Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
o mom obrazovanju neznaš ništa,bolje se pozabavi sopstvenim vaspitanjem

to sa mamografom je čista podvala(i nečija dobra zarada),upravo je on taj koji inicira kancer

jeste,štetno je al ne kao mamograf jer mamografija koristi i do hiljadu puta jače rendgenske zrake od onih koji se koriste prilikom snimanja pluća,takođe može izazvati kardiovaskularne bolesti a osim toga niko te ne podstiče da snimaš pluća i zube svake godine
http://www.znakovi-vremena.net/Dokumenti/Mamografija.pdf
i skener je pa neki ljudi moraju da ga rade svaki cas , i mobilni zraci i monitor zraci pa sedis ispred njega dosta vremena , teorija koliko steti mamograf , mozda je tacna ili ne ali i kao flurografisanje pluca nekada je izvrsila da neki koji nisu otisli lekaru budu pregledani , od jednog [pregleda nikome nece niosta biti , a obrazovanje , pa na tvoju nesrecu imam iz tehnickih nauka .a o vaspitanju , e to hahaha blago tebi ako ovako vaspitavas svoju decu

nisam vidovita,sama si se izjasnilla šta misliš o onima koji su verujući
na osnovu te tvoje izjave mogu da zaključim da nemaš pojma kakvi su događaji trenutno aktuelni u SPC i uopšte kada je religija u pitanju
vidim ono sto vidim , vidim popa na krstenju sto gledam i broji lovu u koverti da slucajno nije malo , vidim popa koji vozi crveni besni audi a propoveda ne treba biti pohlepan , vidim popa koji je za sahranu trazio 14 hiljada pre pet godina samo zato sto je pokojnik radio u nemackoj , inace moj ujak da ne kazes da su neproverene informacije , mislim da popovi nisu odraz vere , bog je nesto sto postoji ili ne postoji ali ljudi moraju da veruju u nesto , a ja kad udjem u crkvu pomolim se svecima zaobidjem popove jer oni sa verom i crkvom su davno izgubili sve.da , verujem u boga ali on je svuda i u nama

i skener je pa neki ljudi moraju da ga rade svaki cas , i mobilni zraci i monitor zraci pa sedis ispred njega dosta vremena , teorija koliko steti mamograf , mozda je tacna ili ne ali i kao flurografisanje pluca nekada je izvrsila da neki koji nisu otisli lekaru budu pregledani , od jednog [pregleda nikome nece niosta biti , a obrazovanje , pa na tvoju nesrecu imam iz tehnickih nauka .a o vaspitanju , e to hahaha blago tebi ako ovako vaspitavas svoju decu
tebi kapiranje baš i nije jača strana?
te vrste zračenja ne mogu se porediti sa zračenjem iz mamografa
ni vaspitanje ti nije jača strana jer da jeste ne bi svakog časa spominjala moju decu

tebi kapiranje baš i nije jača strana?
te vrste zračenja ne mogu se porediti sa zračenjem iz mamografa
ni vaspitanje ti nije jača strana jer da jeste ne bi svakog časa spominjala moju decu
zato jer im verovatno ne pustas da misle svojom glavom , vec ih teras da rade sta ti volis , ali nevazno , koliko moze ozraciti jedan pregled a koliko taj jedan pregled moze ukazati na bolest , korist je puno veca

Mamografija je rendgenska metoda pregleda dojki. Obavlja se na posebno konstruiranom rendgenskom uređaju koji se zove mamograf, a služi isključivo za snimanje dojki i za zahvate koji se rade pod kontrolom mamografske slike. Zbog svoje jednostavnosti, cijene i korisnosti mamografija je još uvijek zlatni standard u otkrivanju raka dojke.

Pri mamografiji žene su izložene veoma malim dozama radijacije, no rizik je daleko manji od koristi koji mamografija može pružiti. Naime uz veoma mali rizik da mamografija stvarno izazove neki maligni poremećaj, žena dobiva potencijalni korist otkrivanja ima li već bolest i to u stadiju koji se lako i uspješno liječi.

sto?tebi nije problem da svima solis pamet , da govoris i zakljucujes sta drugi znaju i misle a da o njima ne znas nista , ja sam verovatno za gladne ucinila vise nego to jer ytti i ne mozes koliko sedis tu i piskaras
ja samo razgovaram
a to što drugi nemaju argumente za ono što tvrde neznači da im ja solim pamet
a mogu da primetim da si i ti ovde,pa čak i u sitne sate

vidim ono sto vidim , vidim popa na krstenju sto gledam i broji lovu u koverti da slucajno nije malo , vidim popa koji vozi crveni besni audi a propoveda ne treba biti pohlepan , vidim popa koji je za sahranu trazio 14 hiljada pre pet godina samo zato sto je pokojnik radio u nemackoj , inace moj ujak da ne kazes da su neproverene informacije , mislim da popovi nisu odraz vere , bog je nesto sto postoji ili ne postoji ali ljudi moraju da veruju u nesto , a ja kad udjem u crkvu pomolim se svecima zaobidjem popove jer oni sa verom i crkvom su davno izgubili sve.da , verujem u boga ali on je svuda i u nama
vidiš samo ono što je loše u tome je tvoj problem

Back