Perfect World

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ahahahhahaha koji si ti kralj :lol:

512/64 znači da ti je upload 512Kb/s, a upload 64Kb/s. 512Kb/s=64KB/s mada i ja imam takav net i max brzina mu je bila oko 55...e sad zavisi dal skidaš preko torrenta ili preko sajta, ako oćeš torrent, savetujem ti sajt www.zamunda.net jer su mnogo brzi seederi tj brzo se skida...ja za jednu noć skinem 1.5GB...ali na tom sajtu moraš da se registruješ al veruj mi isplati se...evo kad se registruješ evo ti link za skidanje ove igre http://zamunda.net/details.php?id=103364

Imam problem,skidam preko Flashgeta i kad se skidalo,ja sam dao crveni x na Flashgetu i kad me ono pitalo,ja sam dao da i sad kad ukljucim skidanje nece da mi aktivira skidanje.Stalno mi pauzira i pise 0% a negde pise da skinulo 1.02gb.46% mi je stiglo,necu sad da odustanem ili da skidam odponova.PLEASE HELP BRZO!!

Imam problem,skidam preko Flashgeta i kad se skidalo,ja sam dao crveni x na Flashgetu i kad me ono pitalo,ja sam dao da i sad kad ukljucim skidanje nece da mi aktivira skidanje.Stalno mi pauzira i pise 0% a negde pise da skinulo 1.02gb.46% mi je stiglo,necu sad da odustanem ili da skidam odponova.PLEASE HELP BRZO!!

Ajde MOLIM VAS POMOZITE MI!

Nema ti pomoci, morash iz pochetka... :(

Back