Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moje dete nije okoreli kriminalac
Inače narkomani su bolesnici a ne kriminalci. Narkomanija je bolest zavisnosti. A bolest se ne leči batinom.

nema teokratske države pa ih ne možemo kamenovati,ali zato možemo primeniti sve ono što možemo
Ti se lepo preseli u Iran pa uživaj u blagodatima ispunjavanja starozavetnih kazni.

kakve su to opaske i sam znas da niko normalan ne vaspitava svoje dete sutanjem u glavu. poredis nesto sto je neuporedivo, a iz kog razloga voslavu, sta tebi bi da postanes ovakav jer takav nisi bio ili te nisam dobro procenio?

Kakav da postanem? Pa niko normalan ni ne leči od narkomanije šutiranjem u glavu.
Kako iko može da opravda šutanje u glavu i mlaćenje lopatom bilo koga. Ako je nešto protivzakonito učinio onda se pošalje u zatvor a ne premlati lopatom. Ako je uradio nešto protiv dogovora komune, izbaci se. Sto mu bogova, o čemu pričamo.

Kakav da postanem? Pa niko normalan ni ne leči od narkomanije šutiranjem u glavu.
Kako iko može da opravda šutanje u glavu i mlaćenje lopatom bilo koga. Ako je nešto protivzakonito učinio onda se pošalje u zatvor a ne premlati lopatom. Ako je uradio nešto protiv dogovora komune, izbaci se. Sto mu bogova, o čemu pričamo.

pa niko nije ni lecio batinama, imas li ti dokaz za to da je neko dobio batine u tom centru zbog krize?
ajd da ga vidimo

Iz 26:3 Korbač je za konja, ular za magarca, a batine za leđa bezumnika.
Iz 19:25 Udri podrugljivca, i ludi će pamet steći; pokaraj razumnog, i on će nauk razumjeti.
Iz 13:24 Tko prut žali, sina svoga mrzi, tko ga voli, na vrijeme ga kara.
Iz 22:15 Ludost je djetetu uz srce svezana, prut karanja uklonit će ga od nje.
Na osnovu ovoga su uveli silovanje kao terapeutsku meru, il šta? :kafa:

A šta su oni snimci premlaćivanja? Šta? Kazna? Pa ako su kazna i ta kazna je deo "lečenja" takvog izopačenog. Odakle tom nečoveku pravo da prebija druge ljude?

sad vec postajes smesan, lepo sam te pitao IMAS LI DOKAZ DA JE NEKO DOBIO BATINE U CENTRU ZBOG KRIZE.
odakle pravo onim neljudima sto nas bombardovase 3 meseca, odakle pravo ustasama da pobiju onoliki srpski narod, odakle pravo da prethodna vlast ojadi 90% gradjana srbije. e kad ti meni odgovoris o tim pravima onda cu i ja tebi da odgovrim odakle necoveku da batinja drogose.

Inače narkomani su bolesnici a ne kriminalci. Narkomanija je bolest zavisnosti. A bolest se ne leči batinom.
nisu oni kriminalci zato što su narkomani već zato što su počinili mnoga krivična dela zbog potrebe za drogom

Ti se lepo preseli u Iran pa uživaj u blagodatima ispunjavanja starozavetnih kazni.
ja bih samo volela da bude više reda u Srbiji

sad vec postajes smesan, lepo sam te pitao IMAS LI DOKAZ DA JE NEKO DOBIO BATINE U CENTRU ZBOG KRIZE.
odakle pravo onim neljudima sto nas bombardovase 3 meseca, odakle pravo ustasama da pobiju onoliki srpski narod, odakle pravo da prethodna vlast ojadi 90% gradjana srbije. e kad ti meni odgovoris o tim pravima onda cu i ja tebi da odgovrim odakle necoveku da batinja drogose.
na dobrom si putu da nešto sebi priznaš što nikako ne želiš kad si nazvao ovog popa nečovekom...samo nastavi tako.

Jadna ona deca čiji ih roditelji po Starom zavetu vaspitavaju... i deca te dece... :neutral:
Interesantno (mada je i tužno) da pravoslavni vernici bolje znaju deset Božijih nego Novozavetne...Kad spomenem pravoslavnom
verniku Besedu na gori -gleda me belo...Ovde Hrišščani nemaju pojma o Hristovoj etici,a kamo li da se nje pridržavaju...
Ko ovde u Srbiji pruža drugi obraz,Ko se miri s neprijateljem na putu do sudije,ko pomaže neprijatelje svoje i ko bi i đavola
blagoslovio po zavetu čestitog Jošue ili bar interpretaciji njegovih reči u Jevanđeljima...Ja ovde takve pravoslavne vernike nisam sreo,
čak ni među monasima i sveštenicima...A znam ih bar desetak...
Ne,ovde je u pitanju varvarstvo kojim se manipuliše imitacijom falsifikata pravoslavne vere...
Otud lopatom po leđima-po najnovijem zavetu polkovnika-vladike?
Takvoj crkvi valja uskratiti pristup institucijama države i sprečiti njihovo dalje sufinansiranje...
Dok se ne modernizuju i počnu se držati Hristove etike!

Interesantno (mada je i tužno) da pravoslavni vernici bolje znaju deset Božijih nego Novozavetne...Kad spomenem pravoslavnom
verniku Besedu na gori -gleda me belo...Ovde Hrišščani nemaju pojma o Hristovoj etici,a kamo li da se nje pridržavaju...
Ko ovde u Srbiji pruža drugi obraz,Ko se miri s neprijateljem na putu do sudije,ko pomaže neprijatelje svoje i ko bi i đavola
blagoslovio po zavetu čestitog Jošue ili bar interpretaciji njegovih reči u Jevanđeljima...Ja ovde takve pravoslavne vernike nisam sreo,
čak ni među monasima i sveštenicima...A znam ih bar desetak...
Ne,ovde je u pitanju varvarstvo kojim se manipuliše imitacijom falsifikata pravoslavne vere...
Otud lopatom po leđima-po najnovijem zavetu polkovnika-vladike?
Takvoj crkvi valja uskratiti pristup institucijama države i sprečiti njihovo dalje sufinansiranje...
Dok se ne modernizuju i počnu se držati Hristove etike!
u prevodu,kad je narkomanu potrebna droga da mu pomognemo da je nabavi

Back