Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali ga osuđuje, tj. naziva "nasilnikom u mantiji". Isto, npr,kažem i ja. :zper:
Prema tome, Emanuel, uvbuduće kad zaplaniraš da izvređaš neistomišljenike, prethodno dobro razmisli.

p.s. Najveća logička greška je generalizacija, koja vodi u dalje greške.

Nisam uopste pogresio. Irinej je konstatovao jednu cinjenicu - da je Petranovic nasilnik. Naravno,ubio je coveka. Medjutim,konstatovati cinjenice je jedno a vrsiti medijski linc samo zato sto je covek svestenik je nesto sasvim drugo.

Зашто патријарх лицемер, није заштито монахиње Стјеничке и Ваведењске, кад су на њих насрнули ради избацивања стотине свештеника и полиција...?

Зашто је те насилнике који су ломили, чупали, песничили жене и вернике није разчино, него их је још и благосиљао за инквизиторска дела...

Ne znam, Vladane.
Ne mogu da analiziram stvari koje se dešavaju/planiraju iza debelih i zabravljenih vrata, u uzanom krugu ljudi.

Рекао је већина, пажљивије читај...

Ali imamo i ovakvu opasku:
Nisu to dusebriznici nego hristomrzitelji i srbomrzitelji

I shvatite da ovde nije poenta (barem nije moja) da se neko osuđuje samo zato što je sveštenik,
ali poenta ne bi trebalo da bude ni da neko opravdava ubicu samo zato što je ubica sveštenik.

Перановић је радио посао, који су његови родитељи пропустили да раде.

Нису га вероватно шибали док је био још мали, толерисали његове младалачке безобразлуке и каприце, и добише самољубивог тиранина њих самих...

"hriscanski" nasiljem :roll:

Moje mišljenje. Imam dovoljno životnog iskustva a i znanja da dam ocenu.
Onda nemoj da se vredjas kada kazem da je neko hristomrzitelj i srbomrzitelj (baj d vej, nisam ni spominjao tebe nego si se sama pronasla). I ja imam svoje misljenje i dovoljno zivotnog iskustva i znanja da dam ocenu. Ili je samo tebi dozvoljeno da dajes ocene (lepis etikete)?

"hriscanski" nasiljem :roll:

Значи ти би психопатама, све лепо, натанане објаснила и они би те послушали?

Не знаш ти шта значи бити пајдо наркоман, ниси стручна да правилно расудиш...

Насиље је средство које смирује неурачунљиве насилнике, они само тај језик разумеју...

Onda nemoj da se vredjas kada kazem da je neko hristomrzitelj i srbomrzitelj (baj d vej, nisam ni spominjao tebe nego si se sama pronasla). I ja imam svoje misljenje i dovoljno zivotnog iskustva i znanja da dam ocenu. Ili je samo tebi dozvoljeno da dajes ocene (lepis etikete)?

Није, Борка ти је међу најуравнотеженијим модовима, али као и сви ми, није имуна на претеривање и погрешан угао сагледавања...

Naravno da imaš pravo da daješ ocenu.
Zato valjda i postoje diskusije - da se čuju različita mišljenja.
Ali si napravio grešku kada si one koji "napadaju" Peranovića nazvao hristomrziteljima i srbomrziteljima.
A šta misliš, da li je Peranović hristomrzitelj ili barem srbomrzitelj? Mislim, šta govori u prilog tome da nije?

Naravno da imaš pravo da daješ ocenu.
Zato valjda i postoje diskusije - da se čuju različita mišljenja.
Ali si napravio grešku kada si one koji "napadaju" Peranovića nazvao hristomrziteljima i srbomrziteljima.
A šta misliš, da li je Peranović hristomrzitelj ili barem srbomrzitelj? Mislim, šta govori u prilog tome da nije?
Jedino ti bezgrešna u davanju ocena...:roll:
Ne znam šta ga to čini srbomrziteljom. A hristomrzitelj jeste ukoliko je tukao (i ubio) tog momka samo da bi se iživljavao. Ali to će nadležni organi da utvrde.

:rotf:Сестро слатка мастити је жаргон од лагати!
Обрати пажњу на клиѕав терен!Јел видиш ште ѕначи кад је неко лечен код оца Банета!
Тај деран је раѕрадио целу стратегију бекства као да је студирао на...па рецимо Стенфорду!

U mom užičkom kraju "mastiti" znači...bolje da ne znaš.

Ne razumem ni termin "srbomrzitelj"
To bi valjda bio onaj koji mrzi srbe
Kakve to veze ima sa time sto osudjujem coveka koji je krijuci se iza svestenicke odore radio nesto sto mu nije bio posao, radio to nasiljem, sto je u totalnom neskladu sa verom, i pri svemu tome vozao dzipove i motore od nekoliko desetina hiljada evra, ziveci takodje, u totalnom neskladu sa profesijom svestenika.
Kakve tu veze ima da li je taj peranovic srbin, da li sam ja srbin, da li je patrijarh srbin itd
Nije li nam bivsi patrijarh govorio da uvek najpre budemo ljudi, pa onda sve ostalo

Moje mišljenje. Imam dovoljno životnog iskustva a i znanja da dam ocenu.
Čovek koji je uskratio svojoj deci školovanje, koji leči svoj bes batinjanjem nemoćnih, čovek čiji su saradnici silovatelji .... Tja, a šta bi drugo bio do psihopata?

Uskratio svojoj deci školovanje jer da naš školski sistem ne valja ništa, a sam priča da je predao doktorat na fakultetu...mala doza shizofrenije.:hahaha:

Kakve to veze ima sa time sto osudjujem coveka koji je krijuci se iza svestenicke odore radio nesto sto mu nije bio posao, radio to nasiljem, sto je u totalnom neskladu sa verom, i pri svemu tome vozao dzipove i motore od nekoliko desetina hiljada evra, ziveci takodje, u totalnom neskladu sa profesijom svestenika.
Kakve tu veze ima da li je taj peranovic srbin, da li sam ja srbin, da li je patrijarh srbin itd
Nije li nam bivsi patrijarh govorio da uvek najpre budemo ljudi, pa onda sve ostalo
A ti se isekira za hrišćansku veru...:roll:

Rekao je i "Budimo ljudi, iako smo Srbi".

Back