gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
ал се наркићи држу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ал се наркићи држу...

ал се наркићи држу...
...tebi ocigledno nije dobro,kakvi narkici koji moj?!...tebi ocigledno nije dobro,kakvi narkici koji moj?!
Ja sam ti na onoj drugoj strani i navijam za Peranovica,
da je srece da je poceo i pedere da leci istom metodom,
sprecise ga dusmani.....

stvar je u tome sto on sebe proglasio za isusa a bolesnik jeMa ajde,dosta bre te bolestine stvarno...
Ne podrzavam ubistvo,naravno,malo vaspitno popravne
ne skodi a moze da dodje iz duupeta u glavu..
Razrađena tema već postoji !
Kasniš !
Sad čekajmo na nove izgovore njegovih branitelja![]()
а занимљиво је гледати доклен су спремни да иду у сопственом
затупљивању?
Trude se. No ne znam šta će reći sad, kad se vidi da nije ubistvo u samoodbrani![]()
ништа посебно шта рећи о особама које бране убицу и фанатичног секташа?
јер да би био признат поп макар је моро да заврши поповске школице јелте -__-
A u ruci mu je jedna od "puškica"
ovi uopste ne vole alkoholDa. Ne sumnjam da mu je jedan od mentora na "diplomskom" bio neko od Hells Angelsa, ili pak jedan od Bandidosa?A u ruci mu je jedna od "puškica"
![]()

EKSKLUZIVNA SAZNANJA PRESSA - STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENOG ŠTIĆENIKA IZ LEŠNICE
DOKAZANO - Ipak ga ubio pop a ne dop
Zarubac umro od povraćanja izazvanog sa deset udaraca tupim predmetom u glavu.... Sve razjašnjeno - Nalaz potvrđuje verziju po kojoj je Peranović štićenika prvo tukao u dvorištu, a zatim u pomoćnoj kući i da smrt nije u vezi sa eventualnim drogiranjem
Nalaz obdukcije, u koji je Press juče imao uvid, nedvosmisleno pokazuje da se Nebojša Zarubac (39), štićenik centra za odvikavanje u Lešnici, ugušio od povraćanja koje je nastalo kao posledica mnogobrojnih udaraca tupim predmetom u glavu.
Time je konačno, 18 dana posle tragičnog događaja u Lešnici, dokazano da je Zarubac ubijen, a gotovo je izvesno da je direktni krivac sveštenik Branislav Peranović, koji je za to i osumnjičen i u pritvoru čeka podizanje optužnice.
Kako saznajemo, u konačnom zapisniku obdukcije doslovce piše da je „smrt Nebojše Zarupca nastala ugušenjem, gutanjem želudačnog sadržaja. Povraćao je zato što je udaran do iznemoglosti, više od 10 udaraca tupim predmetom u glavu".
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/239441/DOKAZANO+-+Ipak+ga+ubio+pop+a+ne+dop.html
svejedno je istina
ako vidovita zorka kaže da je tako,onda je sigurno takosvejedno je istina
E, ovde se slažemo.Лепша страна свега је: Један наркос мање.

E, ovde se slažemo.
Ajde da osnujemo kafileriju za narkomane, pa koga uvate, da ga metu u gasnu komoru i naplate trošak vatanja i davljenja od roditelja uvaćenog.![]()

Pogrešno. Po kanonu ne mora da ima nikakve školice. Ne zahteva se čak ni pismenost. Mora da ima bradu i da bude oženjen. I ne sme da bude sakat. I da nađe vladiku koji će ga rukopoložiti.ништа посебно шта рећи о особама које бране убицу и фанатичног секташа?
јер да би био признат поп макар је моро да заврши поповске школице јелте -__-

Сасвим сам био озбиљан.Ne branim, pogotovo po ovoj vrućini.
Samo da znaš... u pitanju je bila ironija.![]()
Pogrešno. Po kanonu ne mora da ima nikakve školice. Ne zahteva se čak ni pismenost. Mora da ima bradu i da bude oženjen. I ne sme da bude sakat. I da nađe vladiku koji će ga rukopoložiti.
A ovaj ne samo da je pop, već je prota i ... stavrofor. To znači da ima pravo na nošenje naprsnog krsta i to je najviše odikovanje koje može dobiti pravoslavni mirski sveštenik.![]()
Отац Бане сигурно би показао још више успеха у извођењу дерпера на прави пут!I da nije ***** !
pa samo da kaze da nijeI da nije ***** !