Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Irinej je Srbin.
Није, он је комуниста... и екумениста...
Његов дух није србски, већ интернационалистички...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Irinej je Srbin.
Ali ga osuđuje, tj. naziva "nasilnikom u mantiji". Isto, npr,kažem i ja.
Prema tome, Emanuel, uvbuduće kad zaplaniraš da izvređaš neistomišljenike, prethodno dobro razmisli.
p.s. Najveća logička greška je generalizacija, koja vodi u dalje greške.
Ali ga osuđuje, tj. naziva "nasilnikom u mantiji". Isto, npr,kažem i ja.
Prema tome, Emanuel, uvbuduće kad zaplaniraš da izvređaš neistomišljenike, prethodno dobro razmisli.
p.s. Najveća logička greška je generalizacija, koja vodi u dalje greške.

Зашто патријарх лицемер, није заштито монахиње Стјеничке и Ваведењске, кад су на њих насрнули ради избацивања стотине свештеника и полиција...?
Зашто је те насилнике који су ломили, чупали, песничили жене и вернике није разчино, него их је још и благосиљао за инквизиторска дела...
Рекао је већина, пажљивије читај...
Nisu to dusebriznici nego hristomrzitelji i srbomrzitelji
I da, nisi rekla da je nasilnik nego psihopata,sto je pausalna ocena.
Перановић је радио посао, који су његови родитељи пропустили да раде.
Нису га вероватно шибали док је био још мали, толерисали његове младалачке безобразлуке и каприце, и добише самољубивог тиранина њих самих...
Onda nemoj da se vredjas kada kazem da je neko hristomrzitelj i srbomrzitelj (baj d vej, nisam ni spominjao tebe nego si se sama pronasla). I ja imam svoje misljenje i dovoljno zivotnog iskustva i znanja da dam ocenu. Ili je samo tebi dozvoljeno da dajes ocene (lepis etikete)?Moje mišljenje. Imam dovoljno životnog iskustva a i znanja da dam ocenu.
"hriscanski" nasiljem![]()
Onda nemoj da se vredjas kada kazem da je neko hristomrzitelj i srbomrzitelj (baj d vej, nisam ni spominjao tebe nego si se sama pronasla). I ja imam svoje misljenje i dovoljno zivotnog iskustva i znanja da dam ocenu. Ili je samo tebi dozvoljeno da dajes ocene (lepis etikete)?
Onda nemoj da se vredjas kada kazem da je neko hristomrzitelj i srbomrzitelj (baj d vej, nisam ni spominjao tebe nego si se sama pronasla). I ja imam svoje misljenje i dovoljno zivotnog iskustva i znanja da dam ocenu. Ili je samo tebi dozvoljeno da dajes ocene (lepis etikete)?
Па добро, теби нико не брани да будеш кротак, дуже ћеш да живиш, само не знам какав је то живот...
Jedino ti bezgrešna u davanju ocena...Naravno da imaš pravo da daješ ocenu.
Zato valjda i postoje diskusije - da se čuju različita mišljenja.
Ali si napravio grešku kada si one koji "napadaju" Peranovića nazvao hristomrziteljima i srbomrziteljima.
A šta misliš, da li je Peranović hristomrzitelj ili barem srbomrzitelj? Mislim, šta govori u prilog tome da nije?
Сестро слатка мастити је жаргон од лагати!
Обрати пажњу на клиѕав терен!Јел видиш ште ѕначи кад је неко лечен код оца Банета!
Тај деран је раѕрадио целу стратегију бекства као да је студирао на...па рецимо Стенфорду!
Moje mišljenje. Imam dovoljno životnog iskustva a i znanja da dam ocenu.
Čovek koji je uskratio svojoj deci školovanje, koji leči svoj bes batinjanjem nemoćnih, čovek čiji su saradnici silovatelji .... Tja, a šta bi drugo bio do psihopata?

A ti se isekira za hrišćansku veru...Ne razumem ni termin "srbomrzitelj"
To bi valjda bio onaj koji mrzi srbe
Kakve to veze ima sa time sto osudjujem coveka koji je krijuci se iza svestenicke odore radio nesto sto mu nije bio posao, radio to nasiljem, sto je u totalnom neskladu sa verom, i pri svemu tome vozao dzipove i motore od nekoliko desetina hiljada evra, ziveci takodje, u totalnom neskladu sa profesijom svestenika.
Kakve tu veze ima da li je taj peranovic srbin, da li sam ja srbin, da li je patrijarh srbin itd
Nije li nam bivsi patrijarh govorio da uvek najpre budemo ljudi, pa onda sve ostalo
Ne razumem ni termin "srbomrzitelj"
To bi valjda bio onaj koji mrzi srbe
Kakve to veze ima sa time sto osudjujem coveka koji je krijuci se iza svestenicke odore radio nesto sto mu nije bio posao, radio to nasiljem, sto je u totalnom neskladu sa verom, i pri svemu tome vozao dzipove i motore od nekoliko desetina hiljada evra, ziveci takodje, u totalnom neskladu sa profesijom svestenika.
Kakve tu veze ima da li je taj peranovic srbin, da li sam ja srbin, da li je patrijarh srbin itd
Nije li nam bivsi patrijarh govorio da uvek najpre budemo ljudi, pa onda sve ostalo
Rekao je i "Budimo ljudi, iako smo Srbi".
A ti se isekira za hrišćansku veru...![]()