mario80 Legenda Poruka 72.767 05.01.2025. u 21:47 - Penzioneri u gradskom prevozu? #51 Ja idem kada mi je usput po marketima i sem seksa sa trgovcima nema ništa drugo. Svi imaju apsolutno monopolske identične cene u dinar.
Ja idem kada mi je usput po marketima i sem seksa sa trgovcima nema ništa drugo. Svi imaju apsolutno monopolske identične cene u dinar.
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 48.147 06.01.2025. u 00:32 - Penzioneri u gradskom prevozu? #52 tab503: mladi su lenji da idu po prodavnicama Kliknite za proširenje... Нису... али не добију задатак да то раде, не баве се планирањем снабдевања.
tab503: mladi su lenji da idu po prodavnicama Kliknite za proširenje... Нису... али не добију задатак да то раде, не баве се планирањем снабдевања.
tab503 Daj link Administrator Poruka 125.979 06.01.2025. u 10:40 - Penzioneri u gradskom prevozu? #53 greba: i vucko kaze da su mladi lenji...a dokazuju mu suprotno a sta ce mladi po marketima, gde bi onda i kojim poslom mi matori išli Kliknite za proširenje... na pijace
greba: i vucko kaze da su mladi lenji...a dokazuju mu suprotno a sta ce mladi po marketima, gde bi onda i kojim poslom mi matori išli Kliknite za proširenje... na pijace