pena za farbanje kose

Za sad sam cula za Schwarzkopfovu, L'orealovu i neki dan videh reklamu za Wellaton.
Farbala sam se Schwarzkopfovom, pokriva odlicno, meni je preko crvene smedju primila iz prve bez blajhanja, koliko traje...pa meni je posle mesec, mesec i po pocela da se ispira ali perem kosu 5x nedeljno. Po meni vredi tih para, a i prednost je sto mozete same da se farbate, nista se necete uprljati, a ustedecete novac.

Za sad sam cula za Schwarzkopfovu, L'orealovu i neki dan videh reklamu za Wellaton.
Farbala sam se Schwarzkopfovom, pokriva odlicno, meni je preko crvene smedju primila iz prve bez blajhanja, koliko traje...pa meni je posle mesec, mesec i po pocela da se ispira ali perem kosu 5x nedeljno. Po meni vredi tih para, a i prednost je sto mozete same da se farbate, nista se necete uprljati, a ustedecete novac.

Cao, imam crno-smedje-crvenu kosu, pa je farbam u crveno (tamnije). Mogu li takvom penom (ili nekim drugim preparatom) privremeno da budem plava (blond), a da se opet vratim u svoju boju? (Nisam bas voljna da trajno predjem u plavo, jer mi je osnova tamna, a kosa mi veoma brzo raste, tako da bih izrast morala farbati svakih par dana)...

Stvarno se slabo snalazim s plavim nijansama, ali mislim da ces lakse preci iz plave u tamno nego obrnuto, tako da ne moras mnogo da se brines i ukoliko predjes u plavu da se vratis opet u tamniju boju. E sad koliko ces iz farbane crvene uspeti da predjes u plavu a da pritom ne bude oranz, bakarna i sve takve varijacije pitanje je, najbolje je da se posavetujes s frizerom. Bez blansa jako tesko. A sto se konkretno ove pene tice, znaci ona nije nista slabija od obicnih farbi samo je u ovakvoj formi. ;)

Ne možeš preći u plavo.

Što se pjena za farbanje tiče, loše su. Brzo se ispiraju i daleko su od nijansi koje reklamiraju.
Ja sam iz neke svijetlo lješnik boje, uz srednje plavu farbu, prešla u tamno smeđu.
Koristila sam loreal i velaton i ne znam koja je gora.

U oba slučaja boja bude lijepa, kosa sjajna, dobri su i balzami koji dođu u pakovanju, ali sve to nije ono predviđeno.

Back