Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keba i Mrvica još nisu ni saslušani
Da li je ovo moguće? Peranovićevi „vaspitači" Keba i Mrvica, za koje sveštenikov advokat sada tvrdi da su pronašli mrtvog Nebojšu Zarupca, još nisu ni saslušani. Zašto kasni nalaz sa obdukcije?

PERANOVIC-1.jpg

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/238322/Keba+i+Mrvica+još+nisu+ni+saslušani.html

peranovic-3.jpg

Богме, како су ови кренули, још ће испасти са се наркоман прво предозирао, онда се пребио по рукама, глави, ногама док није себи направио маснице, а онда напрасно умро да би напакостио Перановићу.

Богме, како су ови кренули, још ће испасти са се наркоман прво предозирао, онда се пребио по рукама, глави, ногама док није себи направио маснице, а онда напрасно умро да би напакостио Перановићу.

paiz ima misla, nisi svestan st narkomani rade kada su u klrizi kako bi dosli do nekih lekova kada nemaju sta drugo. zaista :(

Ne samo to, vec je ispalo i to da je narkoman uzeo drogu i prvi napao Peranovica, Peranovic se samo branio i u odbrani sa najmanje 50 udaraca ubio narkomana.
To sto na Peranovicu ne postoje nikakve fizicke povrede a sto je narkoman modar od glave do pete ne smeta logici branitelja popa-lopatara da je pop bio napadnut.

:dontunderstand::eek::mazi:Ak te ne mrzi objasni mi...

ljudio sa previse maste koji ne moggu da razgranice mastu od stvarnosti. ljudi koji mastu projektuju u stvarnost.
takvi ljudi ne uzivaju u imaginarnom svetu jer na silu pokusavaju da ga mateijalizuju. u tome naravno nikad ne uspevaju pa su vecito frustrirani neuspehom.
da ova materijalizacija ide putem umetnosti ne bi bilo problema, medjutim takvi ljudi zele da zive svoj imaginarni svet.
konkretno mislila sam na previse maste u smislu da se biblijske metafoore uzimaju kao apsolutna istina. i sda sam u dilemi, da li je u pitanju previse maste ili nedostatak iste :think:

Back