NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Da li znate nekog dobrog pedikira, koji rešava problem uraslih noktiju ... hitno je .....
Hvala
Da li znate nekog dobrog pedikira, koji rešava problem uraslih noktiju ... hitno je .....
Hvala
Znam ja ali je u NS-u.
Treba ti medicinski pedikir.Probaj na google tako je moja drugarica nasla i super je prošla, ali ubi me ako znam kako se zovu,,,
pff meni nije nishta od toga..
al na srednjem prstu () na nozi imam ono normalan nokat, ali malo odaljen od prsta i izmedju ima josh jedno parchence, neshto shto izleda ko josh jedan nokat..
![]()
molim te napisi mi koji je to pedikir u novom sadu
mozda je udarila negdje, pa je povrjedjeni nokat u fazi opadanja a onaj novi u fazi formiranja ispod
a mozda je sa druge planete![]()
Ako vam nesto treba slobodno pitajte posto sam pedikir i radim na problemima sto ce reci medicinski pedikir,uvek sam voljan da pomognem i odgovorim na pitanja ma kakva ona bila jer mislim da sto se tice pedikira nema sta da me iznenadi jer sam (mislim,covek se uci dok je ziv) mnogo toga odradio.
poz,
citao sam tvoju poruku u rubrici o problemima sa noktima. pomenula si julkicu sa limana, da li bi mogao da dobijem njen telefon?
hvala
Hvala