Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tema je izuzetno znacajna za nas podmladak, pa apelujem da se ne zatvara, vec pazljivo preusmerava na samu sutinu teme. Ako pratis dnevnu stampu, ovoj temi se poklanja izuzetno mnogo prostora i ozibiljnog istrazivackog rada.

Ma neću da je zatvorim.;)
Pratim štampu a i interesuje me ovaj slučaj.

p.s. Stronci, i ja rekla da je psihopata, al mi neki ovde ne veruju. :mrgreen: Što je najluđe, ne veruju ni psihologu. Zapravo, ne veruju nikom i ničemu - čak ni onda kada su stvari očigledne i bez napisanih ili izrečenih smernica. Tako svaka konstatacija da je reč o kriminalcu/ubici ispada u njihovim očima atak na SPC, a šire - na pravoslavlje, srBstvo itd. (Još nismo stigli do loze Nemanjića, ali slutim da ćemo.)

p.s. Stronci, i ja rekla da je psihopata, al mi neki ovde ne veruju. :mrgreen: Što je najluđe, ne veruju ni psihologu. Zapravo, ne veruju nikom i ničemu - čak ni onda kada su stvari očigledne i bez napisanih ili izrečenih smernica. Tako svaka konstatacija da je reč o kriminalcu/ubici ispada u njihovim očima atak na SPC, a šire - na pravoslavlje, srBstvo itd. (Još nismo stigli do loze Nemanjića, ali slutim da ćemo.)

:ok::worth:

Znači još gore.Samo da nije u prvom planu,skloniće oni njega i odatle jer im mnogo smeta.Za Vuka kažu da je bio mason,teško mi u to da poverujem ali svi su izgledi da zaista jeste bio.

Da ti nebih ja objašnjavala evo gotovog teksta

Ogromna je količina laži koja se prefidnom manipulacijom, preko neukih srednjoškolaca zaposlenih u ovoj medijskoj kući, svakodnevno ubacuje u mozak građanima Srbije. Na žalost, one ne predstavljaju ništa drugo do vešto razrađenu šemu psholoških operacija («psyops») poznatih kao deo taktike specijalnog psihološkog rata. Da li su inostrani kreatori uređivačke politike ovog medija i stručnjaci za psihološko delovanje iz Tavistok instituta u Londonu, možemo samo da nagađamo.

U svakom slučaju pokrenut još jedan «psyops» koji ima za cilj širenje straha prvenstveno među ženama, i ubiranje ogromnog profita. Najnoviji «psyops» je oblikovan u veliku «humanitarnu akciju» RTV B92, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Srbije, u kojoj se planira sakupljanje preko 500 000 evra za kupovinu pokretnog digitalnog mamografa.
Korumpirana marioneta Sorosovih fondacija za «razvoj demokratije», Veran Matić, tako namerava da izvuče pare od domaćih «donatora» i napravi posao nekom stranom proizvođaču aparata za mamografiju. Istovremeno će jakom medijskom kampanjom u narednih nekoliko godina raditi na podvođenju što većeg broja devojaka i žena na skeniranje dojki radi «ranog» detektovanja kancera. Žene Srbije će se orkestriranim radom i ostalih medija, koje kontroliše isti strani faktor, dramatično upozoravati i zastrašivati alarmantnim podacima o porastu raka dojke, a kao jedino spasonosno rešenje od smrtnog ishoda ove «opake bolesti» predočavaće im skeniranje i izrada mamograma (mamografa) koji treba da urade što pre i da se ovom pregledu podvrgavaju redovno svake godine. Ovaj "psyops" je upakovan i kao neobavezan "chat" B92 blogera preko net-a koji koji treba da namami na mamografiju upravo naivne "proevropske" devojke koje smatraju da je sve što dolazi sa Zapada "in" i "ok".
Na žalost, većina žena će ostati uskraćena o rezultatima brojnih studija rađenih u SAD i Evropi koje dovode u pitanje valjanost korišćenja mamograma i koje čak upozoravaju da baš on može biti generator pojave kancera.

to je i osmišljeno za naivne kao što si ti,uz zvuke etno muzike ruše sve što je srpsko i patriotsko
kakva ironija

naravno da niko ozbiljan neće to da objavi
pogledaj samo o čemu pišu ti mučenici
naravno morao bi neke stvari da poznaješ da bi shvatio kakvu propagandu oni kroz samizdat šire

pojma nemaš ti
a to što ti je rečnik takav nedaje značaja onome što pišeš

reći ću samo još ovo a vezano je za temu

Samo jedan dan nako događanja u Sretenju,b92 napravila je specijalnu emisiju za satanizaciju lika i dela Branislava Peranovića.Potpuno je jasno da je sve to unapred odrađeno i pripremljeno.
Ovde na udaru nije samo Peranović,hajka na njega ustvari je hajka na preostalo zdravo tkivo u SPC.

A ovo si "elegantno" zaobišla:

U akciji sa mamografima su namagarčene samo pacijentkinje, jer mamografi nisu mogli da budu podeljeni svuda gde treba iz razloga što neki nadležni ljudi nisu hteli da prime mamograf jer nisu mogli da se ugrade. Iz istog razloga već dve godine na carini stoji veliki broj aparata za HDF i običnu hemodijalizu-zato što neki ljudi iz establišmenta ne žele da ih poklonew bolnicama, već da ih prodaju, i iz tog razloga bolesnici trpe. Kako to znam? Zato što znam ženu koja je na svoju inicijativu i podršku B92 uticala da se ti aparati doniraju.

Kakvi su to precizno "svi izgledi" da je Vuk bio mason?

Koji retardirani idiot i đubre je napisao ovu sramotnu budalaštinu:

Korumpirana marioneta Sorosovih fondacija za «razvoj demokratije», Veran Matić, tako namerava da izvuče pare od domaćih «donatora» i napravi posao nekom stranom proizvođaču aparata za mamografiju. Istovremeno će jakom medijskom kampanjom u narednih nekoliko godina raditi na podvođenju što većeg broja devojaka i žena na skeniranje dojki radi «ranog» detektovanja kancera. Žene Srbije će se orkestriranim radom i ostalih medija, koje kontroliše isti strani faktor, dramatično upozoravati i zastrašivati alarmantnim podacima o porastu raka dojke, a kao jedino spasonosno rešenje od smrtnog ishoda ove «opake bolesti» predočavaće im skeniranje i izrada mamograma (mamografa) koji treba da urade što pre i da se ovom pregledu podvrgavaju redovno svake godine. Ovaj "psyops" je upakovan i kao neobavezan "chat" B92 blogera preko net-a koji koji treba da namami na mamografiju upravo naivne "proevropske" devojke koje smatraju da je sve što dolazi sa Zapada "in" i "ok".
Na žalost, većina žena će ostati uskraćena o rezultatima brojnih studija rađenih u SAD i Evropi koje dovode u pitanje valjanost korišćenja mamograma i koje čak upozoravaju da baš on može biti generator pojave kancera.

KOje su to studije? Kad su urađene, tokom kog vremenskog perioda, koje institucije su ih uradile i kad, koji su precizni rezultati, koji je uzorak žena? Ovaj manijak tvrdi da ženme ne treba da se pregledaju?

A što ti, Srbkinjo i patriotkinjo, ne pišeš ćirilicom i ne koristiš znakove interpunkcije koji se koriste u srpskom jeziku?

Zahvaljujući nesposobnostima naših političara i vlasti, dovedeni smo do toga da našeg naroda nema tamo gde treba, usput, moja šefica je sa Kosmeta, komplet familija joj je tamo, ako je ona dozvolila saradnju sa B92, ti sigurno nisi kompetentan da se mešaš i to nisu bili "paketići", nego paketi od 5 kg.Kada bi i vlast Republike Srbije poštovala zakon o Crvenom krstu, koji je usvojila 2005. godine(doduše, poštuje se svuda, sem u beogradskim opštinama, sem Čukarice), ne bi nam trebao B92 da radi posao države i humanitarnih organizacija.

ovo ti je b92

images

Ko zna, mozda je Jestira u pravu. Danas je novac najvisi ideal, a putevi za njegovo gomilanje su su dobro zamaskirani. Vazno je da "kaplje", jos bolje ako "curi". Kome je danas stalo do ljudskog zdravlja. Zar nase zdravstvo nije na dnu, uruseno skoro do temelja. Pogledaj samo ispred u bolnickim krugovima, videces skupa i luksuzna kola nasih doktora. Kupili od plate, a i odrzavaju ih od redovnih prihoda. Odakle im pare za letovanja? Naravno, ne idu da kampuju vec u hotelima sa tri do pet zvezdica. Svi su, kao nekoga nasledili, prodali dedovinu ili ocevinu, zena im donela u miraz, itd. Gde ima dima ima i vatre. Da kojim slucajem ova izreka vise ne vazi?

Naravno da je psihopata, koji bi normalan covek to radio ...

vidim ono sto vidim , vidim popa na krstenju sto gledam i broji lovu u koverti da slucajno nije malo , vidim popa koji vozi crveni besni audi a propoveda ne treba biti pohlepan , vidim popa koji je za sahranu trazio 14 hiljada pre pet godina samo zato sto je pokojnik radio u nemackoj , inace moj ujak da ne kazes da su neproverene informacije , mislim da popovi nisu odraz vere , bog je nesto sto postoji ili ne postoji ali ljudi moraju da veruju u nesto , a ja kad udjem u crkvu pomolim se svecima zaobidjem popove jer oni sa verom i crkvom su davno izgubili sve.da , verujem u boga ali on je svuda i u nama

e tu si u pravu

pa nego sta je?

pre neki dan u novom sadu covek pokusao da ubije nozem svastiku i njeno dete samo zato sto nije htela da mu kaze gde mu je zena.
iz proslog meseca Novi Sad: U poslednja dva meseca pronađeno više od 50 leševa[ 06.07.2012. - 11:13
pa jel se neko oglasavao zbog ovog
jeste boli ih patka, bitan je jedan narkic, a eto predstavnik crkve ga je roknuo.

po cemu je taj narkos zasluzio vise paznje od ostalih zrtava?

nikakvu on paznju nema od strane vas dobrica:mrgreen:,

boli vas qurac za njega vasa tacka interesovanja je srpska pravoslavna crkva i ne palamudite o toj nesreci tako licemerno

a tebe posebno da bude sramota jer si moderator i ti moras pazljivije da biras reci koje upotrebljavas

i nemoj slucajno da koristis diskreciono pravo samo sto si moderator pa da brises ovaj post u celosti ili pojedinosti, ne bi bilo fer prema drugim korisnicima kojim bi na ovakav nacin odgovorio isto.

A što se niko od vas vajnih vernika nije posvetio činjenici da je jedan sveštenoslužitelj primenio nasilje i ubio čoveka? Što vas ne interesuje činjenica da je zarađivao 50 000 evra mesečno, a nije plaćao porez državi? Što se ne pitate o činjenici da su dva njegova saradnika osuđena zbog silovanja jednog štićenika-sad nisu problem homoseksualne tendencije kod saradnika jednog popa? Što se ne pitate odakle pravo portparolu SPC da savetuje novinarima da smanje pisanje o ovom slučaju i da im kaže da su naduvali ubistvo?

Paz ovog....:roll:
Pa nije ta zrtva vrednija od drugih, ali nju je ubio direktno psihopata, koji je i dalje zvanicni sluzbenik SPC i to batinama, i pored najmanje dve krivicne prijave zbog batinanja drugih ljudi
I onda naravno da je tema posredno i SPC jer nije moguce i nije normalno da takav covek ne bude rascinjen ili da mu u najmanju ruku, bude zabranjeno da bilo sta radi u ime SPC dok se ti postupci ne okoncaju pred sudovima
Dakle, jasno da je neko imao direktan interes da to tako ne bude, najverovatnije materijalni. Jer kakav bi drugi zaboga mogao imati da zanemari takve optuzbe

I da....boli me bas Q za sve one u SPC koji svojim sramotnim ponasanjem kaljaju ugled jedne takve institucije
I na ovaj i na mnoge druge nacine. Niko nema pravo da se zaklanja iza SPC jer mu je nije tata kupio.
Oni su direktno i jedino odgovorni za to sto oni sami i jedan deo svestenstva zivi u luksuzu, ponasa se bezobzirno, prostacki, bahato i uzima od crkve koliko mu god treba.

pa nego sta je?

pre neki dan u novom sadu covek pokusao da ubije nozem svastiku i njeno dete samo zato sto nije htela da mu kaze gde mu je zena.
iz proslog meseca Novi Sad: U poslednja dva meseca pronađeno više od 50 leševa[ 06.07.2012. - 11:13
jeste boli ih patka, bitan je jedan narkic, a eto predstavnik crkve ga je roknuo.

boli vas qurac za njega vasa tacka interesovanja je srpska pravoslavna crkva i ne palamudite o toj nesreci tako licemerno

a tebe posebno da bude sramota jer si moderator i ti moras pazljivije da biras reci koje upotrebljavas

i nemoj slucajno da koristis diskreciono pravo samo sto si moderator pa da brises ovaj post u celosti ili pojedinosti, ne bi bilo fer prema drugim korisnicima kojim bi na ovakav nacin odgovorio isto.

Ti se praviš da ne razumeš, ili ne vidiš šumu od drveta (a može i obrnuto)? Je l ti čitaš šta se tamo dešavalo? Ne samo da su prebijani bolesnici, nego i njihovi roditelji, a bilo je i silovanja. Šta, narkos nije čovek, može svaka šuša (i to ona koja se izdaje za „iscelitelja“) da ga "rokne"?
Bilo je i previše ćutanja i previše nečinjenja oko Petranovića, i pre nego što je ubio čoveka. Da se na vreme reagovalo, možda bi jedan život bio pošteđen. Naravno da za nedelanje mnogi snose odgovornost – i Crkva i država.

Nema zašto da me bude sramota. Ako sam ovde moderator, nisam uskraćena za pravo da kažem šta mislim. Nikad nisam napadala Crkvu niti koristila neadekvatan rečnik. Nego, biće da se tebi generalno ne dopadaju moji ne-tradicionalistički stavovi, pa koristiš priliku da me malo „iskritikuješ“.

Što se tiče brisanja/ažuriranja tvog komentara, on ima nekoliko uslova da bude delimično obrisan:
- Troluješ pričom o ubistvima koja nemaju veze sa temom;
- Vulgarno se izražavaš (pardon, ne biraš reči)
Ali ću ga ovakvog ostaviti, čisto da se vidi kakav stav imaš po pitanju ove horor priče.
Samo ovaj. Svaki sledeći, koji bude sadržao vulgarnosti i lične prozivke, biće obrisan.

pa nego sta je?

Ja ovaj post nisam ni citala:sad2:

dakle narkoman je covek kojem treba pomoc...

a ko ubija je ubica...

Владика Иринеј: У пометњи око Артемија, Перановић се измигољио
12. август 2012. | 09:23 | Извор: Танјуг | Фото: Бета, Курир
БЕОГРАД -

Свети архијерејски Синод Српске православне цркве није добио никакво обавештење о томе да је свештеник Бранислав Перановић недавно одликован звањем протојереја-ставрофора, изјавио је владика бачки Иринеј.

Владика Иринеј, један од чланова Синода, у писаном одговору за данашњу "Политику" каже да су за вест чули из медија и да је, уколико је та информација тачна, ту погрешио владика шабачки Лаврентије, који је, како су пренели медији, одликовао Перановића.

Владика шабачки Лаврентије је, као надлежни архијереј, према сазнањима медија, ово одликовање дао оцу Браниславу, осумњиченом да је у понедељак увече убио Небојшу Зарупца, који је био на третману као зависник од дроге.

"Моје је тумачење да владика или није много знао о Перановићевом житију и прикљученијима или је наивно веровао да се Перановић у међувремену покајао и одустао од батинашке праксе. Добро је и јеванђелски исправно веровати у снагу покајања и у то да ниједан човек није непоправљиво покварен и зао, али доброта не сме да се изроди у пасивну болећивост", наглашава епископ бачки.

Он додаје да не мисли да је владика Лаврентије знао за методе оца Перановића, као и да је и у овом случају, као и 2009. године када су објављени снимци батинања штићеника духовно-рехабилитационог центра "Црна река", Црква одмах реаговала и осудила његове поступке.

У изјави за "Прес недеље" епископ Иринеј истиче да Црква није зажмурила у случају "Црна река", и наводи да је Свети синод пре три године, поводом батинања крај тог манастира одмах реаговао, чак пре било које друге институције, и затражио распуштање центра, а за Перановића и црквени суд и државну истрагу.

Епископ Иринеј истиче да су саучесници и они из Епархије шабачке који су знали за те методе и о њима ћутали. Он каже да свако треба да одговара за свој удео у "небудности" или "необавештености".

"Више од тога Синод није могао да учини. Како се затим, у пометњи око случаја Артемије, Перановић измигољио и домогао позиције у Епархији шабачкој, ни мени ни другим архијерејима заиста није знано", рекао је он "Пресу".

Владика Иринеј каже да и сада, "у неупоредиво трагичнијој ситуацији, када је један живот прекинут на ужасан начин и то, на жалост и невиђену срамоту, од руке насилника у мантији, Синод је реаговао муњевито и искрено".

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/vla...-artemija-peranovic-se-izmigoljio_336024.html

Back