gost 306236
Aktivan član
- Poruka
- 1.734
Nimalo, veruj mi. Cistota i ispravnost vere nije moj problem niti moja stvar.
Onda nema potrebe da palamudiš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nimalo, veruj mi. Cistota i ispravnost vere nije moj problem niti moja stvar.
Pomeni mi još jednom ženu i decu pa da vidiš koliko sam krotak.
Није пронашао, али то осликава његов животни став.I gde si se ti tu tačno pronašao?
Onda nema potrebe da palamudiš...
Evo ja sam Pravoslavka i ne mrzim Srbe, jer sam i ja kao i moja porodica i cela familija Srbi, ali kažem da je Peranović ubica, pa bio on radnik, političar ili sveštenik.

Rekoh ti vec
Vera je nebitna ako su necija dela kriminalna i neljudska. To bi bilo pogresno u bilo kojoj veri, a pogresno je po zakonu i van svake moralne norme
I bitna ako takva dela krijes iza vere i isturas je kao garant svoje ispravnosti i cistote. To je onda licemerno
Odjavi se Borac za prava životinja, a prijavi se Gogili... Hm...![]()

A da zaboravila sam da ti kažem da je i ona klon![]()
Da li to što Peranović nosi mantiju kod tebe izaziva osećaj da je bezgrešan?
Samo primećujem da kada si ti aktivna nema Borca i obratno.

Какво је то сад шизофрено понашање?
Ако ми још једном развалиш капију имаћеш посла са мном....
Bezgrešan je samo Bog.
Није пронашао, али то осликава његов животни став.
Очигледно отац Бане некима недостаје.

Da, da, počeli su i moderatori da se kloniraju
Hvala ti što primećuješ da imam dosta istomišljenike, da već pomišljaš da smo svi ista osoba![]()
Zašto ga onda toliko braniš kad je evidentno da je počinio ubistvo. .
Branim ga od medijskog linča a ne od pravde.Zašto ga onda toliko braniš kad je evidentno da je počinio ubistvo. Ovde niko nije protiv Pravoslavlja, rekla sam ti već, ja sam Pravoslavka zato i želim da takvi ljudi kao što je on ne brukaju našu veru.
Ма јасно, али зар ти не рече да његови џиповима траже штићенике, тако да знаш већ... само опрезно и не појављуј се дањом.Znaš gde je centar, pa...ups, u buvari je do daljeg.![]()
Bog tako ne kaze...Значи ти би психопатама, све лепо, натанане објаснила и они би те послушали?
Не знаш ти шта значи бити пајдо наркоман, ниси стручна да правилно расудиш...
Насиље је средство које смирује неурачунљиве насилнике, они само тај језик разумеју...
Njega ne može niko da brani jer je iza rešetaka ali je žalosno da jedna osoba koja sebe smatra vernikom brani jednog ubicu. Da li primećuješ da u ovom trenutku mnogo više napadamo tebe nego njega. Stvarno, ali stvarno da li Emanuel možeš braniti čoveka koji je počinio ubistvo. To nije u duhu naše vere.
Ма јасно, али зар ти не рече да његови џиповима траже штићенике, тако да знаш већ... само опрезно и не појављуј се дањом.