gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Pure orthodox.![]()
Nego, (znam da sam neodoljiv) ali ja nisam tema nego Peranović.![]()
Aaaaa, sad znam koj' si, odnosno čiji si klon. Providno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pure orthodox.![]()

Pravoslavac koji se razume u astrologiju.. Zanimljivo, zaista..![]()

Стручњак....![]()
Стручњаштво!Nisam ovan no dupla Škorpija.![]()

Pure orthodox.![]()
To pitaj naše forumske kadije. Izgleda da im je mnogo zanimljiv.Mene interesuje kako ste uspeli da ispišete preko 800 postova o jednom poremećenom čoveku, koji je sebi utuvio u glavu da sme da ubije čoveka. Ima Boga, završiće u zatvoru. Odgovaraće on i gore...

Pure orthodox.![]()
prevedi
tvoje okice su tako, tako, .........j.b.g. nisi ti za ljubav To pitaj naše forumske kadije. Izgleda da im je mnogo zanimljiv.![]()
Ovo se kvalifikuje kao izopacena svest.Pa sta i da ga je branio?
Taj covek je ucinio i toliko dobra.
Ali jedna greska se racuna za strasno, a 1000 dobrih dela za nista.
Ne, naprotiv, nastupa neugodna era za pravoslavne mudzahedine. Da nije drzavne kaze raspala bi se ta nevladina organizacija sastavljena od neradnika, parazita i prodavaca magle.Nastupila je era veoma nepogodna za uzgoj ateističkih talibana.
Kao i pravoslavlje.Jeres.![]()
Епископ шабачки Лаврентије каже да је Центар за одвикавање од дрога "Сретење" у Јадранској Лешници формиран на захтев родитеља зависника. Да није дат благослов, црква би била критикована, навео владика, уз жаљење што је губитком једног живота добра намера доведена у питање.Daj, ne budi naivan. Zasto crkva, kao institucija nije se pobrinula da coveka, svestenika koji ceka presudu za jedno pocinjeno delo, stavi na crkveni sud. Umesto toga, vladika Laurentije ga tako sumonuto opravdava. Mislis ako je vladika da ne laze. Danas lazu predsednici drzava, a sto ne bi jedan jedva znan vladika iz neke zabacene eparhije. Zasto ti roditelji nisu zahtevali od drzave da organizijue rehabilitaciju zavisnika, nego su se obratili crkvi koja nije zdravstvena ustanova. Ma, sve suv lazov.
Oni znali, ali bog nije znao kako da ih izleci, pa je ovog bogumilog svestenika posavetovao da se mane lopate i da uzme gvozdenu sipku i da ne bije po debelom mestu, vec po glavi, sve dok ovaj ne ispusti svoju gresnu dusu. Tek onda bog moze puzdano da deluje i da izleci narkomanovu dusu.Naravno da su znali. Zato su i dovodili potomstvo jer su bili svesni da je to jedini način da se izleče.
Ovo se kvalifikuje kao izopacena svest.
Ali je još strašnije kad vernici podržavaju ubistvo.
Za razliku od vernika koji brane samo druge vernike....
A to da se sve može, pali samo kod vernika, pokaješ se i ćao đaci![]()
Zamisli koliko su oni sposobni. Zamisli da imaju boga, bili bi jos bolji.Neverovatno je kako "ateisti" podrzavaju i brane svaki nemoral.
Za njih nista nije strasno, sve se moze!
Nece, na zemlji ce ga osloboditi usled nedostatka dokaza ili usled zastare predmeta, anije iskljuceno i zbog maloumnosti, a pre nego sto umre, iskreno ce se pokajati i bog ce ga uvesti u raj ociscenog od grehova, kao da je novorodjence.(...) o jednom poremećenom čoveku, koji je sebi utuvio u glavu da sme da ubije čoveka. Ima Boga, završiće u zatvoru. Odgovaraće on i gore...
Zao mi je sto ti mentalni sklop ne dozvoljava pravi uvid u stvari, vec mislis da je ovo branjenje ubistva.
Ali namerno (jer si sa predrasudom) necu da ti kazem sta je. Misli sta hoces, a najbolje je da pre nego st prokomentarises, dobro procitas postove a ne tek onako, da i ti nesto kazes..
Moj mentalni sklop je sasvim u redu i neću se spustiti na taj nivo da opisujem tvoj mentalni sklop, jer ne mogu garantovati da bi ti se analiza dopala.
Moj mentalni sklop je sasvim u redu i neću se spustiti na taj nivo da opisujem tvoj mentalni sklop, jer ne mogu garantovati da bi ti se analiza dopala.
Jel Norma vozi osveštani Harley?
Izvini, nisam znao da mi je ovde pobegla.Pa ni ja nisam opisivala tvoj, inace ti se ne bi dopalo.
Izvini, nisam znao da mi je ovde pobegla.
Gogi dušo, nemoj da im ovde praviš probleme, jesmo se fino dogovorili da ćeš da slušaš?
Izvinite ako vas ponovo bude uvredila, ne zna šta priča u zadnje vreme, odvikavam je od loših stvari pa postepeno oduši na nekog.
Izvinite u njeno ime.
Gogi ima dosta iskrivljenu sliku, pa ja pokušavam da joj pomognem da što bolje otvori oči, i ona je to prihvatila, i ja se sad tebi izvinjavam u njeno ime što te je uvredila. Nalazimo se u fazi kada očekujem njeno napredovanje na bolje.Ne razumem.
Mene si citirao, a njoj se obracas.
U svakom slucaju, lepo je sve to ali nema potrebe za izvinjenjem.

Ne razumem.
Mene si citirao, a njoj se obracas.
U svakom slucaju, lepo je sve to ali nema potrebe za izvinjenjem.

ovo mi je kripi
Peranovicu ti li si![]()