Penzioneri u gradskom prevozu?

Gledam na stajalištima gsp-a i u samim autobusim i tramvajima da ima puno.penzionera i to od ranog jutra.
I da neko ne shvati pogrešno ovu temu, imaju pravo da se voze i dobro je da su pokretni ali gde idu u tako velikom broju i to rano ujutro :)

Da li neko ima predstavu gde idu rano ujutro a i u špicevima kada su najvece gužve ?
Idu na pijacu gde je jeftinija hrana, idu da čuvaju unuke kako bi roditelji radili svoje robovske poslove, idu kod doktora da se leče.

Poslednja izmena od moderatora:
Kao neko ko je vozio gradski autobus na nekim od frekventnijih linija mogu reci da ih je najvise bilo u ranim jutarnjim satima...moje misljenje je da im je bio ritam svakako pomeren i bude se sami bez sata oko 5 ujutru i onda se ide ili po pijacama ili po lekarima...to su neka moja zapazanja...najvise starih ljudi ulazi/izlazi kod pijaca i domova zdravlja/bolnica

Kao neko ko je vozio gradski autobus na nekim od frekventnijih linija mogu reci da ih je najvise bilo u ranim jutarnjim satima...moje misljenje je da im je bio ritam svakako pomeren i bude se sami bez sata oko 5 ujutru i onda se ide ili po pijacama ili po lekarima...to su neka moja zapazanja...najvise starih ljudi ulazi/izlazi kod pijaca i domova zdravlja/bolnica
Videla sam te jednom u 46 u Mirijevu, pomislih da ti masem ali rekoh pomislices ko je ova ludaca

Gledam na stajalištima gsp-a i u samim autobusim i tramvajima da ima puno.penzionera i to od ranog jutra.
I da neko ne shvati pogrešno ovu temu, imaju pravo da se voze i dobro je da su pokretni ali gde idu u tako velikom broju i to rano ujutro :)

Da li neko ima predstavu gde idu rano ujutro a i u špicevima kada su najvece gužve ?
Greju se.Kad god sam ušao u GSP, oni sede i voze se od prve do zadnje stanice i nazad i ne oslobađaju mesto, uvek mora da stojiš

Бејах ја код лекара, у чекаоници.

Тамо један пензос бистри политику на сав глас, са свима редом.

Саговорници му се мењају, и ја схватим да су сви који су били у чекаоници већ дошли на ред, и цела екипа се променила, само он и даље седи и бистри политику.

Ни једног тренутка га није занимало када ће доћи на ред.

Он је код лекара дошао и сео у чекаоницу зато што му је било досадно.

И не само он.

Лутају по аутобусима, домовима здравља и пијацама, не од потребе, већ од залудности.

Саговорници му се мењају, и ја схватим да су сви који су били у чекаоници већ дошли на ред, и цела екипа се променила, само он и даље седи и бистри политику.

И не само он.

Лутају по аутобусима, домовима здравља и пијацама, не од потребе, већ од залудности.
Неки се свакако само греју, али претпостављам да неки немају чиме да се баве (одрасла деца су им у иностранству или немају унуке).

Ти који разговарају са свима... баш умеју да буду гњавежи.

И не само он.

To su hipohonderi kao u Pavicevim serijama...uvek ih je bilo i bice...cast onima koji udju u bus,jave se i prozbore normalno ali u manjini su :)

Немам ништа против нормалних пензионера али имам од других који улазе са оним торбама са точковима и аутобусу и од њих највише добијам висок крвни притисак и висок шећер ем што ми ограничавају слободу да се крећем и да сиђем на станицу где сам намерио да изађем нормално ем из ината неће да помере да прођем па морам због њих да изађем на пут да би их обишао и молим бога са ме неко не закачи од аутомобила који се крећу ауто путрм а када их опоменеш они се љуте и почну да негодују као да су ослободлили београд па је све њихово

uhhh duhh maloletnice. pa nije da nisi po godinama pemzionerka ;)

mozes i sama da odgovoris na ovo pitanje

Немам ништа против нормалних пензионера али имам од других који улазе са оним торбама са точковима и аутобусу и од њих највише добијам висок крвни притисак и висок шећер ем што ми ограничавају слободу да се крећем и да сиђем на станицу где сам намерио да изађем нормално ем из ината неће да помере да прођем па морам због њих да изађем на пут да би их обишао и молим бога са ме неко не закачи од аутомобила који се крећу ауто путрм а када их опоменеш они се љуте и почну да негодују као да су ослободлили београд па је све њихово
Проблем је што публика не уме да управља колица када улази и излази из превоза. Са аутобусима није такав проблем јер су сви нископодни, али са трамвајима је већ "забавно".

Многи изводе то све тако што су колица увек испред... Што је прилично тешко извести када се улази у трамвај.
Оно што им не падне на памет је да улазе са колицима иза себе - само је потребно да их држиш, а друга рука остане слободна, ако треба за придржавање.
За излазак могу колица испред, и то није тешко извести.

Back