Pedofil je napao a niko joj nije pomogao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Pedofil napao maloletnicu u autobusu, niko od putnika joj nije pomogao

2eoy3rd.jpg

Sestra i ja smo stajale, slučajno sam se okrenula i videla ga kako vadi polni organ i dotiče mi ruku - priča K. S. (15).

Besramni napad dogodio se preksinoć oko 20.15 u "Lastinom" autobusu za Obrenovac kojim se devojčica sa sestrom vršnjakinjom vraćala iz škole.

- Povukla sam sestru za ruku i počele smo da se probijamo kroz gužvu od sredine ka prednjem delu autobusa. Zvala sam tatu telefonom i ispričala mu šta se desilo. U autobusu je bilo mnogo muškaraca, svi su čuli šta se dogodilo, ali se niko nije ni okrenuo, a kamoli ponudio pomoć. Počela sam da se tresem od straha. Manijak je sišao iz autobusa u Umki, čim je video da sam se sklonila. Na stanici u Obrenovcu dočekali su me otac i policija - kaže vidno potresena K. S.

Napad su prijavili roditelji, a pozvana je i Hitna pomoć.

- Lekar mi je dao opravdanje do kraja nedelje. Strah me je da ponovo uđem u autobus. Plašim se da ću ga opet sresti - kaže devojčica koju će od nedelje u školu najverovatnije pratiti roditelji.

Policija traga za manijakom, a izveštaj je dostavljen i Drugom opštinskom javnom tužilaštvu.

Opis manijaka
Devojčice su opisale manijaka: ima 40 do 50 godina, visok je oko 190 cm, nosio je šarenu kapu, oker pantalone i crnu jaknu.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/44...u-u-autobusu-niko-od-putnika-joj-nije-pomogao

Sta bi bilo da se nije SLUCAJNO okrenula.
Devijacije mogu samo da rastu kako raste licemerje u drustvu.A da ima licemerja valjda ne treba pokazivati.Mozda i treba, ali odmah dobijes po glavi ni kriv ni duzan.
E zato se niko ne okrece u busu, gleda svoja posla.Podrazumeva se da se njima nece nista dogoditi.

Ono, hajmo sad loženje tipa "Uh kako bi` ga ja udareo karateom", "Ja bih ga ispresavijao, postao heroj i onda bi na finjaka dobio njen junf" :mrgreen: i "Pii, kak`a smo država"...ali ima nešto važnije.

Ona je samo jedna od bezbroj a suština svega je da nikoga nije briga. Lični interes i korist je podignut na najviši stepen obožavanja, sve što se ne isplati i traži neki nenaplativ napor - odbija se.
Meni je jasno uočljiva paralelea između ove priče i nezainteresovanosti naših ljudi ( posebno žena) za recimo sudbinu prognanika iz NDH-zije.

Koliko ste puta pitali recimo prijateljicu "Kako možeš da letuješ u NDH ( ili kupuješ hrvatsko) ? Tolike su Srbe pobili, ti si živa samo jer nisi bila tamo?" a dobili odgovor koji može da se generalizue kao:
"Meni se sviđa tako, meni nikoga nisu ubili"

Nereagovanje ljudi na napad pedofila u autobusu i nebriga za srpske prognanike ( zapravo za sebe same) je po meni pojava istog porekla. A vama ?

Poslednja izmena:
Sta bi bilo da se nije SLUCAJNO okrenula.
Devijacije mogu samo da rastu kako raste licemerje u drustvu.A da ima licemerja valjda ne treba pokazivati.Mozda i treba, ali odmah dobijes po glavi ni kriv ni duzan.
E zato se niko ne okrece u busu, gleda svoja posla.Podrazumeva se da se njima nece nista dogoditi.

Iskreno, ni ja ne bih reagovao, osim ako je neka koju poznajem i znam da je vredna pomoći.

Da je umesto pedofila to bio takođe pedofil, ali šiptarski diler heroina, sad bi cvrkutala u Story-u i Glory-u o romantičnoj ljubavi. Kad je nalupa i zatvori joj oko u hotelskoj sobi, to bi bila "ljubavna čarka" i "strastvena ljubav". Zbog takvih gadarija sam i ja oguglao i zabole me.

Barem sam iskren i ne farbam vas :hvala:

Iskreno, ni ja ne bih reagovao, osim ako je neka koju poznajem i znam da je vredna pomoći.

Da je umesto pedofila to bio takođe pedofil, ali šiptarski diler heroina, sad bi cvrkutala u Story-u i Glory-u o romantičnoj ljubavi. Kad je nalupa i zatvori joj oko u hotelskoj sobi, to bi bila "ljubavna čarka" i "strastvena ljubav". Zbog takvih gadarija sam i ja oguglao i zabole me.

Barem sam iskren i ne farbam vas :hvala:

шта ово значи!? :eek:

:D

ТИ СИ ШОУ!!!!

Ček... recimo vidim žensku kako je trpa manijak usred parka , skinuo joj ćega , pored leži njena kesa iz hrvatskog hipermarketa.

I sad ja treba da saosećam sa njom, a nju boli doope što je 15 minuta pre toga finansijski pomogla one koje su moje prezime maltene zatrli, a i njeno bi samo da im je bila pri ruci 1945. ili 1995. godine ?

Kažem ti, samo bih produžio jer imam i ja pravo da me boli uvo kao i nju. Nju baš briga za milion ljudi, mene boli uvce za nju

Ček... recimo vidim žensku kako je trpa manijak usred parka , skinuo joj ćega , pored leži njena kesa iz hrvatskog hipermarketa.

I sad ja treba da saosećam sa njom, a nju boli doope što je 15 minuta pre toga finansijski pomogla one koje su moje prezime maltene zatrli, a i njeno bi samo da im je bila pri ruci 1945. ili 1995. godine ?

Kažem ti, samo bih produžio jer imam i ja pravo da me boli uvo kao i nju. Nju baš briga za milion ljudi, mene boli uvce za nju

наравно, то је само твој ИЗБОР, да ли ћеш помоћи или окренути главу!
људски је, помоћи.
постави питање, шта би било да си ти или неко теби близак у сличној ситуацији.
не дај Боже, али сигурно би прво помислио, па, шта су радили други људи!

наравно, то је само твој ИЗБОР, да ли ћеш помоћи или окренути главу!
људски је, помоћи.
постави питање, шта би било да си ти или неко теби близак у сличној ситуацији.
не дај Боже, али сигурно би прво помислио, па, шта су радили други људи!

Mi već imamo situaciju da je milion ljudi vapilo za našom pomoći pa ništa.

Ako kažeš nešto protiv tih istih zločinaca i kako nije normalno njima davati pare, letovati kod njih, dejtovati sa njima - barem 3 od 5 "Srpkinja" će reći da si tamo neki šovinista itd.
U stvari, one su nesposobne da saosećaju i baš ih briga za sve osim njihov hir.

Da li takve realno zaslužuju pomoć? Po meni ne

Mi već imamo situaciju da je milion ljudi vapilo za našom pomoći pa ništa.

Ako kažeš nešto protiv tih istih zločinaca i kako nije normalno njima davati pare, letovati kod njih, dejtovati sa njima - barem 3 od 5 "Srpkinja" će reći da si tamo neki šovinista itd.
U stvari, one su nesposobne da saosećaju i baš ih briga za sve osim njihov hir.

Da li takve realno zaslužuju pomoć? Po meni ne

ја имам своје принципе, типа не идем у Меркатор, не купујем њихову робу, не летујем и сл.
не знаш са сигурношћу, какве су оне, какав им је морал, али важан је твој чин, твоје ДОБРО ДЕЛО!
барем, ја тако гледам.

Pričamo o nepravdi..Ovo nije nepravda lično vama nanesena, ali jeste ovim devojčicama koje su bile okružene sa mnogo ljudi a opet nezaštićene.. Zbog toga sam I ostavila ovu temu. Ali naravno odmah se u to umešala politika. Hrvati , Slovenci, Nemci nemaju nikakvog uticaja na to u šta smo se svi mi kao narod pretvoril. Još manje veze sa ovom temom ima to da li neko letuje u Hrvatskoj , da li kupuje krašove bajadere ili pije fruktalove sokove..Ako nastaviteda da pišete tako I dalje ja ću temu zaključati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back