Perfect World

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*

by:
Close daemonator
Latest Upload

o

daemonator You can refer here Perfect World Forum for some solutions/links. [reply|quote] Tuesday, October 02, 2007 04:44 PM
Last edited on Tuesday, October 02, 2007 04:45 PM

*
by: fading (Visitor) when i downloaded i had the same *****ing problem with data 4 pck
its bull ***** and im *****ed off what the ***** kind of site do you ***** holes run [reply|quote] Wednesday, October 03, 2007 01:54 PM

*
by: Visitor (Visitor) the forums aren't working [reply|quote] Saturday, October 06, 2007 02:24 AM

*
by: Error! (Visitor) i have same problems and forums will not work for me [reply|quote] Saturday, October 06, 2007 02:25 AM

Post Reply

mhm ne znam sada

@ happy_feet
pa uzmesh direktni link od toga shto skidash i kopirash u clipboard i odesh u flashget i idesh na onaj plus zeleni gore levo, shto novi pishe i tu kliknesh ako na URL nije unet URL samo PASTE i idesh na u redu i to ti je to...

@markoca
ma taj torrent je ishao jako sporo oko 5,6 KB mozhda i vishe... ali sporo uglavnom

@tema
ja sinoc stavio da skida i ja retard stavio na C umesto na D i u toku noci mi nestane mesta na C i prekine download... sreca pa mozhe da se nastavi (a na C samo drzhim sistem)... sad neshto da prebacujem hmmm... :)

Ljudi jer ste vi glupi ko toster ili se samo pravite glupi?

Ne kaze se " Jer ste vi glupi " vec " Jel ste vi glupi ". Bah :/
I ne, nismo glupi, samo znamo da koristimo internet i sakupljamo informacije.

Instalirao sam igricu, radi perfektno, bez laga, seckanja. Grafika je solidno uradjena, i da, igrica mnogo podseca na WoW.
Character Creation je predobro uradjen, bukvalno mozete napraviti / izmeniti bilo koji deo face ili tela.

Back