S
Sanja 23
Gost
A ako sa ozenio zasto to krije? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
Tacno je sve sto kazes,al na ovom forumu bi ostale samo ja i jos par likova da samo pricamo o kosarciatleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
POZDRAV SVIM SPORTISTIMA!
gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
hvalapera i mika(bez pere):atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
Bravo devojko. Tako zrelo i zdravo razmisljanje od tako mlade devoje je odlichan primer koji potvrdje prichicu na mom postu ("Sportistkinje, zasto? Pa evo zasto..."). Mnogo uspeha u daljem bavljenju atletikom od nekadasnjeg atl.
Nema chemu, i drugi putatleticarka:hvalapera i mika(bez pere):atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
Bravo devojko. Tako zrelo i zdravo razmisljanje od tako mlade devoje je odlichan primer koji potvrdje prichicu na mom postu ("Sportistkinje, zasto? Pa evo zasto..."). Mnogo uspeha u daljem bavljenju atletikom od nekadasnjeg atl.![]()
Ne lupaj gluposti i odrasti malo!!! Svako ima pravo na privatan zivot. Sigurno nece traziti od vas odobrenje da se zeni. Vidi se da se radi o gomili praznoglave klincadije.zloca:aleks dabogda pobacila![]()
![]()
![]()
pera i mika(bez pere):Nema chemu, i drugi putatleticarka:hvalapera i mika(bez pere):atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
Bravo devojko. Tako zrelo i zdravo razmisljanje od tako mlade devoje je odlichan primer koji potvrdje prichicu na mom postu ("Sportistkinje, zasto? Pa evo zasto..."). Mnogo uspeha u daljem bavljenju atletikom od nekadasnjeg atl.![]()
. Kako su organizovana takmichenja u RS, takmichite se na nivou BiH ili radite neshto u kooperaciji sa nashim atl. savezom?
a jadna mu pamet, auuDodjiU5do5:yebote, pa vi niste normalni..
pA STA AKO SE OZENIO!!
je l' mozda nije smeo, mozda trebao vas da pita za savet??!!!!
je l' ti od zivotnog znacaja to da li se on ozenio pa zelish da nas obavestis?
mislim, stvarno ne kapiras, a trudim se mame mi!!!
Da tako sam neshto i mislio(bio sam van zemlje jedno vreme pa i ja nisam u toku). Nishta josh od tzv spec. veza RS sa Srbijom po Dejtonu..A barem u sportu je to prirodno jer vecina sportista nastvalja karijeru u Srbiji, pa dalje..Nemoj da odustajesh.Ja sam zbog studija prestao a sad kad vratim film sve se to moglo ipak uklopiti a i manje bih vrmena zujao bez veze. Shto se nisi takmichila proshlu sezonu? Ako je povreda oprosticuatleticarka:pera i mika(bez pere):Nema chemu, i drugi putatleticarka:hvalapera i mika(bez pere):atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
. Kako su organizovana takmichenja u RS, takmichite se na nivou BiH ili radite neshto u kooperaciji sa nashim atl. savezom?
postoje prvenstva R.S. za sve kategorije pojedinacno, kao i prvenstvo R.S. u krosu i neki mitinzi a postoje i prvenstva BiH gdje takodje mozemo da ucestvujemo. za takmicenja u Srbiji and C.G. mozemo da imamo dvojnu registraciju sa nekim klubom ( iz Srbije) ili da nastupamo za svoj klub iz R.S. ali tada smo van konkurencije! (ovako je bar bilo , jer ja posljednju sezonu se nisam takmicila pa se mozda nesto i promijenilo)
Po baksuzu i ja sam pauzirala zbog faksa. Mislila sam da ipak ne mogu uklopiti profesionalno bavljenje sportom i faks (pravni), i donekle se to i pokazalo kao ispravno. Ali ipak sada pokusavam da to sve uklopim, i vratim se u staru formu! Manje problema na srecu sam imala sa povredama!pera i mika(bez pere):Da tako sam neshto i mislio(bio sam van zemlje jedno vreme pa i ja nisam u toku). Nishta josh od tzv spec. veza RS sa Srbijom po Dejtonu..A barem u sportu je to prirodno jer vecina sportista nastvalja karijeru u Srbiji, pa dalje..Nemoj da odustajesh.Ja sam zbog studija prestao a sad kad vratim film sve se to moglo ipak uklopiti a i manje bih vrmena zujao bez veze. Shto se nisi takmichila proshlu sezonu? Ako je povreda oprosticuatleticarka:pera i mika(bez pere):Nema chemu, i drugi putatleticarka:hvalapera i mika(bez pere):atleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
postoje prvenstva R.S. za sve kategorije pojedinacno, kao i prvenstvo R.S. u krosu i neki mitinzi a postoje i prvenstva BiH gdje takodje mozemo da ucestvujemo. za takmicenja u Srbiji and C.G. mozemo da imamo dvojnu registraciju sa nekim klubom ( iz Srbije) ili da nastupamo za svoj klub iz R.S. ali tada smo van konkurencije! (ovako je bar bilo , jer ja posljednju sezonu se nisam takmicila pa se mozda nesto i promijenilo)![]()
Anonymous:Po baksuzu i ja sam pauzirala zbog faksa. Mislila sam da ipak ne mogu uklopiti profesionalno bavljenje sportom i faks (pravni), i donekle se to i pokazalo kao ispravno. Ali ipak sada pokusavam da to sve uklopim, i vratim se u staru formu! Manje problema na srecu sam imala sa povredama!pera i mika(bez pere):Da tako sam neshto i mislio(bio sam van zemlje jedno vreme pa i ja nisam u toku). Nishta josh od tzv spec. veza RS sa Srbijom po Dejtonu..A barem u sportu je to prirodno jer vecina sportista nastvalja karijeru u Srbiji, pa dalje..Nemoj da odustajesh.Ja sam zbog studija prestao a sad kad vratim film sve se to moglo ipak uklopiti a i manje bih vrmena zujao bez veze. Shto se nisi takmichila proshlu sezonu? Ako je povreda oprosticuatleticarka:pera i mika(bez pere):Nema chemu, i drugi putatleticarka:hvalapera i mika(bez pere):Nije oproshtenoatleticarka:Pa sta? Nikada necu razumjeti napaljene klinke koje imjesto sporta prate samo sa kim je taj sportista, kakva je , jeli debela, ruzna...Covjek zivi svoj zivot! Jel' se mozda tebi neko mjesa u tvoj? Uvjek se iznerviram kad umjesto sporta procitam ovako nesto! Kupite onda "SVET" pa se zabavite.gosca:Iz pouzdanih izvora sam saznala da se Pedja Stojakovic ozenio nekom grckom manekenkom Aleks,starijom od njega 5 god. i da je ona trudna.
POZDRAV SVIM SPORTISTIMA!Mislim, ja sebi josh nisam a tebi poshto se vracash drzim fige. Shto se ne registrujesh, ovako ne znam da li pricham sa istom osobom . Ima svakojahih ovde , to znash
![]()
postoje prvenstva R.S. za sve kategorije pojedinacno, kao i prvenstvo R.S. u krosu i neki mitinzi a postoje i prvenstva BiH gdje takodje mozemo da ucestvujemo. za takmicenja u Srbiji and C.G. mozemo da imamo dvojnu registraciju sa nekim klubom ( iz Srbije) ili da nastupamo za svoj klub iz R.S. ali tada smo van konkurencije! (ovako je bar bilo , jer ja posljednju sezonu se nisam takmicila pa se mozda nesto i promijenilo)![]()
gosca:Po baksuzu i ja sam pauzirala zbog faksa. Mislila sam da ipak ne mogu uklopiti profesionalno bavljenje sportom i faks (pravni), i donekle se to i pokazalo kao ispravno. Ali ipak sada pokusavam da to sve uklopim, i vratim se u staru formu! Manje problema na srecu sam imala sa povredama!
registrovala sam se ali mi nesto sa sifrom nije u redu pa nece da me prijavi. kad to rijesim bicu opet "atleticarka"Anonymous:bar sam trcala 100 prepone, valjda cu opet. malo mi je frka radim sad treninge dva puta na dan. pa se polomim. ali kad volish ne smeta.
zloca:aleks dabogda pobacila![]()
![]()
![]()