- Poruka
- 77.576
Nisam znala!
pa zar nisi primetila na drugim temama kako odlazi po dva i po sahata i u ta dva i po sahata pise kako odlazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znala!
pa zar nisi primetila na drugim temama kako odlazi po dva i po sahata i u ta dva i po sahata pise kako odlazi![]()

A što bih bio u žalosti?
Ајд се одлучиŽao mi je svakog ko umre bez ikakve potrebe.
Nisam, dobro, dosta!![]()
P.S. Imam valjda preca posla da citam nesto pametnije.![]()

Ајд се одлучи
Јел јеси, или ниси?

Ајд се одлучи
Јел јеси, или ниси?

Ајд се одлучи
Јел јеси, или ниси?
a što je onda uteko?Laušević je pucao u samoodbrani. Paralelu bi, da imaš iole pameti, mogla da izvučeš da je, na primer, Laušević ispraznio oba šaržera u one koje je ubio.
Ајд се одлучи
Јел јеси, или ниси?

oprošteno je onome ko se pokaje i ostavi grehČemu onda Hristova žrtva? Ubiješ nekog na ulici, kažeš, u ybeote, neću nikad više majke mi, i oprošteno ti je. I tako svaki put. Po tvojoj nakaradnoj filosofiji.
a što je onda uteko?
On kao Ckalja u seriji "Ljubav na seoski nacin" kad se razvodio od zene, pa na kraju promumlao da je voli na nagovor sudije.![]()

verovatno su prekršili bračni zavetŠta su uradili?
zato što, kao i svaki inteligentan čovek, nije imao poverenja u pravednost i nepristrasnost crnogorskog pravosuđa.
verovatno su prekršili bračni zavet
mona ti kao da si dete cvećaODOH JA SA OVE TEME PUNO JE OVDE ljubitelja ubica![]()
A kakvo bi to bilo "pravedno pravosudje" u njegovom slucaju, po tebi? M?
mona ti kao da si dete cveća
Ono u kojem sud ne bi prihvatio iskaze svedoka koji su iste menjali četiri puta. Ili ono koje bi uradilo poređenje ulaznih i izlaznih rana sa mestom na kojem je ovaj stajao i izvelo posledične zaključke.
ha,hazato što, kao i svaki inteligentan čovek, nije imao poverenja u pravednost i nepristrasnost crnogorskog pravosuđa.
Ono u kojem sud ne bi prihvatio iskaze svedoka koji su iste menjali četiri puta. Ili ono koje bi uradilo poređenje ulaznih i izlaznih rana sa mestom na kojem je ovaj stajao i izvelo posledične zaključke.

nije bitno šta mislim ja ,nego BogImali su seks, a nisu bili u braku. Ako misliš da ih zato treba ubiti, onda te definitivno treba zatvoriti u Guberevac i baciti ključ.
Vidi, i on je ubica igrom slucaja kao i Peranovic, i to mnogo "opasniji" pa ipak mi je drago sto je pomilovan, kao sto ce mi biti drago kad predsednik pomiluje i Peranovica.
pekar, lekar, apotekar, stolar, kolar
iglovezac, staklorezac, vidar, zidar
i kriminolog i forenzicar![]()

Nije ubica jer je ubio u samoodbrani. Isto tako bi mogla da sve vojnike proglasiš ubicama. Nije ispalio ceo šaržer u nesrećnike, nego po metak. Isto tako je rekao da nikad više ne može da bude slobodan čovek, jer je ubio dva čoveka i bez obzira koliko se kajao, tu nnema popravke. Dok ovaj raspop nije rekao ništa slično. I nema tu pomilovanja nikakvog.