Pegla

I ja pomislila pegla za veš pa da zakukam kako mrzim da peglam :)
Meni ta pegla za kosu stoji negde..boga pitaj gde,promašena investicija. Gooori kosa i sa silikonom i bez njega, al ajde dok ne probaš nećeš mi verovati.

Kupila sam ovu remington peglu. U tehnomaniji je za 1000 dindzi jeftinija nego u tehnomarketu. Ima i dvd sa objasnjenjima kako koja frizura da se napravi, izgleda prilicno jednostavno. Sad imam sledece pitanje- posto se koristi na suvu kosu, da li je dobro da se neki ucvrscivac (tipa pena) stavi pre peglanja ili je bolje da se npr. naprska lak za trajniju frizuru posle peglanja?:P

Ja sam ti sa savetima za kosu na Vi
Pitaj nekog frizera
Posto mojoj nista ne mogu, frizeri su mi neophodni

ja bih svima preporucila izbegavanje prese.. bolje je dva puta nedeljno ici kod frizera na feniranje gde ces delimicno goreti kosu ako frizer ne zna kako se drzi fen i cetka nego sam kod kuce majstorisati oko glave.. presa je jako stetna za vlas zbog visoke temperature i zbog toga sto zene "prepeglavaju kosu" svaki dan ne bi li im kosa bila prava.. a ne shvataju da se na kosi svakog dana iznova skuplja prasina i razna prljavstina koju mi presom i visokom temperaturom zapravo uvucemo u folikulu i dlaka puca.. moj topli savet NE KUPUJ

Ja sam kupila za uvijanje kose posto mi je ubitacno rava i teska kosa...Sve to susi i ubija kosu.Kada je jednom uvijem i stavim samo malo laka treba mi mesec dana da povratim zivost u kosu.Sve je to strasna presija za kosu.

Back