Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ајд се одлучи
Јел јеси, или ниси?

Ustanovljeno je da je za, minimalno neophodno funkcionisanje jedinke u savremenom društvu, to jest da sprovodi jednostavne aktivnosti poput hranjenja, prelaska ulice na zeleno za pešake, korištenje prevoza i sl., kao i funkcionalno razumevanje i razlikovanje značenja jednostavnih pojmova, neophodan IQ od najmanje 90. Pošto ti ne spadaš u tu kategoriju, a kako vidim, i podržavaoci tvojih somnambulija, moraću da ti objasnim da postoji razlika između pojmova "žao mi je" i "biti u žalosti", Za finese se obrati svojoj stolici ili pajseru. :)

Ono u kojem sud ne bi prihvatio iskaze svedoka koji su iste menjali četiri puta. Ili ono koje bi uradilo poređenje ulaznih i izlaznih rana sa mestom na kojem je ovaj stajao i izvelo posledične zaključke.

Vidi, i on je ubica igrom slucaja kao i Peranovic, i to mnogo "opasniji" pa ipak mi je drago sto je pomilovan, kao sto ce mi biti drago kad predsednik pomiluje i Peranovica.

Vidi, i on je ubica igrom slucaja kao i Peranovic, i to mnogo "opasniji" pa ipak mi je drago sto je pomilovan, kao sto ce mi biti drago kad predsednik pomiluje i Peranovica.

Nije ubica jer je ubio u samoodbrani. Isto tako bi mogla da sve vojnike proglasiš ubicama. Nije ispalio ceo šaržer u nesrećnike, nego po metak. Isto tako je rekao da nikad više ne može da bude slobodan čovek, jer je ubio dva čoveka i bez obzira koliko se kajao, tu nnema popravke. Dok ovaj raspop nije rekao ništa slično. I nema tu pomilovanja nikakvog.

pekar, lekar, apotekar, stolar, kolar
iglovezac, staklorezac, vidar, zidar
i kriminolog i forenzicar:rotf:

:zcepanje:

Zaboravio si - pravnik, u ovom slucaju. :cool:

Nije ubica jer je ubio u samoodbrani. Isto tako bi mogla da sve vojnike proglasiš ubicama. Nije ispalio ceo šaržer u nesrećnike, nego po metak. Isto tako je rekao da nikad više ne može da bude slobodan čovek, jer je ubio dva čoveka i bez obzira koliko se kajao, tu nnema popravke. Dok ovaj raspop nije rekao ništa slično. I nema tu pomilovanja nikakvog.

Au, bas fiino. A ovi pritom nisu imali ni pistolje.

Bezi bre.

Poslednja izmena:

Back