.....pardon o kuci aleksandros..:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene jako zanima dal je neko bio u kuci Aleksandros u Pefkohoriju? Svaka pomoc bi mi puno znacila....
Koja agencija je u pitanju jel mozda Argus
Da Argus je u pitanju....
Po meni vam je najbolje da uzmete studio u vili Stavros nije to tako daleko ako bas morate da idete preko te agencije, znam da su najpovoljniji ali su i najlosiji no nemojte da date da vam neko pokvari odmor organizujte se sami i bice dobro. Sto se hrane tice ima je svuda na svakom koraku u supermarketima na ulasku u Pefkohori mozete naci sve pa i kuvana tj vec spremljena jela. Preporucujem piceriju CAPRI za picu, lazanje, spagete i ostala testa.Pozdrav i lep provod
Meni je moja kozmeticarka probila usi pizzerijom Capri, ali dosla sam do zakljucka da Grci, definitivno, ne znaju da naprave pizzu. Kao prvo, pizze su im ogromne, nemoguce je da neko sam pojede, testo debelo kao neka pogaca, previse je sira i nema smek prave pizze. Na stranu sto izgleda kao obicna krcma.
Meni se mesto uopste nije dopalo, nema nimalo sarma.
Po meni vam je najbolje da uzmete studio u vili Stavros nije to tako daleko ako bas morate da idete preko te agencije, znam da su najpovoljniji ali su i najlosiji no nemojte da date da vam neko pokvari odmor organizujte se sami i bice dobro. Sto se hrane tice ima je svuda na svakom koraku u supermarketima na ulasku u Pefkohori mozete naci sve pa i kuvana tj vec spremljena jela. Preporucujem piceriju CAPRI za picu, lazanje, spagete i ostala testa.Pozdrav i lep provod
Ja i dalje ne mogu da verujem da si ti profesorka. Al stvarno.

Za pocetak stavi apostrof na al (al').
Veruj ili ne veruj, tvoja stvar.![]()
Apostrof je nepotrebno gubljenje vremena kad je forum u pitanju.
Ali stvarno ne mogu da verujem.![]()

Meni je moja kozmeticarka probila usi pizzerijom Capri, ali dosla sam do zakljucka da Grci, definitivno, ne znaju da naprave pizzu. Kao prvo, pizze su im ogromne, nemoguce je da neko sam pojede, testo debelo kao neka pogaca, previse je sira i nema smek prave pizze. Na stranu sto izgleda kao obicna krcma.
Meni se mesto uopste nije dopalo, nema nimalo sarma.
Zao mi je sto ti se nista u Pefkohoriju nije dopalo ai mi je cudno kako prvo nisi procitala ceo forum pa se odlucila gde ces jer je Pef dobro predstavljen. Meni se on licno kao i picerija Capri dopada i eto kako su ljudi razliciti bas mislim da ima sarma.Sve jedno pozdrav za tebe i eto sledece godine se dobro raspitaj o odredjenom mestu

Nemoj da se ljutis, puno ti hvala sto si mi tacno opisala vilu u kojoj sam bila i mogu da kazem da je to dosad najlepsi smestaj, kad je u pitanju Grcka.
Sto se tice Pefkohorija, ja nisam imala odlucujuci uticaj, da sam mogla, odabrala bih bar Hanioti. Mada... kad je covek raspolozen i ima pravu osobu uza se, mesto je nebitno.
Sto se tice klope, tu sam uzasno komplikovana...
U svakom slucaju, puno te pozdravljam.![]()
Nemoj da se ljutis, puno ti hvala sto si mi tacno opisala vilu u kojoj sam bila i mogu da kazem da je to dosad najlepsi smestaj, kad je u pitanju Grcka.
Sto se tice Pefkohorija, ja nisam imala odlucujuci uticaj, da sam mogla, odabrala bih bar Hanioti. Mada... kad je covek raspolozen i ima pravu osobu uza se, mesto je nebitno.
Sto se tice klope, tu sam uzasno komplikovana...
U svakom slucaju, puno te pozdravljam.![]()
Znaci sponzorisao te neko.Znao sam!
![]()
Torrente, vidim da si se napalio na mene, pa si mi stalno za petama, postacu paranoicna.
Otkud ti ideja da me neko sponzorisao, radila, zaradila, kupila eurice, ali nisam putovala sama i nisam mogla da ostalima naturim ono sto zelim, nego smo nasli kompromis.
Pitam se kako ces bez mene, mozda skoknem i do Budve, ova vrucina me iscrpila.
Ja cu do Españe ako bog da polovinom avgusta......Cek kako do Budve kad si tamo napljuvala CG i rekla da vise nikad neces dole?
Znam samo da dobro izgledaju ti pilalidis apartmani