Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa samo taj nesretnik koji je nastradao imao je preko 50 krivičnih prijava
poznaješ li ti nekog narkomana ili nekoga ko je u srodstvu sa takvima?
ps ja ih ne osuđujem

krivične prijave, ako i postoje, još ne znače da je neko kriminalac. za to postoji sud.
poznam dvojicu, jedan se leći metadonskom treapijom, a drugog nisam dugo video, ali sam čuo da se skinuo sa dopa i da je postao jehovin svedok.

ne da si ga samo branio, nego si u svojoj relativizaciji zločina ubacio i političke stranke koje ti se ne dopadaju, pa sve pokušao da prešaltaš na jasenovac i srebrenicu, bombardovanje srbije itd
mislim, totalno si odlutao, a sve zbog jednog ubice u mantiji.

jel mozes da dokazes da sam ga branio ili ti je zelja da me provociras?
ako je ovo drugo, pa otkud tebi PRAVO da to radis?

bio sam pitan, "otkud mu pravo" pa se takodje isto pitam otkud pravo onima koje sam spomenuo, to ti se zove paralela, zato ti je bolje kao sto sam ti i ranije rekao da se drzis svog potpisa:mrgreen:

ne da si ga samo branio, nego si u svojoj relativizaciji zločina ubacio i političke stranke koje ti se ne dopadaju, pa sve pokušao da prešaltaš na jasenovac i srebrenicu, bombardovanje srbije itd
mislim, totalno si odlutao, a sve zbog jednog ubice u mantiji.

Pa sta i da ga je branio?

Taj covek je ucinio i toliko dobra.

Ali jedna greska se racuna za strasno, a 1000 dobrih dela za nista.

Policija jedva ceka da sve zloupotrebe prijavis.
U policiji ti kažu da pokažeš dokaze,a ako ih slučajno pokažeš-ideš na isleđenje kako si do njih došao!
Naivko-gde ti živiš...A osim toga odmah navučeš na sebe ekstreme...Brateee...:mrgreen:
A uostalom,to je mala kinta u odnosu na one s javnih nabavki...Ko je rekao javnih?:hahaha:
Na kom smo ono mestu korupcionaškom?

pa vidim, norma, ti si se i poistovetila sa popom ubicom i psihopatom, koristiš njegov lik kao avatar.
čestitam!
takvi ljudi nisu u stanju da učine dobro delo, psihopatska priroda ih sprečava. nemaju empatiju za druge ljude.

Ne pokušavaj da spinuješ, za to je neophodna određena količina inteligencije. Za silovatelje i pedofile bih naravno uveo smrtnu kaznu, ali ubiti čoveka i ženu zato što spavaju a nisu u braku, spada u domen psihopatologije...ili neyebice.

A preljubnike? Dozvolio bi da se hebe ko stigne, da se ne zna ko je čije dete,da se brakovi raspadaju za sekund, da svi pate zbog toga, a ne bi takve priveo k poznaniju prava?

Ovaj pripadnik grupe "statistička greška" apsolutno podržava restituciju, bez obzira na to ko je bio vlasnik oduzetih nepokretnosti. Takođe, ovaj pripadnik smatra da komercijalno korišćenje nekretnina (izdavanje trećim licima, i sl.) - treba da bude oporezovano.
Ето видиш.
Тада не би било потребно да се издваја новац за верске заједнице, сем можда реконструкције објеката од битне историјско уметничке вредности.
Мада би ми било драже да си опаску о враћању некретнина верским заједницама одмах претпоставио издвајању новца за исте уместо што си поставио питање финансирања верских заједница и одмах се обрушио на исте..

Brakovi se raspadaju i ovako i onako, a to pre svega jer ljudi ulaze u brak ne iz ljubavi, nego zato što to okolina od njih očekuje, "šta će ljudi da kažu" i sličnih gluposti. Dovoljan dokaz je statistika razvoda.

silly-christians-christians-christianity-hypocrites-hypocrit-demotivational-posters-1308252118.jpg

Stvarno si genijalna...
Ideš radiš,recimo kopaš zemlju kao zemljoradnik-činiš dobru stvar i onda odjednom pogrešiš
i ubiješ nekog !
I nikom ništa!
Ne hiljadu-deset hiljada dana šljakao!
Ubije čoveka i 40 godina robije!
Ej sejo-ubije čoveka!!!

Back