Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Неких родитеља, неких штићеника, невезано за овај случај.
Нећемо садЕ мастити, зар не?

Hoćemo, itekako. JUče mi je prijatelj rekao da su dečka iz Požarevca, njegovog komšiju u zgradi, kad je pobegaop glavom bez obzira od batina i iznuđivanja novca, došli da traže raspopovi momci da ga vrate u centar kako bi mogli da opljačkaju još novca od njegovih roditelja, pa je dečko pobegao u Zrenjanin. I tamo su došli da ga traže sa dva džipa i to onako drsko zagledali po kafićima. Dečko je zatražio zaštitu policije, na koju su raspopovi momci nasrnuli, popili batine, uhapšeni i onda pušteni. I o tome će se čuti, sprema se izjava za novine i krivična prijava.

Zna se ciji je posao lecenje bolesti zavisnosti.
Nemoj samo da mi izvodis zakljucak da posto oni to ne mogu, onda moze neki peranovic, popovic, kurtovic i murtovic da se samoproglasi lekarom i leci nekoga
Sto onda zatvorise bivseg bildera Brkic Roso Nenada, koji je lecio rak nekim glupim kutijama koje sam pravio?
Zasto ne omoguciti svakome ko tvrdi da nesto moze da izleci da leci ljude, plus da od toga zaradjuje grdne pare?

Da se razumemo. Nemam ja nista protiv toga da se svestenici bave delom tog problema
Ali zna se sta je posao svestenstva i crkve. Da leci upucivanjem na hriscanske vrednosti, molitvom, razgovorom, duhovnim savetima, cvrstom verom u ono sto propoveda i tome slicno
Brutalno premlacivanje ljudi je bas ono protiv cega crkva i svsetena lica treba najzece da se usprotive, a ne da sami sprovode

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije.

[=Stroncijum;]Vladane, ne govorimo mi o tome kakav je bio ubijeni
Govorimo o tome da je neki covek u mantiji SPC radio ono sto mu nije posao, da je u tom poslu redovno premlacivao, sto veze nema ni sa hriscanstvom ni sa SPC i da je na kraju batinama ubio nekog drugog coveka.

Ништа немој да те чуди за СПЦ, од њих је благодат светотајинска одступила, а ту онда нема плодова Духа, попут смирења, трпљења и страдања за ближње. Њима је остала само људска гола сила, а и она је чак боља од лечења у државним институцијама, бољи су резултати...

Kakav god taj bio, na to nije imao pravo.

Слажем се, али знај да ауторитарни (горди) људи, не трпе провокације којима је убијени био склон.

I govorimo o tome da se zvanicnici SPC prave naivni i neobavesteni. Pa kog su onda vraga neki zvanicnici i nose najvise cinove u toj organizaciji, osim da se brinu da se postuju kanoni, crkveni zakoni i sl.

Немој да те чуди лицемерје, све су то плодови јереси, лаж и бежање од истине су обележје јеретика (свештених)...

I govorimo o tome da neki ljudi nalaze opravdanja za Peranovica i pored toga sto je iz svega sto je radio jasno da je to radio iz materijalnog interesa i da je sajko

Јесте, али овај народ заслужује такве попове, јер баш због искључиве бриге о материјалном, испуштају да васпитавају и себе и душе својих потомака...

Ако хоћеш да имамо боље попове, морамо и ми бољи Хришћани да постанемо, у противном, надај се још горим лудацима који ће да ''просвећују народ''...

Zna se ciji je posao lecenje bolesti zavisnosti.
Nemoj samo da mi izvodis zakljucak da posto oni to ne mogu, onda moze neki peranovic, popovic, kurtovic i murtovic da se samoproglasi lekarom i leci nekoga
Sto onda zatvorise bivseg bildera Brkic Roso Nenada, koji je lecio rak nekim glupim kutijama koje sam pravio?
Zasto ne omoguciti svakome ko tvrdi da nesto moze da izleci da leci ljude?

Da se razumemo. Nemam ja nista protiv toga da se svestenici bave delom tog problema
Ali zna se sta je posao svestenstva i crkve. Da leci upucivanjem na hriscanske vrednosti, molitvom, razgovorom, duhovnim savetima, cvrstom verom u ono sto propoveda i tome slicno
Brutalno premlacivanje ljudi je bas ono protiv cega crkva i svetena lica treba najzece da se usprotive, a ne da sami sprovode

Зна се чији је посао?
Па јел се онда зна и да ти чији је то посао не раде тај посао, не лече?
Јел се зна да они чији је посао да лече узимају огромне суме новца људима наиме мита, и само с времена на време неко "падне"?
Јел се зна да постоје листе чекања на које, ако чекаш, можеш 3 пута да умреш док дођеш на ред? Али наравно ако платиш, волшебно долазиш на ред за пар дана....
Јел се зна да се наркомани лече метадоном, који изазива још већу зависност?

И после Перановић лопов, Перановић узима паре, је ли?

Али ***, разумем ја то, иза белих мантила стоји држава, они кад краду, њима кад умиру пацијенти па заташкавају штитећи једни друге, то је нешто друго...

И да, што затворише Ненада Бркића? Је ли можда боље "лечити" рак хемотерапијама? Ајде да видимо колик осе људи излечи по државним клиникама и конвенционалним методама?
Колико се њих излечи од дијабетеса?

Ух, заборавио сам, термин излечење не постоји у званичној медицини, постоји само терапија, у преводу ми ти доживотно дајемо некакве лекове, доживотно те третирамо, а ти или фонд плаћате за то до краја живота, док вам не измуземо последњу пару и последу трунку живота...

Али ко су Перановић и Бркић да отимају део тог колача, не може то тако, држава има да лечи и кад је јасно да нити лечи нити склања те људе да не би били опасност за друге, и увек се нађу бедници који ће да оправдају уједе наркомана или уједе џукела, али за оне који покушавају нешто да ураде нема у земљи Србији никакавог оправдања..

Перановић је радио посао, који су његови родитељи пропустили да раде.

Нису га вероватно шибали док је био још мали, толерисали његове младалачке безобразлуке и каприце, и добише самољубивог тиранина њих самих...

Зна се чији је посао?
Јел се зна да они чији је посао да лече узимају огромне суме новца људима наиме мита, и само с времена на време неко "падне"?
Јел се зна да постоје листе чекања на које, ако чекаш, можеш 3 пута да умреш док дођеш на ред? Али наравно ако платиш, волшебно долазиш на ред за пар дана....

Али ***, разумем ја то, иза белих мантила стоји држава, они кад краду, њима кад умиру пацијенти па заташкавају штитећи једни друге, то је нешто друго...

И да, што затворише Ненада Бркића? Је ли можда боље "лечити" рак хемотерапијама? Ајде да видимо колик осе људи излечи по државним клиникама и конвенционалним методама?

Ух, заборавио сам, термин излечење не постоји у званичној медицини, постоји само терапија, у преводу ми ти доживотно дајемо некакве лекове, доживотно те третирамо, а ти или фонд плаћате за то до краја живота, док вам не измуземо последњу пару и последу трунку живота...

Али ко су Перановић и Бркић да отимају део тог колача, не може то тако, држава има да лечи и кад је јасно да нити лечи нити склања те људе да не би били опасност за друге, и увек се нађу бедници који ће да оправдају уједе наркомана или уједе џукела, али за оне који покушавају нешто да ураде нема у земљи Србији никакавог оправдања..
Reputacija.

Зна се чији је посао?

То је тај најбољи угао гледања на овај медијски линч, није њима жао човека, већ што желе паре пацијенатас у својим незаситим џеповима...

То је тај најбољи угао гледања на овај медијски линч, није њима жао човека, већ што желе паре пацијенатас у својим незаситим џеповима...

Диже се кука и мотика, иде медијски линч, али зато кад наркоман упадне у банку, убије полицајца, а пролазнику просвира главу, па се после хапшења још и клибери и изјави како је дрогиран, онда чак и држава, тј. тужилац има елемената за умањење кривичне одговорности, ето, био је надрогиран, смањене урачунљивости или потпуно неурачунљив, и бла бла...

И наравно, ту нико од ових душебрижника нема шта да дода или одузме, али зато ваљда онај који тамо држи гомилу наркомана и неурачуљивих који би ко зна какав ршум правили да нису заграђени и изоловани, зато за њега нема олакшавајућих околности, ни пред државом ни пред српским бедницима...

Неких родитеља, неких штићеника, невезано за овај случај.
Нећемо садЕ мастити, зар не?

Hoćemo, itekako.
:rotf:Сестро слатка мастити је жаргон од лагати!
Обрати пажњу на клиѕав терен!
JUče mi je prijatelj rekao da su dečka iz Požarevca, njegovog komšiju u zgradi, kad je pobegaop glavom bez obzira od batina i iznuđivanja novca, došli da traže raspopovi momci da ga vrate u centar kako bi mogli da opljačkaju još novca od njegovih roditelja, pa je dečko pobegao u Zrenjanin. I tamo su došli da ga traže sa dva džipa i to onako drsko zagledali po kafićima. Dečko je zatražio zaštitu policije, na koju su raspopovi momci nasrnuli, popili batine, uhapšeni i onda pušteni. I o tome će se čuti, sprema se izjava za novine i krivična prijava.
Јел видиш ште ѕначи кад је неко лечен код оца Банета!
Тај деран је раѕрадио целу стратегију бекства као да је студирао на...па рецимо Стенфорду!

Nisu to dusebriznici nego hristomrzitelji i srbomrzitelji. Inace, vecina ovih koji ga osudjuju i nisu Srbi.

Ti to nešto protiv Vladike Irineja?
Владика Иринеј каже да и сада, "у неупоредиво трагичнијој ситуацији, када је један живот прекинут на ужасан начин и то, на жалост и невиђену срамоту, од руке насилника у мантији, Синод је реаговао муњевито и искрено".

Диже се кука и мотика, иде медијски линч, али зато кад наркоман упадне у банку, убије полицајца, а пролазнику просвира главу, па се после хапшења још и клибери и изјави како је дрогиран, онда чак и држава, тј. тужилац има елемената за умањење кривичне одговорности, ето, био је надрогиран, смањене урачунљивости или потпуно неурачунљив, и бла бла...

И наравно, ту нико од ових душебрижника нема шта да дода или одузме, али зато ваљда онај који тамо држи гомилу наркомана и неурачуљивих који би ко зна какав ршум правили да нису заграђени и изоловани, зато за њега нема олакшавајућих околности, ни пред државом ни пред српским бедницима...

Гледају острашћеници само на грешке, а нешто позитивно да виде не умеју...

Иако је међу психопатама и разбојницима, отац Бранислав је морао да припази са ударањем по глави...

Рад центра треба да наставе његови помоћници, поучени грешкама свог претходника...

Ti to nešto protiv Vladike Irineja?

Зашто патријарх лицемер, није заштито монахиње Стјеничке и Ваведењске, кад су на њих насрнули ради избацивања стотине свештеника и полиција...?

Зашто је те насилнике који су ломили, чупали, песничили жене и вернике није рашчино, него их је још и благосиљао за инквизиторска дела...

Poslednja izmena:

Back