Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.201
Onda cu te stici ja, moje su veceMene niko ne može da stigne, kupila sam brze patike.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda cu te stici ja, moje su veceMene niko ne može da stigne, kupila sam brze patike.![]()
Ja sam niža verovatno, pa manji otpor vazduha i ostale munje, nemaš nikakve šanse.Onda cu te stici ja, moje su vece![]()
stvarno bzvz izgleda da ni treći krajnik ne stigne da zagolicaМени је некако сасвим ок да су ове косооке даме толико жељне пениса да му праве и фестивал, па чак и разне лизалице за занимацију грла ако се има у виду да је просечна дужина истог органа код њихових мужјака на самом светском дну са испод 11 цм у просеку како каже светска статистика
Мени је некако сасвим ок да су ове косооке даме толико жељне пениса да му праве и фестивал, па чак и разне лизалице за занимацију грла ако се има у виду да је просечна дужина истог органа код њихових мужјака на самом светском дну са испод 11 цм у просеку како каже светска статистика.
Os ti?@cvetak zanovetak , tebe niko skoro nije banovao, uz prigodnu pesmu?![]()
A ne mogu, moram da doručkujem.Os ti?![]()
Ajd, ne valja na prazan stomakA ne mogu, moram da doručkujem.![]()
Pa šta? Kada jedan narod ostaje homogen tokom dužeg istorijskog perioda, tipa hiljada godinama, evolucija odradi svoje, drugim rečima: manji penisi, manje vagine, i obrnuto, veći penisi - širi ženski kukovi, veće zadnjice, itd. Ili kako je Nicki Minaj lepo sažela evo evolutivno prilagođavanje: "I got a big fat ass big dicks follow."
)))))))))))))))
A kako objasnjavate Grke?Pa stvarno, i njima su manje vadžajne. "Apsolutno moj si broj, apsolutno ja sam tvoj..."
Big dicks su toliko precenjeni. To je više za gledanje.
Penis je to, ide gde on hoće.i kako je prica o penis festivalu u kini dosla do penisa crnaca?![]()
K-c ga znao...i kako je prica o penis festivalu u kini dosla do penisa crnaca?![]()
e da me iebete,pa ja lepo ne znam...i kako je prica o penis festivalu u kini dosla do penisa crnaca?![]()
Što je babi milo to joj se i snilo?i kako je prica o penis festivalu u kini dosla do penisa crnaca?![]()
Aha , zato nama forumasima pase Kim Kardasijan.Pa šta? Kada jedan narod ostaje homogen tokom dužeg istorijskog perioda, tipa hiljada godinama, evolucija odradi svoje, drugim rečima: manji penisi, manje vagine, i obrnuto, veći penisi - širi ženski kukovi, veće zadnjice, itd. Ili kako je Nicki Minaj lepo sažela evo evolutivno prilagođavanje: "I got a big fat ass big dicks follow."
)))))))))))))))
i kako je prica o penis festivalu u kini dosla do penisa crnaca?![]()