Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niđe veze. To što je juče neki hrišćanin (opet) ubio dvoje ljudi puškom u Teksasu ne znači da treba pravdati lopatanje i ubistvo nekog trećeg hrišćanina. Čovek koji je agresivan do te mere da postaje opasnost za druge, treba da bude smešten u ustanovu zatvorenog tipa. (Ovo važi i za narkomana koji ujeda, a i za Peranovića)

кад би био у праву не би трогодишња девојчица била паметнија од 35огодишњака.

Hej, nemoj Jestiru da mi diraš, inače...
zli11.gif

Inače ćeš i ti mene :sad2: ko Peranović svog štićenika :eek: :rida:

Vesti Krstarice > Vesti dana
Vladika Porfirije: Nasilje neprihvatljivo
Radio-televizija Srbije – pre 2 sata i 55 minuta

Bivši štićenik doma u Lešnici je ispričao da se tokom svog sedmodnevnog boravka jednom prilikom požalio Peranoviću da se ne oseća dobro, na šta je ovaj uzvratio batinama.

Andrejić, koji se nakon raspuštanja doma u Jadranskoj Lešnici nalazi u centru "Raskršće" u Čeneju, rekao je da je imao modrice po telu, a na njegovom desnom oku vidljiv je puknuti kapilar i modrica za koju je rekao da mu je naneo sveštenik Branislav Peranović.

Andrejić je rekao da je deset godina radio kao novinar u listu "Politika" i da želi da javnosti ispriča šta se dešavalo u Jadranskoj Lešnici i kakvim se metodama služio sveštenik Peranović.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vladika-porfirije-nasilje-neprihvatljivo/

Poslednja izmena:
To je zato što je Kovilj besplatan, ne deru ljude i ne zarađuju 50 000 evra mesečno kao raspop. Odnosno, zarađivao je.:mrgreen:
kolko para tolko muzike
bolje i da nešto košta pa da ima uspeha
i gde nađoste tu cifrru od 50 000 evra ,u centru je bilo oko četrdesetak štićenika a svaki je plaćao 350e a to je triput manje od 50 000 evra
A kako su te paretrošene ko zna,možda je otplaćivao izgradnju centra

Nije poenta da slobodno mogu biti alkoholičari, jer biti alkoholičar svakako nije dobro.
Već je poenta da alkoholizam kod takvih ljudi neće izazivati agresivno ponašanje.
Nasuprot onima, koji su bili zlostavljani, torturisani, jer kod takvih, bilo koje opojno sredstvo, a koje utiče na inhibiciju svesti, iz njih će izvlačiti ono što imaju sakriveno u podsvesti, a to je zlo, koje su doživljavali.
ovo je naučno dokazano i potvrđeno u praksi,jel tako?
U tom smislu, ta nova vrsta droge je okidač, a ono što čovek ima u podsvesti jeste barut.
A ko šta ima u podsvesti, pitanje je sad?
i ovo takođe?

Pa na video clip koji je postavljen negde oko pocetka ove diskusije, Peranovci sam kaze da je bilo oko 180 ljudi.

Neki drugi izvori govore o 300?

I sam peranovci na tom videju kaze da je naplacivao oko 300 Evra.

Cekovi nekih roditelja pokazuju 350 Evra.

A ovi iz inostranstva 400 Evra.
novinski članci kažu da je nakon tog događaja 40-ak štićenika napustilo centar a da je sam njih nekoliko ostalo

novinski članci kažu da je nakon tog događaja 40-ak štićenika napustilo centar a da je sam njih nekoliko ostalo

Pa nisu novinski clanci nego Peranovci kaze to sam.

EVO OVDE NA OVOJ STRANICI IMAS VIDEO PA NEGDE PRI KRAJU TO KAZE.

Kaze sam Peranovic licno,200 clanova po 200 Evra.

Videli smo uplatnice roditelja sa 350 Evra sto znaci da je tu vec lagao.

Na pocetku videja kaze da on nezna nista za batine i da ce to istraziti i da se koji to rade trebaju kazniti.

Posle u drugom intervju kaze da bije samo u dogvoru sa roditeljima.

Znaci da je opet lagao.

Da li je ovo zadnje batinjanje takodje bilo u dogoovru sa roditeljima?

NE KAZU TO NOVINE NITI B 92 NEGO SAM PERANOVIC.

Jestira ti da vidis da Peranovic ubija coveka ti nebi verovala svojim ocima ???:(

Zar je ovo malo iz njegovih ustiju???

Kada je lagao ove stvari zar nije spreman da laze i druge???

Zar treba takvoga stitit?

Ni sam ga Bog nije zastitio jer je ocigledno radio nesipravne stvari.

Bio je opomenut, imao je vremena da sve to regulise i vodi kliniku bez batina.
Nije hteo..

Ko je kriv???

Novine, B 92?

Vesti Krstarice > Vesti dana
Vladika Porfirije: Nasilje neprihvatljivo
Radio-televizija Srbije – pre 2 sata i 55 minuta

Bivši štićenik doma u Lešnici je ispričao da se tokom svog sedmodnevnog boravka jednom prilikom požalio Peranoviću da se ne oseća dobro, na šta je ovaj uzvratio batinama.

Andrejić, koji se nakon raspuštanja doma u Jadranskoj Lešnici nalazi u centru "Raskršće" u Čeneju, rekao je da je imao modrice po telu, a na njegovom desnom oku vidljiv je puknuti kapilar i modrica za koju je rekao da mu je naneo sveštenik Branislav Peranović.

Andrejić je rekao da je deset godina radio kao novinar u listu "Politika" i da želi da javnosti ispriča šta se dešavalo u Jadranskoj Lešnici i kakvim se metodama služio sveštenik Peranović.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vladika-porfirije-nasilje-neprihvatljivo/

Porfirije sedi u RRA a pedofilija se reklamira na Pinku i ćuti..
ja ne verujem takvom čoveku
http://www.srbel.net/2012/08/08/grand-sou-pedofilija-video/

Poslednja izmena:
A verujes coveku koji laze otvoreno u medijama?

Pored toga osumnjicen za ubistvo koje je sam i priznao...

A verujes li ikome od sticenika koji prica sta se tamo desvalo?

Ja nemam nista protiv tebe niti protiv ikoga.

Zelim samo da vidimo sta je istina?

Mozes li nam reci zasto ti stitis Perunovica?

Ljude koji su spremni da idu do granice smrti i da ju predju, kod drugih ljudi, treba pod hitno sprecavati i leciti...

Poslednja izmena:
Ne dovodim ja ni veru ni crkvu u pitanje. Ja nisam ateista ali nisam ni vernik fatalista.
Dovodi se u pitanje to što vi grčevito branite Peranovićev postupak, za koji treba da bude osudjen, jer se desilo ubistvo i to što je on svešteno lice ne znači da ne treba da odgovara pred zakonom.
„Ко си ти што осуђујеш туђега слугу? Својему господару он стоји или пада. Али ће стајати, јер је Бог моћан да га усправи“ (Рим. 14:4).

A "pravoslavko"?

Back