- Poruka
- 6.350
Neverovatno je kako "ateisti" podrzavaju i brane svaki nemoral.
Za njih nista nije strasno, sve se moze!
Ali je još strašnije kad vernici podržavaju ubistvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatno je kako "ateisti" podrzavaju i brane svaki nemoral.
Za njih nista nije strasno, sve se moze!
nijedno ubistvo se ne moze opravdati ako bas nije samoodbrana , ali i tad covek oseca krivicu dugoAli je još strašnije kad vernici podržavaju ubistvo.
Šta je to za njih...pih...Ali je još strašnije kad vernici podržavaju ubistvo.
zar ga taj i nije odlikovaoЕпископ шабачки Лаврентије каже да је Центар за одвикавање од дрога "Сретење" у Јадранској Лешници формиран на захтев родитеља зависника. Да није дат благослов, црква би била критикована, навео владика, уз жаљење што је губитком једног живота добра намера доведена у питање.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1155762/"Сретење"+на+захтев+родитеља.html

Епископ шабачки Лаврентије каже да је Центар за одвикавање од дрога "Сретење" у Јадранској Лешници формиран на захтев родитеља зависника. Да није дат благослов, црква би била критикована, навео владика, уз жаљење што је губитком једног живота добра намера доведена у питање.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1155762/"Сретење"+на+захтев+родитеља.html
Епископ шабачки Лаврентије каже да је Центар за одвикавање од дрога "Сретење" у Јадранској Лешници формиран на захтев родитеља зависника. Да није дат благослов, црква би била критикована, навео владика, уз жаљење што је губитком једног живота добра намера доведена у питање.
Ne dovodim ja ni veru ni crkvu u pitanje. Ja nisam ateista ali nisam ni vernik fatalista.
Dovodi se u pitanje to što vi grčevito branite Peranovićev postupak, za koji treba da bude osudjen, jer se desilo ubistvo i to što je on svešteno lice ne znači da ne treba da odgovara pred zakonom.
A jel ti roditelji znali bas sta se tacno tamo desava?
A jel znao Episkop i crkva?
Strašno je kad ovce veruju pastirima.
Slažem se sa tobom, borče za prava...narkomana.Ne dovodim ja ni veru ni crkvu u pitanje. Ja nisam ateista ali nisam ni vernik fatalista.
Dovodi se u pitanje to što vi grčevito branite Peranovićev postupak, za koji treba da bude osudjen, jer se desilo ubistvo i to što je on svešteno lice ne znači da ne treba da odgovara pred zakonom.
Slažem se sa tobom, borče za prava...narkomana.
Nisam ja borac za prava narkomana, smatram da je narkomanija veliki problem, ali se ne može režiti ništa ubistvom. Zamisli kada bi svi uzimali pravdu u svoje ruke i rešavali je na taj način.

Ma to je neka aluzija, Gogili.
Tu sam ja, Emanuel, tu sam.![]()
Baš sam se zabrinuo.Strašno je kada se ovan meša u materiju koju ne poznaje.

Nisam ovan no dupla Škorpija.![]()
E,hvala Bogu ...ups...ti si ateista.Baš sam se zabrinuo.

Slažem se sa tobom, borče za prava...narkomana.
Gogo, uhvaćena si, priznaj! 
Pa, sličan vam je IQ.
Pure orthodox.A ti si .........kakav Pravoslavac?

Pa, sličan vam je IQ.