aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
E koji tip muskarca vas privlaci, oni stidljivi, povuceni ili smekeri (pod pojmom smekera zamislite nekog ko je za vas bas to) ili pak oni koji su izmedju?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ce sve reci oni stidljivi i povuceni![]()
Muškarac koji nije nesiguran u sebe. Ima sopstvene stavove koji mogu da se i kose sa mojima. Ali ipak, bitno je da suštinske stvari rezimiramo na istom nivou. Dakle, ako je taj muškarac u prvom mahu i stidljiv, ne bih mu zamerila.E koji tip muskarca vas privlaci, oni stidljivi, povuceni ili smekeri ili pak oni koji su izmedju?
Muškarac koji nije nesiguran u sebe. Ima sopstvene stavove koji mogu da se i kose sa mojima. Ali ipak, bitno je da suštinske stvari rezimiramo na istom nivou. Dakle, ako je taj muškarac u prvom mahu i stidljiv, ne bih mu zamerila.
samo metalik
roze vanzemaljci
i naravno definicija
Btw...Šmekiri nikada nisu glasni,da histerišu i stavljaju sebe u prvi plan...Šmekeri su kategorija koju vi ne smatrate kategorijom validnom. Vi kontate da je ženama šemekerica kada neko vozi besan auto umesto pasat karavana...Dakle, nemate pojma.Šmeker je onaj koji ima mozak, duhovit je,seksi, ima stav, ne misli da je očajnik kao zilion tipova ovde koji pljuju žene ( kako padaju na lovu) samo zbog SOPSTVENE FRUSTRACIJE. Šmeker ima vokabular bogat, misaoni procesi mu funkcionišu, nema averziju od lepih žena, nema trip da su sve iste...I ne pati se pitanjem da li je bolji veći khurac ili bolji tehničar...
Šmeker je sexy u nastupu, zna da doaka svakoj gnjidi.
Pa ne bih rekla da me privlače totalne suprotnosti...a nije ti privlacniji od recimo suprotnosti ? msim podrazumjevajmo da su obadvojica normalni, zdravi sa glavom i sa razmisljanjem
Pa ne bih rekla da me privlače totalne suprotnosti...
Npr ja želim da odem na izložbu slika, a on truća kako je umetnost upropastila svet i sve su to drkadžije...
Ili on se našmrče i filozofira, a mama mu plaća hranu...
a ne
ovo e
nova vrsta
i drzhim je
u tajnos'
Ja sam garantovano neka izumrla vrsta .![]()
Zašto?Ja sam garantovano neka izumrla vrsta .![]()
aaaaaaaaaa mislio sam na suprotnosi od stidljivosti![]()
Kao što rekoh, mnoge stvari možemo različito da rezimiramo, ali one suštinske neophodno je zajedno.
Btw...Šmekiri nikada nisu glasni,da histerišu i stavljaju sebe u prvi plan...Šmekeri su kategorija koju vi ne smatrate kategorijom validnom. Vi kontate da je ženama šemekerica kada neko vozi besan auto umesto pasat karavana...Dakle, nemate pojma.Šmeker je onaj koji ima mozak, duhovit je,seksi, ima stav, ne misli da je očajnik kao zilion tipova ovde koji pljuju žene ( kako padaju na lovu) samo zbog SOPSTVENE FRUSTRACIJE. Šmeker ima vokabular bogat, misaoni procesi mu funkcionišu, nema averziju od lepih žena, nema trip da su sve iste...I ne pati se pitanjem da li je bolji veći khurac ili bolji tehničar...
Šmeker je sexy u nastupu, zna da doaka svakoj gnjidi.
Ne uklapam se ni u macho tipove , ni u papucareZašto?
Sto ne stavi anketu 'ebo li te saren bik...
Ja mislim da se vise zena pali na smekere...