MiMa_87
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ovo valjda, kosta 250$, akod nas je onda 250e!
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P205016&categoryId=C7246
Salu na stranu, hocu da kupim neko cudo za kosu, al' da moze da mi je ravna i da je uvija i jos mnogo toga....
Ima li neko iskustva i preporuku sta da kupim, gledala sam u tehnomaniji danas, al' sta vredi kad se ne razumem...hvala!![]()
Salu na stranu, hocu da kupim neko cudo za kosu, al' da moze da mi je ravna i da je uvija i jos mnogo toga....
Kupi crnca. Sve ce da ti radi, a jeftinije ce ti izaci.
Pa, ja sam se zamlacivala onim kineskim presama (koje ne valjaju uopste, al' to vec svi znate), dok nisam kupila neki philips-ov figaro (mLogo dobar).
E sad, sto se ispravljanja tice, sem frizera, nista mi do sada nije pomoglo.
Ima li neko iskustva i preporuku sta da kupim, gledala sam u tehnomaniji danas, al' sta vredi kad se ne razumem...hvala!![]()
Remington ima citavu liniju aparata koji sluze tome sto ti zelis
Kupila sam ovu remington peglu. U tehnomaniji je za 1000 dindzi jeftinija nego u tehnomarketu. Ima i dvd sa objasnjenjima kako koja frizura da se napravi, izgleda prilicno jednostavno. Sad imam sledece pitanje- posto se koristi na suvu kosu, da li je dobro da se neki ucvrscivac (tipa pena) stavi pre peglanja ili je bolje da se npr. naprska lak za trajniju frizuru posle peglanja?![]()