Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Omladina koja uz sliku oca dvoje dece, ma kakva budala bio, lepi epitet ***** je sve samo ne zdrava.
Shvatam i razumem da pojedinci vape za pažnjom jer su inače totalno marginalizovani i apsolutno nebitni za sve osim svoje ukućane ali da neko bude toliko jadan da mora da koristi pedere da se samopromoviše jer ga drugačije ne bi primetili je ipak dno-dna. Ma šta mi mislili o paradi ona se ne zaustavlja šarenim sličicama i video-klipovima već se izađe pa se suprotstavi tim učesnicima povorke ... ovo je ipak samo patetika i to patetika koja se kosi sa Pravilnikom foruma, član o reklamiranju
Ne znam za pedersku paradu, ali pederski lobi je veoma jak. Pederski lobi nam je postavio pedera na vlasti (Tadiju), ali ne samo nama vec i Hrvatima - Sanadera, i Makedoncima takodje....
Ne znam za pedersku paradu, ali pederski lobi je veoma jak. Pederski lobi nam je postavio pedera na vlasti (Tadiju), ali ne samo nama vec i Hrvatima - Sanadera, i Makedoncima takodje....
Proverio si da je *****? E blago tebi! Ja ga za toliko vremena u stranci videh samo sa ženskim svetom a ti odmah ubo u centar i saznao mračnu tajnu i to samo putem interneta Da mi je tvoja pamet
Kako volim vas što umišljate da su stvari iz Tabloida, Kurira i Trećeg oka sušta i nepobitna istina Vi ste genijalci ! Nego, šta ti dođe Krstan?
Proverio si da je *****? E blago tebi! Ja ga za toliko vremena u stranci videh samo sa ženskim svetom a ti odmah ubo u centar i saznao mračnu tajnu i to samo putem interneta Da mi je tvoja pamet
Kako volim vas što umišljate da su stvari iz Tabloida, Kurira i Trećeg oka sušta i nepobitna istina Vi ste genijalci ! Nego, šta ti dođe Krstan?