tada otpala,pa nakon pravljenja josh 3.To nije normalno!