Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bog tako ne kaze...:roll:
nasilje je zabranjeno :roll:

Јел ко у храму што је Христос Бог бичем од узица истерао трговце и мењаче новаца... стоку...?

Мора да тај део нема код Вас у бруклинској библији, редигованој ко зна колко пута...

Ti si ranije izjavio da nisi pravoslavac...a nisi ni Srbin...prema tome nemoj da se mešaš u materiju koja ti je nepoznata.

Ti tvrdiš da si Srbin i pravoslavac, pa ni o jednom ni o drugom ne znaš ništa. Kao na onoj TV anketi pre desetak godina, kad su ljude po Srbiji pitali da nabroje tri manastira na Kosmetu..."pa..ovaaaaaj...ovi...naši manstiri...":hahaha:

Јел ко у храму што је Христос Бог бичем од узица истерао трговце и мењаче новаца... стоку...?

Мора да тај део нема код Вас у бруклинској библији, редигованој ко зна колко пута...

MA ŠTA JE 300 BATINA PO TUDJEM DUPETU

Jeste, ali dokaži ti to ovim fanaticima što ga brane kao da je najsvetiji međ' svecima. Ybt, čitam ove kometare ne temi i ne mogu da verujem da neko brani tog psihopatu. :huh:
i ja ne mogu da verujem da ogroman broj građana Srbije brani onog ubicu Lauševića,da je pomilovan i dobio pasoš i da mu se knjga razgrabila i još ga čekaju raširenih ruku
nebi me iznenadilo ni da mu se u budućnosti priredi svečani doček na aerodromu ili kod skupštine

A ovo si "elegantno" zaobišla:
zato što je logično da to urade,jer su morali da završe poso koji su započeli iako su naišli na prepreke lokalnih šibicara

Kakvi su to precizno "svi izgledi" da je Vuk bio mason?
to je malo opširnija tema(nemoj misliti da se izvlačim)guglaj malo

KOje su to studije? Kad su urađene, tokom kog vremenskog perioda, koje institucije su ih uradile i kad, koji su precizni rezultati, koji je uzorak žena? Ovaj manijak tvrdi da ženme ne treba da se pregledaju?
http://www.znakovi-vremena.net/Dokumenti/Mamografija.pdf
http://magazin.net.hr/zdravlje/mamografija-moze-uzrokovati-rak-dojke

A što ti, Srbkinjo i patriotkinjo, ne pišeš ćirilicom i ne koristiš znakove interpunkcije koji se koriste u srpskom jeziku?
koje to veze ima pametnjakoviću?
hoću li biti veća srbkinja ako istetoviram ikonu na leđima ili krst na čelu?

i ja ne mogu da verujem da ogroman broj građana Srbije brani onog ubicu Lauševića,da je pomilovan i dobio pasoš i da mu se knjga razgrabila i još ga čekaju raširenih ruku
nebi me iznenadilo ni da mu se u budućnosti priredi svečani doček na aerodromu ili kod skupštine
lausevic nije svesteno lice vec obican smrtnik , ne bi se ni o ovome toliko pricalo da je i on obican smrtnik ali on prestavlja crkvu i odredjene norme ponasanja , ugled i sl

Back